34
Рецепт кленових млинців на кефірі
Я дуже люблю капусту! І не тільки старанно, але і в самому прямому сенсі слова. Але дуже корисно. І дешево.
Хоча чому не дуже смачний, дуже смачний, якщо ви можете приготувати його правильно. І сьогодні видання. "Сайт" Запропонуйте вам знати. капустаМожна варити всього за 15 хвилин. Займіть ще швидше. У мене є цей рецепт своїми руками!
р.
Капуста млинці смажені в рослинному маслі - відмінний сніданок. Це звичайний. капуста В будь-якому холодильнику. По-великим, млинці є найближчий родич картопляної журавлики - вони готують практично таким же чином, примховують деякі тонкощі.
Капустяні млинці є дешевим і не надто висококалорійним блюдом. Вегетаріанці також слід враховувати її.
р.
інгредієнти
р.
ДепозитФотогалерея
Підготовка
Молода капуста може бути смачною не тільки в салаті! Тому я пропоную вам ще один великий рецепт - як легко і швидко приготувати капусти шніцели. Вони виявляються так апетитними і хрустками, що важко протистояти і не приймати принаймні одне з пластин.
Ви хочете щось нове? Обов'язково спробуйте зробити ці капусти млинці. В наявності гарнір і окреме блюдо. І найголовніше, всі інгредієнти доступні, і підготовка займає всього 15 хвилин!
Покажіть мені про це. ідеальний рецепт Ваші друзі будуть вдячні Вам.
Хоча чому не дуже смачний, дуже смачний, якщо ви можете приготувати його правильно. І сьогодні видання. "Сайт" Запропонуйте вам знати. капустаМожна варити всього за 15 хвилин. Займіть ще швидше. У мене є цей рецепт своїми руками!
р.
Капуста млинці смажені в рослинному маслі - відмінний сніданок. Це звичайний. капуста В будь-якому холодильнику. По-великим, млинці є найближчий родич картопляної журавлики - вони готують практично таким же чином, примховують деякі тонкощі.
Капустяні млинці є дешевим і не надто висококалорійним блюдом. Вегетаріанці також слід враховувати її.
р.
інгредієнти
- 400г біла капуста
- 200мл кефір
- 3-4 ст. борошна
- яйце
- беладонна
- 1/3 ч.л. розпушувача
- 2 ст.л. рослинного масла для смаження
- сіль і перець
р.
ДепозитФотогалерея
Підготовка
- Наріжте половину голови капусти овочним вирізом або вставкою. Ви повинні закінчити 400 грам скишеної капусти.
- Посипати капусту в зручному контейнері, добре пам'ятайте руками і сіллю.
- На великій тертці натирайте цибулину і додайте її до капусти, перемішайте все. Додати в ту ж ємність кефір, яйце, борошно і розпушувач. Стирайте все знову, поки ви отримаєте масу з густою консистенцією сметани.
- Додайте спеції (сол і перець) до суміші і перемішайте знову. Нехай тісто настоюється протягом 7 хвилин. р.
- Покласти каструлю на вогонь і залити маслом в неї. Коли масло нагріте, за допомогою столової ложки викласти порції майбутніх млинців на сковороді таким же чином, як ви ви викладаємо кульки.
- Млинці з двох сторін до золотистої скоринки.
- Щоб видалити залишилися жири, перенести готові млинці до паперового рушника.
- Ви можете подавати тільки тепло від тепла, і ви можете з різними соусами або сметаною. Бодибилдерши!
Молода капуста може бути смачною не тільки в салаті! Тому я пропоную вам ще один великий рецепт - як легко і швидко приготувати капусти шніцели. Вони виявляються так апетитними і хрустками, що важко протистояти і не приймати принаймні одне з пластин.
Ви хочете щось нове? Обов'язково спробуйте зробити ці капусти млинці. В наявності гарнір і окреме блюдо. І найголовніше, всі інгредієнти доступні, і підготовка займає всього 15 хвилин!
Покажіть мені про це. ідеальний рецепт Ваші друзі будуть вдячні Вам.
Що він писав про старий вік Andre Maurois
Ні, Кате: експерт центру пластичної хірургії визнав обличчя Мегана найкрасивішою в королівській родині