12
Рецепт шніцель без місця
Є рецепти, які відразу вражають душу і стають близькими. Що сталося з цим великим рецептом. Я попросив мене бабуся з Одеси. Моя бабуся не схожа на м'ясо і завжди говорить про те, що вона робить кров неотримним. Це не те, що вона вегетаріанська, вона просто не їсть багато м’яса.
Але бабуся ніколи не може бути відбілений для приготування їжі добре або для того, щоб не їсти ту ж їжу. Абсолютно немає. Ми просто любимо її відвідання! І наш улюблений ласощі був капусти шніцель. Насолодіться будь-яким м’ясом! І новинна кімната. "Сайт" Сьогодні навчать вас варити цю незвичайну капустай
Капуста Schnitzel інгредієнти
Підготовка
Я ніколи не їсти капусту з такою насолодою. Я пам'ятаю мій бабуся часто приготував шніцелів і ми даємо їх як щік. І Бабця Нагадувати нам, як корисною капусти.
Але бабуся ніколи не може бути відбілений для приготування їжі добре або для того, щоб не їсти ту ж їжу. Абсолютно немає. Ми просто любимо її відвідання! І наш улюблений ласощі був капусти шніцель. Насолодіться будь-яким м’ясом! І новинна кімната. "Сайт" Сьогодні навчать вас варити цю незвичайну капустай
Капуста Schnitzel інгредієнти
- 1 головка каля
- 150г твердих сирів
- 50г борошна
- 1 яйце
- христина белла
- сіль і перець
Підготовка
- Вимити капусту добре і сльозити 10 великих і красивих листків від неї. Заварити листя в окропі (близько 10 хвилин) і залишити на охолодженні. Р
ДепозитФотогалерея - Виріжте сир на дрібних скибочках. Обгортання кожного аркуша з скибочками сиру.
ДепозитФотогалерея - У окремому контейнері змішайте борошно, сіль і перець. Насос шніцелів в борошні, а потім прокопати в збитому яйця і тріщини. Посмажити сковороду до тих пір, поки вона хрустки. Ось ваш смак готовий! Р
Я ніколи не їсти капусту з такою насолодою. Я пам'ятаю мій бабуся часто приготував шніцелів і ми даємо їх як щік. І Бабця Нагадувати нам, як корисною капусти.
Барбер пояснив: «Ви думаєте, що фарба без аміаку більш ніж ніжна?» Ви неправильно, тому що насправді...
Як виглядає як продумана альтанка в дворі і на дачі