13
Як зробити клумбу на прикладі голландських садівників
Мій чоловік і я нарешті перейшов в приватний будинок. І хоча це не дуже великий, але сайт просторий і сонячний. Але найбільше я люблю площу перед будинком!
Я довго думав, що я так цікаво зробити, щоб створити затишну атмосферу навіть в місцевій місцевості, але я бачив ідеї, які були представлені на сайті. саджанці Нідерландські ландшафтні дизайнери, я точно знав, що я хотів створити квітковий сад.
Всі варіанти просто чарівні! Більшість з них можна використовувати навіть тим, хто ніколи не був садівниками.
Дизайн клумб і клумб перед будинком
Редакція "Сайт" Я запрошую вас подивитися на 14 ідей. Як прикрасити клумби в дворі приватний будинок або котедж, щоб настрій завжди був казковим. Я обов'язково покажу чоловіка #7, тому що це те, що я мріяв про нас!
Квіткові клумби і клумби
Квіти прикрашають наше життя і роблять його набагато яскравішим і більш яскравим. Кожна господиня намагається висадити квіти в саду або дачній ділянці, щоб вони радували око і піднімуть настрій.
Щоб зробити клумбу незвичайним і на відміну від будь-якого іншого, я пропоную вам ознайомитися з 15 ідей чарівних клумб, які легко заплутуватися з розливними квітами!
Не боїться привезти самі незвичайні садові ідеї до життя, а потім ви зможете реалізувати себе і перетворити ваш квітковий сад в сад. Українськийй
Скажіть своїх друзів про ці ідеї, можливо, деякі з них будуть корисні зараз!
Я довго думав, що я так цікаво зробити, щоб створити затишну атмосферу навіть в місцевій місцевості, але я бачив ідеї, які були представлені на сайті. саджанці Нідерландські ландшафтні дизайнери, я точно знав, що я хотів створити квітковий сад.
Всі варіанти просто чарівні! Більшість з них можна використовувати навіть тим, хто ніколи не був садівниками.
Дизайн клумб і клумб перед будинком
Редакція "Сайт" Я запрошую вас подивитися на 14 ідей. Як прикрасити клумби в дворі приватний будинок або котедж, щоб настрій завжди був казковим. Я обов'язково покажу чоловіка #7, тому що це те, що я мріяв про нас!
Квіткові клумби і клумби
- Важлива точка полягає в тому, що квітучий Виконувати завдання не тільки оформлення, але і приховати архітектурні помилки і дефекти, і це корисно. Для цього краще вибрати клумбу з різними видами квітів будь-якого розміру. Так ви створите садову композицію, яка стане прикрасою переднього саду.
- Квіти є важливим елементом ландшафтного дизайну, тому перед посадкою дерев і овочів на ділянці слід подумати про те, куди залишити простір для квітника. р.
- Сади і різні клумби запрошують територію. Не варто відразу брати на складні композиції. Найпоширеніший геометричний малюнок – коло і овальні. З них є найкрасивішими квітковими композиціями, починаючи від контуру структури і набирає сили до центральної частини.
- Нехай вболівальники пишних троянд і інших чарівних квітів пробачають мене, але тільки одна більш гортензія може бути краще, ніж гортензія в дачній ділянці! Вирощування гортензії в саду – це мистецький творчий процес, коли ви відчуваєте себе як творець саду Едені та творець його величності краси.
- І я впевнений, що я покажу це до мого друга -- Я знаю, що вона буде любити ці ніжні кущі троянд у поєднанні з білим парканом. р.
- І ось вона, ідея моєї мрії. Красиві квіти і міст – що може бути краще? 52176734
- Ідея для тих, хто має дуже мало місця перед будинком, або для любителів мінімалізму!
- Риббон для клумб: красиві, комфортні і просто виглядають великі клумби з доріжок. При цьому невеликі рослини висаджують біля стін або уздовж доріжок.
- Перед тим як почати посадку квітів, рекомендується малювати і розмітити проект на папері. Форма конструкції вибирається в залежності від стилю будівництва і зовнішнього ландшафту. Ділянка вибирається таким чином, щоб рослини отримували освітлення не менше п'яти годин на добу. Краще вибрати сонячне місце без протяжок. Для видалення трави і бур'янів з цієї зони потрібно видалити з неї.
- Ще одна незвичайна і дуже креативна ідея! р.
- Вирішивши розірвати красиву клумбу на ділянці, варто пам'ятати, що квітник може об'єднати всі елементи ландшафтного дизайну в одну цілу.
- На перший погляд, здається, що створення красивого квітуча дуже просто, просто висаджувати квіти в звичайному вигляді. Однак, ви повинні працювати важко і показати свою фантазію. Але потім можна отримати чудовий результат, клумба порадує очей і створить гарний настрій.
- Стильний і смачний!
- травень. Квітка від будівельних блоків. Залежно від того, як фарбуються блоки, можна створити абсолютно різні конструкції: від строго чорного до смішних кольорових мозаїок.
Квіти прикрашають наше життя і роблять його набагато яскравішим і більш яскравим. Кожна господиня намагається висадити квіти в саду або дачній ділянці, щоб вони радували око і піднімуть настрій.
Щоб зробити клумбу незвичайним і на відміну від будь-якого іншого, я пропоную вам ознайомитися з 15 ідей чарівних клумб, які легко заплутуватися з розливними квітами!
Не боїться привезти самі незвичайні садові ідеї до життя, а потім ви зможете реалізувати себе і перетворити ваш квітковий сад в сад. Українськийй
Скажіть своїх друзів про ці ідеї, можливо, деякі з них будуть корисні зараз!