«Особливо, я міг би взяти мене на літо, це не складно для мене. Але... Відповідність цього мудрого мат-в-право гідна імітації!

Хто бабуся? Сучасна бабуся Це як няняня, так і господиня, це джерело нескінченного пантера і подарунків для онуків. І найголовніше, бабуся є символом мудрості, любові і невинності. Але бабуся для онуків, але для мого чоловіка, його бабуся є матір'ю. І улюблений, який, на жаль, не знайдено в усіх сім'ях.

ДепозитФотогалерея

Матеріально-правові відносини Вони довгий час були об'єктом багатьох жартів і можуть навіть викликати розлучення. Здається, що це може бути простіше: два люди, хоча не родичі, можуть знайти спільну мову, принаймні від любові до коханої людини - дочка і дружини. Але це не завжди справа. Що таке ревнощі, володіє

Але мій хороший друг Ольга вважає, що це людська гідність і відсутність розумного підходу у відносинах. І я погоджуюсь з нею. Ситуація в сім'ї - приклад мама Він допомогла побудувати практично досконалі відносини з сином-в-правом і його дітьми.

Чоловік Ольгою розповідає про свою маму з великою повагою та теплотою.

ДепозитФотогалерея

Одного разу я попросив чоловіка питання: що секрет його хороших відносин з матір'ю?

Він сказав, коли я одружився, я дивився на мій майбутній маму. Я почув багато історій і скарг від моїх друзів про погану маму в моєму часі, і думав, що була справа з кожним. І я чекав, що вона буде нудно з родиною.

ДепозитФотогалерея

Це дійсно буває. Напруга зв'язку Також може статися, якщо особисте життя матері-в-прави не зовсім організовано. На жаль, в даній ситуації жінка відчуває себе самотніми і сприймає її рідною дочкою, як її власне. Як сини, або вона переходить на плечі юних дружин, обов'язки, що, в теорії, людина повинна виконувати.

Але мама дружби зробив щось інше.

«Час пропущений, мати-в-завдяки на горизонті. Звісно, вона звернулася дочку щодня - Я регулярно почула її дружину, з нею по телефону, але це було обмежено!

ДепозитФотогалерея

"Для народження дитини, і я думав, що тепер вона буде витрачати день і сну в нашій квартирі, щоб навчити розум. Але мій мати-в-право теж розчарував мене тут - вона купила коляска, приніс всю валізацію діапер-кравців і знову спокійно зникла.

Вона, звичайно, допомогла сидіти з дитиною, коли її дружину потрібно терміново звернутися до клініки або до стоматолога. Але це було єдиним! – сказав чоловік другу з посміханням.

ДепозитФотогалерея

І в травні після трьох років Сергій запропонував Олеся, щоб піти кудись на морі, щоб розслабитися. І покинути дитину на маму в цей час. Він сказав: Про це з матір'ю поспілкуватися з матір'ю.

І по суті, ось секрет ідеального, на мій погляд, стосунки сина-в-одному з чоловіком, який я дізнався з цієї історії Сергія: Я приходжу до моєї матері-не-прави, а не за нічого, але з цукерками. Вона посміхається, вітає, заварює чай. Я кажу її, що це було приємно для свого дідусь, щоб провести літо з її бабусям, поки її батьки відпочинуть трохи і отримати сили на морі. й

р.

ДепозитФотогалерея

«Я, звичайно, міг би прийняти Аленку до мого літа, мені не складно». Але покажіть мені, мій дорогий син-в-право, коли ви будете мати ще один шанс взяти свою трирічну дочку до моря? Тільки в цьому році. Через рік буде чотирирічна дитина, яка трохи відрізняється.

І ви назавжди втратите ціле літо спілкування з дочкою, змусивши її бабуся. Тексти пісень, а це означає: Чи можна ви дати мені, що дживел так легко? Через двадцять років ваша дочка не хоче йти в море з вами, бо вона буде дорослою і мати друзів її самостійно.

Вона швидко виростає, і ви навіть не встигли пам'яті про те, як ви вперше почали, тримаючи руку, радує крихкість в поверхневих хвилях. Як спочатку кладуть оболонку на долоню і побудували піщаний замок з ним вперше.

Це Ваше право, перш за все! І згадувати, що це батько, який продемонстрував її море вперше, а не деякі інші особи. Не позбавляйте цього!

ДепозитФотогалерея

"Для мого досвіду" вона продовжила, "Для дітей з нами за короткий період життя". І кожен момент, проведений з ними, унікальний.

А потім Сергій думав важко. Він запам'ятався постійною усім літом. відправили в онуку в с.й Я пам'ятаю, як батько дуже часто не встигав йому через важкі навантаження. А потім він збивається через інсульт і він виявився, що Seryozh дійсно не має нічого пам'яті про нього.

ДепозитФотогалерея

Ця розмова стала роком тому, і що й літо, в липні Оля, Сергій і дочка Аленка пішли на море разом. І в цьому році вони збираються разом!

ДепозитФотогалерея

«Я люблю і повагу, бо це дійсно мудра жінка!» – сказав Сергій, і я пам'ятав. Мій чоловік, теж!

Тож моя родина цього літа. буде йти на море в повній силій До речі, ми також будемо брати наші дідусь з нами, оскільки час, проведений з родиною, є найкрасивішим і неоцінним, кожен повинен пам'ятати це!

ДепозитФотогалерея

Вчені зарекомендували, що материнська бабуся є найбільш важливою особою в житті дитини. Вона не просто переносить необхідні знання, досвід і надає йому любов, тепло і турботу. Виявляється, що підключення з нею набагато більш глибоке! Читати статтю і дізнатися чому.

Покажіть мені про це. Історія До ваших друзів у соцмережах ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Подбайте про один одного і будьте мудрими, як це жінка.