11
Махровий буряк з горіхами
До недавнього часу я використовував буряк тільки для приготування салатів, і борщу звичайного. Але ось рецепт, який розширив свої кулінарні горизонти!
Мафін з горіхами, спеціями і буряками, як смачний, як це красиво. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
3385599
Торт з горіхами Склад
Підготовка
Не кожен знайдеться на такому експерименті, але блюдо в цьому випадку дійсно заслуговує на похвалу. Моя колекція рецептів була поповнена ще однією відмінною стравою буряка.
Поділіться цим рецептом з друзями!
Мафін з горіхами, спеціями і буряками, як смачний, як це красиво. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
3385599
Торт з горіхами Склад
- 3 середні варені буряки
- 3 яйця
- 150 мл йогурту або низькожирного сметани
- 200 г цукру
- 50мл рослинної олії
- 75г борошна
- 200г манка
- 150г горіхів
- 1 ч.л. розпушувача
- 1 ч.л. кориці
- щіпка
- вершкове масло
Підготовка
- Содію (або запечена) буряк на тертці з маленькими отворами.
- Горіхи. Поставте його в сумку і подрібніть її валиком. Також можна порізати невеликим ножем.
- Яйця збити з цукром перед появою бульбашок, додати рослинне масло, йогурт (також можна використовувати йогурт, рідкий сметан).
- Влийте в рідку масу борошна, манну, розпушувач, корицю і щіпку мелених гвоздик. Додайте також натерті буряки і нарізані горіхи.
- Випічка цвіль мастила вершкове масло І посипаємо борошном. Залийте тісто. Випікайте стаканчик на 180 градусів 40-50 хвилин. Перевірити готовність з дерев'яною зубочисткою або збігом.
- Нехай кекс трохи охолоджує у формі, потім ретельно витягуємо. Прикрасьте цукровою пудрою і доведіть її до столу!
Не кожен знайдеться на такому експерименті, але блюдо в цьому випадку дійсно заслуговує на похвалу. Моя колекція рецептів була поповнена ще однією відмінною стравою буряка.
Поділіться цим рецептом з друзями!