18
Рецепт капусти мами
Всі в сім'ї люблять капусту. З'їсти його часто і в будь-якій формі - рагу, запікати, відварити, кинути. Це здорове рослинне життя для кожної людини!
Коли ви хочете схуднути, не обмежуйте себе свіжими салатами. Сьогодні Я познайомлю вас з рецептом підпису. дієтаЦе не тільки можливо, але і необхідно використовувати, якщо потрібно втратити кілька фунтів.
Р
ДепозитФотогалерея
Це крихкі мами навчають мене варити. Вона, як мені, є поза здоровим харчуванням. Не будучи занадто скромним, це найкращий. рецептий
Секрет приготування полягає в тому, що котлети не повинні обсмажувати, але запікати в духовці по порції форми. Ви можете використовувати будь-який вид капусти. Я тримую щільні частини Пекіна або м'яких сортів білого.
ДепозитФото інгредієнти
Підготовка
Рецепт може бути модифікований на волі і додати в томати капусти, твердий сир, варене м'ясо, рибу, квасолю аспарагуса і будь-яку зелень. Якщо ви хочете приготувати капустаВи можете замінити яйця з низьким вмістом крему або додати варену фаршу.
ДепозитФотогалерея
У нас є багато рецептів смачних і корисних страв з капусти, які ви обов'язково сподобається. На боці капусти готують розсипчастий рис або зробіть будь-який овочевий салат.
Вам подобається капуста стільки, скільки я робити? Розкажіть, як ви вийшли. капустай
Якщо вам подобається рецепт, покажіть друзям на соцмережах!
Коли ви хочете схуднути, не обмежуйте себе свіжими салатами. Сьогодні Я познайомлю вас з рецептом підпису. дієтаЦе не тільки можливо, але і необхідно використовувати, якщо потрібно втратити кілька фунтів.
Р
ДепозитФотогалерея
Це крихкі мами навчають мене варити. Вона, як мені, є поза здоровим харчуванням. Не будучи занадто скромним, це найкращий. рецептий
Секрет приготування полягає в тому, що котлети не повинні обсмажувати, але запікати в духовці по порції форми. Ви можете використовувати будь-який вид капусти. Я тримую щільні частини Пекіна або м'яких сортів білого.
ДепозитФото інгредієнти
- 400г капуста
- 100 мл молока або кефіру
- 3 ст. л.
- 2 яйця
- 2 ст.л. рослинного масла
- сіль і спеції
Підготовка
- Вимити капусту невеликими смужками, а потім подрібнити їх поперек.
ДепозитФотогалерея - Залити масло в каструлю і дати капусту з додаванням 2-3 столових ложки води на 10 хвилин. Якщо ви використовуєте капусту Пекіна, досить залити окропом протягом 15 хвилин.
- Додати ватний і солоний до капусти. Потім залийте молоко і тушкуйте на 5 хвилин.
- При охолодженні суміші додайте яйця і добре перемішайте.
- Я використовую млинці для випічки, це простіше і швидше. Але ви завжди можете формувати пиріжки і запікати їх в грилі або обсмажити на сковороді.
- Запікати блюдо в духовці при температурі 200 градусів за 30 хвилин.
- Видаліть котлети з форм охолоджують і подають на стіл зі сметаною. Бон привіт!
Рецепт може бути модифікований на волі і додати в томати капусти, твердий сир, варене м'ясо, рибу, квасолю аспарагуса і будь-яку зелень. Якщо ви хочете приготувати капустаВи можете замінити яйця з низьким вмістом крему або додати варену фаршу.
ДепозитФотогалерея
У нас є багато рецептів смачних і корисних страв з капусти, які ви обов'язково сподобається. На боці капусти готують розсипчастий рис або зробіть будь-який овочевий салат.
Вам подобається капуста стільки, скільки я робити? Розкажіть, як ви вийшли. капустай
Якщо вам подобається рецепт, покажіть друзям на соцмережах!
Поведінка жіночих секретів! Це те, що форма губ може розповісти вам.
Маутиці: «Не думайте витрачати гроші на дорогі препарати проти целюліту!» Використовуйте цей інструмент один раз на тиждень ...