Основи приготування солоної оселедця

3 роки тому я побував у м. Одеса. Він просто майстер всіх угод: в будинку закріпити все, а на кухні готувати. Щодня приготування їжі він ще може довірити когось, але не засолити рибу. Він каже, що ніхто не може повторювати свою рибу, адже його рецепт особливий.

Основи приготування солоної оселедця

Я кажу йому довго. свінгериВін нарешті розкриває мене і навіть показав мені весь процес приготування їжі. І сьогодні я хочу поділитися з вами.

Як посолити рибу Інгредієнти
  • 3 сережки
  • 0,5 л води
  • 2 ст.л. солі
  • 1 цибулина
  • 2 лаврові листки
  • перець-пека
  • рослинно-масляний

Підготовка
  1. Чистіть рибу звичайною: промийте, очищайте черевця зсередини і чорною плівкою. Якщо у вас є ікра, ви можете зберегти його. Вимкніть голову, хвіст, нижчі плавники. Потім ріжемо черевце уздовж стінки, розділяємо на дві половинки, знімаючи філе з хребта і кісток. Основи приготування солоної оселедця

2. Тепер, щоб риба була готова, потрібно її засолити. Розчинити сіль в холодній кип'яченій воді. Поставте філе в цю бруньку і залиште на 1 годину. Основи приготування солоної оселедця

3. Потім кидаємо ялинку на копі, щоб зробити бруньку. Тепер ріжемо цибулю в кільцях, розріжте філе на акуратних шматках. Покласти все в лоток або баночку в шарах: в нижній частині викласти лавровий лист і перець горох, і на них оселедець і цибулю. Добре залийте рослинне масло і залиште на пару годин. Основи приготування солоної оселедця р.

Після цього рибка готова, можна подавати на стіл з цибулею або використовувати її в приготуванні інших страв. Це твої душі. Я варюсь так. невисокий На третій рік всі господарі просто радують, ми ще пам'ятаємо з вдячністю коханій дядько з Одеси, який дав нам такий чудовий рецепт.

Ви віддаєте перевагу рибі в домашніх умовах або ви хочете консервувати їжу? Чи є у вас секрети про домашні огірки?