16
Непередбачувана дія! Якщо ви робите домашню маску, не додаємо її.
Зморшки, розширені пори, чорні точки, прищі ... А де без жирного блиску і пілінгу! Всі жінки стикаються з цими проблемами. Зброя з необхідними засобами, ми знову готуємо до тестування. анти-старіння з категорії «на рекомендацію друга». Без надійної інформації, дуже легко стати жертвою краси.
р.
Я не виняток і дуже часто перетворю свою ванну в косметологічний кабінет. Зважування, попадання, змішування. Я завжди обирає інгредієнти для наступної маски. Після того, як протягом тривалого часу лікували наслідки чарівного крему аптечних вітамінів. Недорогий рецепт коштує мені багато. Плюс, тепер я знаю хороший дерматолог.
Сьогодні "Сайт" Повідомляємо, що синтетичні вітаміни добре підходять для шкіри, і які не слід змішувати в будь-якому випадку. Наприкінці статті див. рецепт. маски для обличчя з омолоджуючий ефектй
ДепозитФотогалерея
Якщо ви вирішили використовувати маски з аптечними вітамінами, обов'язково прочитайте правила їх використання. Виняток не обов’язково слідувати.
Правила використання вітамінів в масках обличчя
Комплексний підхід є важливим для повноцінного догляду. Для підвищення ефекту рекомендується застосовувати різні групи вітамінів в поєднанні з іншими компонентами.
Які вітаміни можна поєднувати
Щоб поліпшити стан шкіри і розгладити зморшки, спробуйте варити. маска для обличчя з вітаміном Е і гліцеринй Якщо ви приймаєте масло какао замість гліцеролу, ви отримаєте відмінний засіб для пілінгу, який може використовуватися як бальзам для губ.
ДепозитФотогалерея
Маска для обличчя з вітаміном E і гліцерин суміш 0,5 ч.л. л. нафтовий розчин вітаміну Е, 1 ч.л. рідкого меду, 1 ч.л. гліцерин. Нанести маску з рівномірним шаром на шкіру обличчя і провести 20-25 хвилин. Промийте теплою водою. Якщо використовувати масло какао, необхідно спочатку розтопити в водяній бані.
ДепозитФотогалерея
Для шкіри сяйво і виглядати здорово, дуже важливо не тільки живити її зовнішньо, але і внутрішньо. Не вичерпуйте себе дієтами, перевірте дієту, додайте більше овочів, фруктів. Правильне харчування дуже важливе, воно не гірше ніж дорогої косметики.
Ви завжди повинні подбати про вашу шкіру! Не забудьте очистити шкіру ввечері і обов'язково використовувати зволожуючі і поживні креми, які можна приготувати в домашніх умовах.
Напишіть нам у коментарях Косметика Вони допомагають боротися з проблемами шкіри. Ми дуже вдячні за цінні поради!
Обов'язково показати статтю друзям в соцмережах.
р.
Я не виняток і дуже часто перетворю свою ванну в косметологічний кабінет. Зважування, попадання, змішування. Я завжди обирає інгредієнти для наступної маски. Після того, як протягом тривалого часу лікували наслідки чарівного крему аптечних вітамінів. Недорогий рецепт коштує мені багато. Плюс, тепер я знаю хороший дерматолог.
Сьогодні "Сайт" Повідомляємо, що синтетичні вітаміни добре підходять для шкіри, і які не слід змішувати в будь-якому випадку. Наприкінці статті див. рецепт. маски для обличчя з омолоджуючий ефектй
ДепозитФотогалерея
Якщо ви вирішили використовувати маски з аптечними вітамінами, обов'язково прочитайте правила їх використання. Виняток не обов’язково слідувати.
Правила використання вітамінів в масках обличчя
- Більшість вітамінів продаються в ампулах або закритих капсулах. У відкритій формі вони реагують з киснем, тому потрібно використовувати препарат відразу після некоркінгу. Не зберігайте або користуйтеся довгими ампулами!
- Не використовуйте кілька вітамінів в одній масці. Виняток тільки маска для обличчя з вітаміном Етикети І А, вони йдуть разом.
ДепозитФотогалерея - Щоб уникнути алергічної реакції, обов'язково перевірте маску на зап'ясті або лікті складки. У разі почервоніння, печіння або свербіж, його не можна використовувати.
- Перед застосуванням домашньої маски обов'язково очищайте обличчя косметичних засобів і забруднень. Можна використовувати ніжний скраб.
- Не зловживати косметичними засобами, приготованими в домашніх умовах. Оптимально 2-3 рази на тиждень, тривалість курсу становить не більше 10-15 процедур.
ДепозитФотогалерея - Використовуйте токоферол, ретинол та інші вітаміни в чистому вигляді категорично неможливо!
- Якщо стан шкіри погіршується після нанесення маски - обов'язково зверніться до лікаря.
Комплексний підхід є важливим для повноцінного догляду. Для підвищення ефекту рекомендується застосовувати різні групи вітамінів в поєднанні з іншими компонентами.
