Чому ви не повинні надсилати дитину до трьох років

Коли моя дочка перетворилася рік і половина, мої родичі і друзі втомилися запитати, чому ми не отримали формалізованого. дитячий садокй І кожен другий батько на майданчику спробував відчути себе поганою дівчиною, яка набридла окремо. Сад так веселий і багато дітей.

ДепозитФотогалерея

Розвиток дітей в дитячому садку Тому що у мене є погана ідея бурового веселощів напіврічнийМи здійснили атаку стільки, скільки ми могли. Але сімейні обставини розвивалися так, що в 2 роки дочка все ще стала жертвою дошкільної школи.

Чому жертва? Я ніколи не збираю її до розплідника. Ми не мали адаптації, ми лікували. В домашніх умовах почався тантруби, кришки, сльози і сіне.

554174

ДепозитФотогалерея

Стійкість, викликана нерозумінням дитини, тому він залишається з дивнийЦе було настільки міцним, що ми зв'язалися. Вона знаходиться в кімнаті, де має бути весело з десятком таких кричущих дітей, і я на воротах, де розписне сонце посміхається під красивим написом «Сонечко Kindergarten – це дитячий садок доброти, дитячі мрії завжди приходять сюди. й

Вчителі з комфортним словом, які всі діти різні, які ми адаптуємо, ми просто повинні чекати. Ми чекали, але не змогли адаптуватися. Ні, ні половина наших однолітків.

Якщо ви пропустили нескінченні кола snot і припливають на психологічну адаптацію до дитячого садка, дочка ніколи не використовується до неї. Вона прийнята.

Вона захопила себе і пішла в сад, як в'язниця до важкої праці. Іноді німий, іноді кричущий, але вона прогулялася. Вона не потребує інших дітей, ігор, танців, англійської та ін. Доменй Молода людина в 2 роки призначила, що її потрібно для батьків і немає іншого варіанту.

ДепозитФотогалерея

Я тепер пам'ятаю наш перший пром, який з самого ранку супроводжувався одним вироком: «Мом, це останній день?» Не ми збираємося до дитячого садка завтра? І так, це наш останній день. Тоді був ще один Указ, підготовка до школи, але це інша історія.

Звичайно, сад не був нескінченно чорна смуга. Вони мали свої плюси, нові друзі і навіть кімнати! Але наша найбільша «ачевація» була підвищена тривожність, яка не повинна бути нікому, а саме – батьки. І ми ще очистимо наслідки.

ДепозитФотогалерея

Дуже сумний, що сучасні батьки не можуть дозволити собі подарувати дитині стільки уваги, скільки він потребує. Не всі мають онуків і нанн. Не кожен може кинути свою роботу, тому що іноді вони хочуть. Я розумію почуття тих мами і татами, які змушують жертв.

З точки зору нейропсихології не існує оптимального віку для відвідування дитячого садка. Поки дитина відчуває, що він не є безпечним, чим довше він розвиває певні більш високі психічні функції: увагу, мислення і мова.

Уявіть, що ви беззахисну дитину, і в одній точці світу в обличчі вашої матері раптом зникне. Як дорослі, ми дізнаємось, що ми знову зустрічаємо. Діти не розуміють! Він живе в режимі «справи і зараз», якщо його мама залишилася зараз, то вона не повернеться. Займіть всі дитячі сльози, протести та вилучення у себе.

Іноді батьки щасливі, що дитина не має тантотрусів і швидко звикла до саду. Але насправді ці діти набагато складніші! Вони відчувають поділ в себе. Тепер ми думаємо про те, що знання можна отримати, будучи в постійному тривожному стані?

Чому ви не повинні надсилати дитину до трьох років р.

ДепозитФотогалерея

Під час стресу мозок сповільнюється Розвиток дитячої мови в дитячому садкуОскільки він не може брати участь у когнітивних процесах та навчанні на повній міцності. Kindergarten – це невикористаний розвиток.

Коли я чую мами, що вони пішли на садку рік, рік і половину або навіть раніше, я дійсно відчуваю себе шкода для цих маленьких крихт. Як мінімум до 3 років, діти в принципі не потребують всіляких «розвиток кімнат». Розвиток дитини Програми в KindergartenЯкщо немає мами навколо. Не всі діти стійкі до стресу, вони різні.

ДепозитФотогалерея

Якщо можна затримати час відвідування дитячого садка, його слід використовувати. Після 3 років досвіду і сліз, звичайно, але не так масштабних і без таких наслідків для здоров'я і психічного розвитку дитини. Головне - не ранній розвиток, але своєчасно!

Ми поїхали в сад на рівно 3 роки. І я можу побачити різницю, враховуючи, що вони мають абсолютно різні символи від своїх літніх людей. Він працює в сад і висихає, коли ми не йдемо там. Я сподіваюсь, що я зробив право.

Останнім часом існує тенденція: діти починають розвиватися в будь-який спосіб прямо від діаперів. Чому? По-перше, дуже важливо не намагатися ставити максимум інформації в голову дитини, але зрозуміти, як використовувати ресурси мозку і робити все вчасно.

Шановні батьки, чесні, хто потребує дитячого садка? Звичайно, ви робите. Збираючи дітей дуже складно, і навряд чи працювати без помилок, але головне - зробити все з любов'ю, щоб дитина почуває себе.

Напишіть нам у коментарях, якщо це варто. дитячий садокЧи є вік безвідмовний?

Розкажіть цю корисну статтю для ваших друзів у соцмережах.