Мій чоловік сказав, що це ресторан! У перший раз я спробував муску, вона виявилася смачною стравою.

Останнім часом я любила приготування страв для сніданку. Ви можете помітити це дрібне зерно на полицях. злакиАле я ніколи не чув, щоб купити його. Або закрутити його в руках і покласти її назад, тому що я не міг подумати про те, що робити з ним і як приготувати цю кашу.

Кусума - дуже смачний і корисний продукт. Зробіть його з маноліни, рідше з рису, пшениці, ячменю. Смоліна посипається водою і натирається до отримання дрібних кульок, посипають борошном, просіяні, залишилися невеликі частинки знову посипаються і весь процес повторюється знову.

Ягодні жінки використовуються для варіння злаків вручну. І в цьому віці технології цей процес механізований.

3610Р. 4200Р.

Для більшості з нас це зерно є чимось невідомим і екзотичним від Сходу. Але останнім часом коруси стали популярними завдяки своїм смаковим характеристикам і корисним властивостям.

І сьогодні видання. "Сайт" У мене є рецепт, який не типовий для нашої країни. З одного боку, може здатися, що ми будемо готувати звичайний каша, але це не зовсім так.

Кускус дійсно злаки, так само, як гречана або рис, але це так не поширене тут, що будь-яке блюдо з кору можна сміливо назвати екзотичними.

Як зробити Couscous

Як приготувати. свінгерий Ідеальне рішення для тих, хто дотримується швидкості. І для вегетаріанців, звичайно.

інгредієнти
  • 1 цибулина
  • 1 зуб. Кошик
  • 1 солодкий перець трохи
  • 150г печериці
  • 150г кору
  • 1 ст.л. рослинної олії
  • рослинно-масляний
  • сіль

Підготовка
  1. Спочатку необхідно приготувати овочі. Зріжте цибулю і часник. Зріжте солодкий перець дрібно. У сковороді на середньому вогні нагріти рослинне масло і покласти цибулю і солодкий перець в ньому. Фрі, розмішати, 5 хвилин. Заощаджуйте за смаком. 693754

2. Вимити, сушити і подрібнити гриби. р.

3. Додайте гриби і часник до каструлі. Нагрів, помішуючи, ще 3-4 хвилини.

4. Поставте в каструлю і залийте окропом. Додати сіль за смаком. Wari couscous на середній вогонь Політайте пару хвилин, потім зніміть вогонь і залиште його під кришкою до злаків. У готову кору додають столову ложку рослинної олії, розсипають кашу з виделкою.

5. Додайте коруску в каструлі до овочів і добре перемішайте. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Для тих, хто любить не тільки смачно їсти, але і тримати фігуру в відмінній формі, я раджу вам ознайомитися з планом правильного харчування, перелік страв, які включають в себе пандуси.

Якщо ви диверсифікуєте дієту, що пропонується в цій дієті, а також проїдете принаймні чотири рази на тиждень протягом 45 хвилин, ви можете втратити 5 кг в 30 днів!

К'юкупи -- лацінаРиба або птахи і водночас смачна незалежна страва. Просто додайте більше овочів і грибів до неї. Овочевий набір, звичайно, може відрізнятися за вашим смаком, а також в залежності від сезону і наявності певних овочів в холодильнику.

Чи подобається вам статтю? Поділіться цим смачним рецептом з друзями в соцмережах!