Які вітаміни можна поєднувати
- Вітамін А
Найпотужніший антиоксидант - це ацетат ретинолу, або просто ретинол. Його називають вітаміном молоді. посилює виробництво колагену і естроген. Запобігає передчасному старінню шкіри і використовується для лікування демодикозу, себореї, прищів.
Ретинол найкраще використовується в поєднанні з вітаміном Е (токоферол). Важливо знати, що надлишок вітаміну А підвищує чутливість шкіри до ультрафіолетових променів. Тому краще використовувати такі вітамінні маски вночі. - Вітамін Е
Має протизапальну дію, вирівнює рельєф шкіри і уповільнює її передчасне старіння. Добре захищає від ультрафіолетових променів. Накопичувальний в верхніх шарах епідермісу, токоферол видаляє мішки під очима і запобігає появі пігментних плям, веснянок, освітлення їх. Вітаміни Настає в декількох сортах. Найефективніші альфа-, гамма- і sigma-tocopherols.
ДепозитФотогалерея
Найуспішніші поєднання токоферолу попарюють вітаміном С. У цьому поєднанні вони мають хороший ефект захисту від сонця. Підвищення дії токоферолу вітаміну А, цинку, селену і магнію. - Вітамін С
Також, вуаєрист і бере участь у виробництві колагену разом з вітаміном А. Завдяки вітаміну С покращується насиченість кисневих клітин, зміцнює судини. Даний препарат знімає судинну «мережу» і запобігає появі дрібних зморшок і пігментних плям на шкірі.
ДепозитФотогалерея
Але вітамін С дуже нестабільний при наявності кисню. В косметиці використовується сіль аскорбінової кислоти - аскорбін фосфор. Якщо пакет говорить про похід «Вітамін С», краще не купувати такий препарат. Похідна будь-яка сполука з вітаміном С, яка швидко окислюється і втрачає свої властивості.
Вітаміни C зберігає фолієву кислоту (B9) в тканинах тіла, а найбільш успішне поєднання вітаміну П (рутин). - Вітаміни
Основне правило при використанні цих препаратів полягає в тому, щоб дотримуватися дозування! Для саморобних масок їх слід приймати в дуже невеликій кількості, оскільки вони можуть викликати алергію. Вся група цих вітамінів дуже чутлива до впливу світла, тепла і води. Що можна поєднувати вітаміни групи В, див. в таблиці.
Якщо організму не вистачає вітамінів В, виникають подразнення на шкірі, хронічний дерматит, тріщинні губи і нерідко з'являються варення в куточках рота.
Тіамін (B1) і піридоксин (B6) відновлюють шкіру, рибофлавін (B2) покращує насиченість клітин киснем, няцином (B3, PP, нікотинова кислота) збільшує кровообіг, пантотенова кислота (B5) регулює сальні залози, фолієва кислота (B9) захищає шкіру від ультрафіолетових променів, а ціанокобаламін (B12) використовується в боротьбі з набряком.
ДепозитФотогалерея - Альфа-ліпоєва кислота
Трохи про це антиоксидант, але косметологи використовують його в боротьбі з першими ознаками старіння, глибокими зморшками і навіть для зміни овальної особи. У масках і домашніх кремах ліпоєва кислота не може використовуватися без розведення. Розбавляють рослинними маслами або спиртом.
Додайте ліпоєву кислоту до косметичного продукту слід в самому кінці. Вперше максимальна концентрація препарату не повинна перевищувати 0,2%. У майбутньому концентрація посилюється плавно, не перевищуючи максимальний допустимий рівень 5% від загального обсягу суміші. У масці на водній основі, для того щоб ліпоєва кислота краще розчинилася, можна додати вітамін С.
Щоб поліпшити стан шкіри і розгладити зморшки, спробуйте варити. маска для обличчя з вітаміном Е і гліцеринй Якщо ви приймаєте масло какао замість гліцеролу, ви отримаєте відмінний засіб для пілінгу, який може використовуватися як бальзам для губ.
ДепозитФотогалерея
Маска для обличчя з вітаміном E і гліцерин суміш 0,5 ч.л. л. нафтовий розчин вітаміну Е, 1 ч.л. рідкого меду, 1 ч.л. гліцерин. Нанести маску з рівномірним шаром на шкіру обличчя і провести 20-25 хвилин. Промийте теплою водою. Якщо використовувати масло какао, необхідно спочатку розтопити в водяній бані.
ДепозитФотогалерея
Для шкіри сяйво і виглядати здорово, дуже важливо не тільки живити її зовнішньо, але і внутрішньо. Не вичерпуйте себе дієтами, перевірте дієту, додайте більше овочів, фруктів. Правильне харчування дуже важливе, воно не гірше ніж дорогої косметики.
Ви завжди повинні подбати про вашу шкіру! Не забудьте очистити шкіру ввечері і обов'язково використовувати зволожуючі і поживні креми, які можна приготувати в домашніх умовах.
Напишіть нам у коментарях Косметика Вони допомагають боротися з проблемами шкіри. Ми дуже вдячні за цінні поради!
Обов'язково показати статтю друзям в соцмережах.
Вниз з другим підборіддям! Просто змочіть махровий рушник в солі.
Я їсть насіння льону на порожньому животі і питній воді (на сніданок). Я хочу розповісти вам більше...