32
Фрі кабачки з майже не вершковим маслом! Для того, щоб зробити це...
Відкрито сезон сквошу. Для мене особисто це найкрасивіший час року, адже моя родина любить кабачки. Але завжди буває нудно, тому потрібно шукати нові рецепти. Я хочу бути смачними і корисними.
28905725
Редакція "Сайт" Увійти цукіній Найбільш хрусткі кабачки, і майже без масла!
Як приготувати кабачки в духовці Інгредієнти
Підготовка
Цей простий рецепт є ще однією причиною любові кабачків. Зучині за цим рецептом дуже смачні, хрустки і ароматичні. Не можна любити їх!
Які рецепти кабачків вам подобається в домашніх умовах? Зв'язатися з нами в коментарях!
28905725
Редакція "Сайт" Увійти цукіній Найбільш хрусткі кабачки, і майже без масла!
Як приготувати кабачки в духовці Інгредієнти
- 2 маленькі кабачки
- 0,5 ст.л. борошна
- сіль і перець
- рослинно-масляний
- 0,5 ст.л. сметани
- 2-3 голови часнику
- зелена
Підготовка
- Промийте кабачки і виріжте її по колах. До тих пір, поки овочі молоді, не можна їх чистити.
ДепозитФотогалерея - Давайте готові хліби. У міцній сумці, залити борошно, сіль і перець. Зробіть свій смак. Покладіть кабачки в сумці, скрутіть її на шиї так, щоб там була повітряна всередині, добре потріть, щоб всі шматочки кабачків покриті паніровкою.
- Потім поверніть на духовку, залийте 2-3 столові ложки рослинного масла на чашу. При бажанні масло не можна додавати на всіх, після чого буде отримано ефект обсмажування на сухій сковороді. Покладіть кабачки на нагрітій сковороді і надішліть її в духовку 15-20 хвилин. В середині готування перетворюйте кабачки на іншу сторону. Р
- Можна приготувати соус для закуски. Я волію готувати на основі сметани, але можна використовувати майонез. До сметани додати подрібнений часник і зелень за смаком. Поки ви робили соус, були кабачки в духовці. Ви можете їсти на столі і мати хороший апетит!
Цей простий рецепт є ще однією причиною любові кабачків. Зучині за цим рецептом дуже смачні, хрустки і ароматичні. Не можна любити їх!
Які рецепти кабачків вам подобається в домашніх умовах? Зв'язатися з нами в коментарях!
Рецепт торта з кафе в сонячному Портофіно
Візьміть два яйця і відокремте жовтки з білків, а потім... Це японська технологія!