Як підходити джинси за фігурою

Якщо, миття в шафі, ви знайдете джинси, які стали щільно закріплені, це не причина відмовитися від них. Подрібнення після невдалої миття, втрати ваги або вагітності - все це не означає, що потрібно позбавити себе від можливості носити близьких до. джинсий

Ви просто повинні знати один трюк, який допоможе вам вирішити цю маленьку проблему. І сьогодні видання. "Сайт" Про нас масштабування Їх улюблені джинси усадки, щоб вони могли навіть бути вагітними. Більш того, навіть ті, хто ніколи не пришив нічого складного, ніж кнопка може зберегти при оновленні шафи!

, Україна

Як відтворити джинси Підвищити розмір джинси Ви можете легко, і не потрібно мати швейну машину. Звичайно, ви не будете ходити на прохолодну вечірку в таких джинси, але для роботи або поїздки в природу, до дачі - вони дуже корисні.

р.

ДепозитФотогалерея

1. Щоб відповідати джинсам під фігурою, перш за все потрібно вирізати їх кишені.

2. Вам також знадобиться широка гумка, висота якої повинна перевищувати обрізані деталі. Розмір гумки залежить від розміру джинси і форми кишені.

3. Ретельно пришиваємо гумку на місце кишень, а потім відрізаємо зайві фрагменти. Джинси після цієї хитрості можна розтягнути навіть в кілька розмірів!

95629

4. Цей метод дозволить вам оновити шафу і одночасно отримати нові стильні речі. Крім того, цей метод можна переробити не тільки штани, але і шорти!

Дивитися весь процес докладно, дивитися це відео.

про:blank

Для цього способу вам знадобиться невеликий шматок джинсової тканини і можливість пришити на швейній машинці. В результаті вас здивує.

про:blank

При виборі джинси звертайте увагу на склад тканини, з якого вони пришивають. Чим вище ватний вміст, тим менше ризику, що через деякий час штани втратить форму.

Будь-які джинси можуть усаджувати: як купити в базарі, так і придбати в дорогий бутік. Не тільки якість матеріалу продукту, але і дотримання правил догляду грає роль тут.

Кращий. джинси на руках або в пральній машині в режимі делікатного прання. Не промийте джинси в гарячій воді або висушіть їх в прямій сонячних променів.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Хочу відкинути старі джинси. Вважно враховуючи кожну з цих варіантів, ви не можете довести собі відвартість сировини.

Успіхів! І я хочу, щоб ви могли знайти менші пари джинсів, щоб відновити і тонку фігуру!