Чому цвіте Юлія Меншова щороку

Юлія Меншова – відомий російський актор, улюблений багатьма глядачами. Як і краса, у віці від 50 років вона керується максимальною кількістю 35 років. Вона поділила секрети своєї краси Олени Малишева в програмі «Життя велике!»

Меншова постійно важить 67-68 кілограмів з висотою 177 сантиметрів і відчуває себе абсолютно здоровим. Що допомагає їм підтримувати форму і дивитись молодше багато ваших однолітків?

Життя Юлії Меншеви Про спорт

Юлію дуже активний в повсякденному житті, але вона не любить тренажери, говорить, що вона подрібнюється з повторенням тих же рухів, вони здаються безглуздими до неї.

«Я не боїться навантаження, я відповіла рутальною. Покрокове гойдалки преса подразнює через п'ять хвилин. Я просто не можу уявити отримання на біговій доріжці, приклеювання навушників в вухах і бігу. Я мучився. Я люблю спорт команди – волейбол, баскетбол, який залучає мету, взаємодія з партнером.

Саме з цих причин вона взяла участь у Стартах на льодовому проекті: «Чи була боротьба за перше місце, і тонка психологія, а необхідність створення певного образу. й

На харчування.

Юлію часто приймають продукти харчування, але невеликими порціями. Задоволений голодом, він напої зелений чай з лимоном і імбиром. Або з'їсти порцію рослинного пюре з цвіту, брокколі, кабачків, моркви і зелені, засипати блендером, з додаванням оливкової олії. Такі легкі закуски і насичують, і фігура не завдає шкоди.

«Всі жінки повинні розвивати спеціальну харчову систему для себе, адже ми всі індивідуальні. Ви повинні слухати своє тіло і його потреби, говорить Юлія Меншова, і жити в гармонії з собою, не рапсуючи тіло.

На дієті актриса сідає тільки один раз, після народження другої дитини. Потім виключають з раціону м'ясо, вершкове масло, молочні продукти, хліб, макарони і картоплі. Зламати крупи, свіжі та тушковані овочі, приправляючи соняшниковою олією, відвертають багато рідини. Коли вага повернулася в норму, почала їсти всі продукти, але не забуваючи про почуття пропорції.

Подбайте про себе

Меншова використовує кисневу косметику і продукти, що містять гіалуронову кислоту. А один раз на рік він відвідує косметолога, щоб зробити «красиві постріли». Застосовується тільки біорозкладні розчини.

Юлія Меншова – громадська жінка, тому вона завжди повинна бути у формі. Шерманд в кіно і телесеріалі, грає в Московському художньому театрі імені А. П. Чехова, Міжнародного театрального агентства «Арт Партнер XXI».

Як режисер, працює на московському драматичному театрі ім. А. С. Пушкіна та виробничій компанії M-Art, веде розмовне шоу на Першому каналі.

І разом з чоловіком, актор Ігором Гордіном, об’єднує двох дітей, особисте життя Юлії Меншеви Не тема табу для преса. Діти Юлії Меншової Вони бачать свою матір як модель ролі. Це не дивно?