Візьміть два яйця і відокремте жовтки з білків, а потім... Це японська технологія!

Як правило, яйця варені або варені з регулярними яйцями. У той же час цей чудовий продукт може зробити справжнє диво приготування їжі!

На тиждень тому я відвідував найближчий друг, який нещодавно повернувся з далекої поїздки. Він був там, що я бачив, що я збираюся здивувати всіх моїх рідних і гостей на мій вже швидко підіймав іменаком.

Візьміть два яйця і відокремте жовтки з білків, а потім... Це японська технологія!

Ніна – це лінгвіст, працює на кафедрі східних культур і спеціалізується на Японії, але в її запасному часі вона захоплює приготування їжі. Я був приємно здивований смачними стравами до цього часу, але цей раз я просто здивував, щоб дізнатися, що красива делікатеса на її столі не є новимсмаженим десертом. найбільш поширені яйцяЩо Ніна з японською технологією.

Повідомляємо, що в Землі Змішаного Сонця, зовнішній вигляд кулінарних страв не менш важлива, ніж його смак. Навіть з такою простою кулінарною роботою яйце-покриттяЯпонія розробила власний підхід.

Цей трюк порадує навіть витончену варту, і все готове так просто, що навіть школяр може впоратися!

Як варити яйця Візьміть два яйця і відокремте жовтки з білків, а потім... Це японська технологія!

Редакція "Сайт" Запрошуємо на знайомство з новим незвичайний спосіб приготування яєцьй Це японська технологія! Ідеально підходить як для святкової вечері, так і для повсякденних закусок.

1. Звичайно, є спеціальна функція і це спеціальний пристрій. Сьогодні такий набір пристроїв популярний не тільки в Японії, але і по всьому світу. Візьміть два яйця і відокремте жовтки з білків, а потім... Це японська технологія!

2. З цим методом приготування яєць не потрібно кинути в воду і покласти на плиту, приготування буде проводитися за допомогою цього особливого пристрою. Перед приготуванням прес-форми і чаші слід змащувати рослинним маслом.

3. На першому етапі дуже важливо відокремити жовтки від білків, так як вони будуть готові в свою чергу. Для цієї процедури існує спеціальна ложка в комплекті. Потім залити білки в спеціальні ємності для приготування.

4. Тепер ми встановлюємо кучеряві прес-форми, накриваємо їх кришками і відправляємо їх на емальовану чашу або сковороду для приготування. Цей етап формує прекрасний яєчний візерунок!

5. За інструкцією білки слід варити протягом 15 хвилин. Візьміть два яйця і відокремте жовтки з білків, а потім... Це японська технологія! , Україна

6. Коли кальмари готові, видаліть їх з цвілі. Як видно, це був твердий кальмар з фігурним отвором посередині. Саме в цьому отворі ми залимо жовтки.

Візьміть два яйця і відокремте жовтки з білків, а потім... Це японська технологія! р.

7. Покрийте жовтки з шапками вже без цвілі і варіть майбутні шедевр ще 8 хвилин. Візьміть два яйця і відокремте жовтки з білків, а потім... Це японська технологія!

8. З оливної форми досить легко отримати яйця. Візьміть два яйця і відокремте жовтки з білків, а потім... Це японська технологія!

9. Яйця з використанням японської технології - Готовий. Залишилося тільки нарізати циліндри на однакові скибочки. Ця краса може бути використана як окрема страва. Ну, мій друг Ніна прикрашає зрізами. Японська Локшина Удона.

Дивитися весь процес докладно, дивитися це відео.

про:blank

Для правильного і збалансованого харчування важливо знати, що не можна їсти. Це особливо вірно з яєць, які вже давно вбираються.

Я рекомендую вам дізнатися, що ви не можете парити яйця з. Саме там, де загиблість приходить!

Я вже бачу, як гості будуть здивовані, а потім випити, як мені вдалося приготувати таку незвичайну страву!

Скажіть своїх друзів в соціальних мережах про цей цікавий спосіб приготування яєць і обов'язково запитайте їхню думку!