16
Витончений млинець без випічки з конденсованими часто варять влітку
Я хочу поділитися своїм улюбленим рецептом десерту. Чізкейк - це найкраща річ, яка може бути, має максимальну кількість протеїнів молока і мінімум шкідливих речовин.
Про це, Як зробити млинець в домашніх умовахЯ дізнався з Інтернету. Я спробував рецепт на кухні і був дуже щасливий з ним. Я готую протягом 5 років.
Чізкейк в домашніх умовах Інгредієнти для бази
Суфле інгредієнти
Підготовка
Я зроблю. млинці А для гостей і для сім'ї. Кожен щасливий, особливо дітей.
Влітку прикрашаю його сезонними ягодами: полуниця, вишні, малина. Або кладемо їх в суфле. Потім десерт виходить яскравим, різнобарвним і вітаміном.
Спробуйте приготувати і ви не пошкодуєте його. Зберігайте рецепт на стіні, щоб ви могли отримати руки на ньому.
Про це, Як зробити млинець в домашніх умовахЯ дізнався з Інтернету. Я спробував рецепт на кухні і був дуже щасливий з ним. Я готую протягом 5 років.
Чізкейк в домашніх умовах Інгредієнти для бази
- 300г піску печиво
- 150г вершкове масло
Суфле інгредієнти
- 500 г сиру маскарпоне
- 300 мл вершки будь-якого жиру
- 200 згущеного молока
- 25г желатин
- фургон
Підготовка
- Подрібніть печиво в невелику кришку і перемішайте їх маслом.
- Підняти форму пергаментним папером, викласти на неї основу. Потім поставте в холодильник на 30 хвилин.
- Залийте желатин 3/4 склянки води і залиште його, щоб запалити протягом 10 хвилин. Потім пофарбуйте в водяній бані так, щоб всі розчинилися.
- Ретельно перемішати сир Маскарпон з вершками і згущеним молоком, додати розчинений желатин до нього. р.
- Зверху замороженої бази печива заливають суфле молочної продукції. Після цього покласти торт заморозити до готовності ще 2-3 години в холодильнику.
Я зроблю. млинці А для гостей і для сім'ї. Кожен щасливий, особливо дітей.
Влітку прикрашаю його сезонними ягодами: полуниця, вишні, малина. Або кладемо їх в суфле. Потім десерт виходить яскравим, різнобарвним і вітаміном.
Спробуйте приготувати і ви не пошкодуєте його. Зберігайте рецепт на стіні, щоб ви могли отримати руки на ньому.