Рецепт кленових млинців на кефірі

Я дуже люблю капусту! І не тільки старанно, але і в самому прямому сенсі слова. Але дуже корисно. І дешево.

Хоча чому не дуже смачний, дуже смачний, якщо ви можете приготувати його правильно. І сьогодні видання. "Сайт" Запропонуйте вам знати. капустаМожна варити всього за 15 хвилин. Займіть ще швидше. У мене є цей рецепт своїми руками!

Рецепт кленових млинців на кефірі р.

Капуста млинці смажені в рослинному маслі - відмінний сніданок. Це звичайний. капуста В будь-якому холодильнику. По-великим, млинці є найближчий родич картопляної журавлики - вони готують практично таким же чином, примховують деякі тонкощі.

Капустяні млинці є дешевим і не надто висококалорійним блюдом. Вегетаріанці також слід враховувати її.

інгредієнти
  • 400г біла капуста
  • 200мл кефір
  • 3-4 ст. борошна
  • яйце
  • беладонна
  • 1/3 ч.л. розпушувача
  • 2 ст.л. рослинного масла для смаження
  • сіль і перець

ДепозитФотогалерея

Підготовка
  1. Наріжте половину голови капусти овочним вирізом або вставкою. Ви повинні закінчити 400 грам скишеної капусти. Рецепт кленових млинців на кефірі

2. Посипати капусту в зручному контейнері, добре пам'ятайте руками і сіллю. Рецепт кленових млинців на кефірі

3. На великій тертці натирайте цибулину і додайте її до капусти, перемішайте все. Додати в ту ж ємність кефір, яйце, борошно і розпушувач. Стирайте все знову, поки ви отримаєте масу з густою консистенцією сметани.

Рецепт кленових млинців на кефірі

4. Додайте спеції (сол і перець) до суміші і перемішайте знову. Нехай тісто настоюється протягом 7 хвилин. Рецепт кленових млинців на кефірі р.

5. Покласти каструлю на вогонь і залити маслом в неї. Коли масло нагріте, за допомогою столової ложки викласти порції майбутніх млинців на сковороді таким же чином, як ви ви викладаємо кульки. Рецепт кленових млинців на кефірі

6. Млинці з двох сторін до золотистої скоринки. Рецепт кленових млинців на кефірі

7. Щоб видалити залишилися жири, перенести готові млинці до паперового рушника. Рецепт кленових млинців на кефірі

8. Ви можете подавати тільки тепло від тепла, і ви можете з різними соусами або сметаною. Бодибилдерши! Рецепт кленових млинців на кефірі

Молода капуста може бути смачною не тільки в салаті! Тому я пропоную вам ще один великий рецепт - як легко і швидко приготувати капусти шніцели. Вони виявляються так апетитними і хрустками, що важко протистояти і не приймати принаймні одне з пластин.

Ви хочете щось нове? Обов'язково спробуйте зробити ці капусти млинці. В наявності гарнір і окреме блюдо. І найголовніше, всі інгредієнти доступні, і підготовка займає всього 15 хвилин!

Покажіть мені про це. ідеальний рецепт Ваші друзі будуть вдячні Вам.