Я лікар-дерматолог з 20-річним досвідом і я ніколи не буду використовувати ці 6 продуктів для обличчя або тіла.

Незадоволеність станом шкіри, на жаль, досить поширена. Хтось турбує передчасних зморшок, а хтось з віком і не позбавлявся від прищів, хтось некомфортний алергія на холод або, навпаки, сонце.

Звичайно, виникають недуги і більш страшні, а причини цих небажаних проявів можуть відрізнятися. Але з усіма цими проблемами ми приїжджаємо до дерматолога. Він може зробити ряд експертних рекомендацій обличчяй

Але ви коли-небудь дивилися, що дерматологи повинні тримати шкіру у формі? Після того, як формула бахіли без черевики не працює для них, а також для дієтологів. І ще цікавіше те, що засіб дерматологів не використовують для захисту шкіри від неприємностей. Іноді достатньо знати і нейтралізувати приховані вороги, які приховують в нешкідних трубах і баночках.

Саме тому редакційна колегія "Сайт" 6 Речі Дерматологи Ніколи не скажеш Не робити це з шкірою.й Залишайтеся від цих коштів!

Габаритний зображення

Здоров'я шкіри
  1. Тонік для обличчя.
    Чистий, тонус, зволожуючий – цей мантра довгий час міцно занурився в наших розумах, уособлюючи основну схему догляду за шкірою. Незважаючи на це, багато дерматологів визнати, що вони не використовують тонік. Незважаючи на те, що тоніки є найбільшою частиною успішного маркетингового переходу косметичних компаній, завдяки чому вони добре заробляються з мінімальними фінансовими витратами. Будь-який тонік – 95% води, а решта 5% – гліцерол, різноманітні добавки, такі як вітаміни, кислоти та консерванти. І спирт, який може допомогти жирній шкірі, але сухий і чутливий, він обов'язково завдасть шкоди.

ДепозитФотогалерея

Крім того, композиції бюджетних і дорогих тоніків часто трохи відрізняються один від одного. Це дійсно випадок, коли покупка дорогої тоніки, покупець оплачує переважно для красивої упаковки і назви бренду.

«Це менш агресивні засоби, які, безумовно, працюють так само,!» – коментує доктор Самер Джабер у Вашингтонській площі Дерматологія. I, наприклад, використовувати рожеву воду для цієї мети, а потім застосовувати засіб вітаміном С і СПФ. Рожева вода відмінно зволожує шкіру, вітамін С робить її променистою, а сонцезахисний крем добре захищає. й

Крім того, велика альтернатива будь-якому тоніці є мінеральною водою. Крім того, це може дозволити собі практично кожен. Такий тонік створюється самою природою і проходить довгий шлях по скелях, збагачених натуральними мінеральними солями і досягненням кристалічної чіткості.

ДепозитФотогалерея

Захист від сонця у вигляді спрей
Дуже зручно! Після того, як такий пакет може бути для тих, хто хоче захистити шкіру від сонцяВін віддає перевагу тому з мінімальними фізичними та емоційними витратами. Однак варто знати, що спреї не можуть забезпечити досить товстий шар, необхідний для досягнення СПФ, зазначеного на упаковці.

ДепозитФотогалерея

"Халф її потрапляє в недійсну, а частина цієї половини вас просто інгалятор, який не добре або, - каже доктор Рахель Назарян групи дерматології Schweiger.

Експерт, однак, погоджується, що це може бути гарним доповненням шемале: особливо коли вам потрібно закривати важкодоступні місця, такі як спина і ніхто не буде.

ДепозитФотогалерея

Крем для обличчя в банках
У банках продається вершки обличчя. Тим не менш, набагато безпечніше і ефективніше використовувати крем з дозатором в герметичному пакеті: по-перше, ви не запускаєте пальцями там, що виключає вдягання і розмноження бактерій, а по-друге, багато натуральних інгредієнтів крему зберігають свої властивості довше.

ДепозитФотогалерея

Спрощене мило
«Я дуже обережний в готелях», - розповідає про приправу дерматолога Самера Ябера, «і я ніколи не використовую мило, яке вже в ванній кімнаті, адже щось говорить мені, що не добре для моєї шкіри, якщо ви використовуєте її для миття». Особливо якщо мило погано пахне, що майже завжди справа. І дійсно, продукти з ароматними ароматами можуть значно подразнити шкіру. При виборі будь-якого засобу догляду за шкірою, намагайтеся орієнтуватися за принципом: чим менше запаху, тим краще.

Продукт повинен бути без запаху або з тонким ароматом, щоб уникнути ризику роздратування або алергії.

ДепозитФотогалерея

Сонячна олія.
Олія Сонячна не те, що ваша шкіра потребує повного захисту. Це тому, що він має надзвичайно низький фактор захисту. Крім того, дуже багато залогів пори. Це відбувається особливо швидко на сонці, тому що під впливом сонячних променів, клітини шкіри виробляють більше жиру, не маючи часу на відшаровування.

ДепозитФотогалерея

ексфоліо
Абразивний скраб частинки шкоди сухій і чутливій шкірі і закупорках пори в жирній і комбінованій. І з подразненнями і прищами, використовуючи скраб, як правило, протипоказаний. «Ми проти цього, тому що фізично або механічно відшаровуємо вашу шкіру, якщо ми не говоримо про професійну процедуру, не будемо робити вас будь-яким гарним», - сказав він.

Це набагато краще використовувати продукти, які забезпечують м'яку хімічну ексфоліацію. Наприклад, лушпиння з гліколем або деякою іншою кислотою, яка акуратно позбавить від відмерлих клітин, а не скручуючи їх обличчям.

ДепозитФотогалерея

Кожна дівчина витрачає багато часу, щоб виглядати чудово, але часто всі зусилля вайнуються через загальні помилки, які ми робимо, піклуючись про себе.

Тому я пропоную вам ознайомитися з простими хитрощами, які зберігають вашу красу і дозволяють вам виглядати молодше, ніж ваші роки.

Спробуйте виключити з вашого використання ці промокодовані "допомоги" для обличчя і тіла. Цей невеликий крок допоможе вашій шкірі бути здоровим і молодим. Поділіться цією інформацією з друзями!