12
Що приготувати з картоплі для незадоволених гостей
Моїй мамі, 30-річній варті, розповів мені рецепт, який допоміг мені більше одного разу. «П'ятіть картоплю і зрізайте їх, а потім обсмажте гриби... І ви побачите, як за годину всі члени сім'ї будуть патчувати шлунки, кажучи: «Це смачно!»
Вона була так правою! Це запіканка є найкращим рішенням для любителів затишної харчування: ситний, смачний і недорого. І це блюдо буде вашим помічником у підготовці до зустрічі гостей. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Картопля з грибами і сиром в духовці "Сайт" У мене є чудовий рецепт для вас. фарширована картопляй Ідеально підходить для сімейного вечері, особливо якщо потрібно зробити його швидше. Ми нічого не смажимо, просто запікаємо.
інгредієнти
Підготовка
Також я пропоную вам ознайомитися з 15 винахідливими кулінарними хитрощами, завдяки яким можна приготувати як в ресторані. Ці маленькі секрети від відомих шеф-кухарів можуть значно підвищити свої кулінарні навички.
Ця страва дозволяє показати уяву. Після всього, ви можете легко поліпшити цей рецепт, додавши або видаліть деякі інгредієнти з нього. Наприклад, можна взяти будь-яку м'ясо або залишити тільки гриби. Змінити сири або додати інші спеції, тому відтінки смаку будуть повністю відрізнятися.
Спробуйте приготувати його. смачні Не забудьте поділитися цим рецептом з друзями!
Вона була так правою! Це запіканка є найкращим рішенням для любителів затишної харчування: ситний, смачний і недорого. І це блюдо буде вашим помічником у підготовці до зустрічі гостей. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Картопля з грибами і сиром в духовці "Сайт" У мене є чудовий рецепт для вас. фарширована картопляй Ідеально підходить для сімейного вечері, особливо якщо потрібно зробити його швидше. Ми нічого не смажимо, просто запікаємо.
інгредієнти
- 400г свинячий фарш
- 150 г грибів
- 6 картопля
- 1 середня цибулина
- 1 яйце
- 1 шматок сметани
- 2 зубчики часнику
- сіль, перець за смаком
Підготовка
- Очистити картоплю, потім порізати їх на тонкі скибочки.
- Зріжте цибулю півкільцями, гриби з невеликими кубиками. Перемішайте гриби і цибулю з вареною м'ясом, додавши сіль і перець.
- Тепер ми переходимо на підготовку станції. Сметана з часником подрібнюється пресом, а також не забуваємо до солі, перцю і додаємо яйце.
- Змішайте форму вершковим маслом. Ретельно перекласти половину картоплі у форму, додати сіль, перець. Сходи, цибуля. Покладіть фарш і гриби на цибулю, потім посипте сиром натертим на тертці. Сходи знову кладуть шар картоплі і додають сіль, перець.
3250Р. 3700Р. - Додати наповнювач до запіканки. Випікайте блюдо в духовці близько години при температурі 180-200 градусів. Габаритний зображення
- П'ять хвилин до повного приготування посипаємо запіканку з тертим сиром. р.
- Це, картопля готовий. Бодибилдерши!
Також я пропоную вам ознайомитися з 15 винахідливими кулінарними хитрощами, завдяки яким можна приготувати як в ресторані. Ці маленькі секрети від відомих шеф-кухарів можуть значно підвищити свої кулінарні навички.
Ця страва дозволяє показати уяву. Після всього, ви можете легко поліпшити цей рецепт, додавши або видаліть деякі інгредієнти з нього. Наприклад, можна взяти будь-яку м'ясо або залишити тільки гриби. Змінити сири або додати інші спеції, тому відтінки смаку будуть повністю відрізнятися.
Спробуйте приготувати його. смачні Не забудьте поділитися цим рецептом з друзями!
Помилки в монтажі електропроводки в будинку
Не більше полоскання і нервів: це як швидко протягнути в голку. Магія, немає іншого способу.