14
Кабачки
Незважаючи на те, що кабачки не мають вираженого смаку, страви з цього овоча користуються надзвичайно популярними. Сьогодні ми вирішили поділитися з улюбленими читачами рецепт для дивовижних цукіній
Не всі поступаються смаку класичних чебуреків з тіста. Спробуйте, ви будете любити!
Як зробити кабачки
інгредієнти
Підготовка
Zucchini cheburek слід негайно їсти. Краще подавати цю літню страву зі сметанним соусом.
Покажіть мені про рецепт. цукіні Я запевняю вас, але не спробував!
Не всі поступаються смаку класичних чебуреків з тіста. Спробуйте, ви будете любити!
Як зробити кабачки
інгредієнти
- 0,5 кг кабачків
- 2 яйця
- 1 ч.л. розпушувача
- 160г борошна
- 20г крохмаль
- 350 мл молока
- 15г петрушки
- 1/2 ч.л. чорного перцю
- 1/2 ч.л. солі
- 500г курячий мелений
- 1 цибулина
- 50 мл води
- 1 ч.л. курячих товарів
Підготовка
- Наріжте кабачки кубиками, а потім подрібніть їх блендером.
р. - Додайте яйця, борошно і крохмаль до кабачків. Стирайте все, поки ви отримаєте масу однорідної консистенції.
- Додати молоко в товсту суміш і перемішати її знову блендером.
- Додаємо в ємність з кабачками дробленої петрушки, 1/4 чайної ложки солі і перцю. Перемішайте все знову і залиште суміш, щоб наполягати 10 хвилин.
- Подрібніть цибулю блендером і попаріть її з м'ясом. Додати 1/4 ч.л. солі і 1/4 ч.л. перцю.
- Залити льодову воду в фарш і обсмажити м'ясо в сковороді. Під час смаження додайте курку приправу до м'якоті.
р. - Коли м'ясо охолоне, можна почати смаження чебуреків. Для цього залийте трохи кабачківського тіста на нагрітій сковороді так, щоб утворився великий млинець. При смаженні з одного боку, помістіть трохи курячого мелена в середині млинця.
доб.1 - З шпателем загортаємо одну кромку млинця і формуємо чебурек.
Zucchini cheburek слід негайно їсти. Краще подавати цю літню страву зі сметанним соусом.
Покажіть мені про рецепт. цукіні Я запевняю вас, але не спробував!