22
Інструкція з приготування гілочок верби з шоколаду
Дуже скоро, 21 квітня, всі православні люди святкують неділю, а саме через тиждень, 28 квітня, воскресіння Господнього. За ці красиві яскраві дні я вирішив приготувати щось особливе, щоб здивувати радувати своїх будинківй
У одному з програм для приготування телевізора я бачив, як кондитерські вироби з використанням розплавленого шоколаду і кондитерського мішка створюють прекрасний декор шоколаду. Цей рецепт дуже простий, навіть дитина може впоратися!
Р
Шоколадний декор Так що прийшов на мій погляд, щоб створити для пальмської неділі і Великодня шоколадВи можете прикрасити торт, Великодні торти або використовувати їх як незвичайні цукерки для чаю.
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися з вами, шановний читач, цікавим свінгери шоколад. Діти порадують цю смачну їжу!
інгредієнти
Підготовка
Також я пропоную вам найшвидший і простий спосіб приготування тістечок: без замісу все було змішано - і відповідно до форм, протягом трьох годин в духовку. Дуже швидко. Тексти пісень, а це означає: І не важливо, скільки ви запікаєте, завжди мало.
На свята я особливо хочу порадувати родичів і друзів з привітами. На яскравому святі Великодня кожна господиня зобов'язана випікати товар тієї ж назви.
Чому не зробити Великодню ще більш привабливим і стильним? Для цього можна використовувати красиві прикраси у вигляді ручної роботи шоколадні верби. Цей делікатес виглядає красиво і оригінально, і він займає не більше 15 хвилин, щоб приготувати.
Чи подобається вам статтю? Поділитися цікавим способом шоколадно-декорація з друзями на соцмережах!
У одному з програм для приготування телевізора я бачив, як кондитерські вироби з використанням розплавленого шоколаду і кондитерського мішка створюють прекрасний декор шоколаду. Цей рецепт дуже простий, навіть дитина може впоратися!
Р
Шоколадний декор Так що прийшов на мій погляд, щоб створити для пальмської неділі і Великодня шоколадВи можете прикрасити торт, Великодні торти або використовувати їх як незвичайні цукерки для чаю.
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися з вами, шановний читач, цікавим свінгери шоколад. Діти порадують цю смачну їжу!
інгредієнти
- 20г чорний шоколад
- 10г білий шоколад
- пергамент
Підготовка
- Спочатку потрібно розтопити чорний і білий шоколад. Щоб розтопити шоколад, потрібно розбити його на шматочки і розмістити його в сухому контейнері, потім покласти його на водяну баню. Важливо переконатися, що вода не вдається в каструлю з шоколадом - інакше є ризик, який він згорнеться. Контейнер необхідно помістити на вогонь і періодично перемішати. В результаті повинна бути пружна однорідна маса.
Я також використовувати цей метод: покласти потрібну кількість шоколадних барів в сумці, а потім перекопати в окропу. Коли шоколад плавиться, просто порізати кут.
- Тепер необхідно підготувати поверхню до фарбування. Це може бути силіконовий мат або гнучка дошка, або звичайний пакет. Для того щоб зробити карниз, потрібно взяти лист пергаменту і розкачати його у вигляді конверта, а потім залити його плавленим шоколадом. У нашому випадку нам потрібні 2 такі карнизи - для білого і чорного шоколаду.
- На рисунку 10 сантиметрів. З цього числа ви отримаєте близько 10 гілочок. Почати малюнок з темним шоколадом, надаючи шоколаду форму гілочки. Зробіть зупинки, де повинні бути нирки.
р. - Далі потрібно малювати білі шоколадні бутони.
- Відправте готові гілочки до холодильника протягом 15 хвилин, щоб вони добре замерзли.
- Це, шоколадний декор. верби готовий.
Також я пропоную вам найшвидший і простий спосіб приготування тістечок: без замісу все було змішано - і відповідно до форм, протягом трьох годин в духовку. Дуже швидко. Тексти пісень, а це означає: І не важливо, скільки ви запікаєте, завжди мало.
На свята я особливо хочу порадувати родичів і друзів з привітами. На яскравому святі Великодня кожна господиня зобов'язана випікати товар тієї ж назви.
Чому не зробити Великодню ще більш привабливим і стильним? Для цього можна використовувати красиві прикраси у вигляді ручної роботи шоколадні верби. Цей делікатес виглядає красиво і оригінально, і він займає не більше 15 хвилин, щоб приготувати.
Чи подобається вам статтю? Поділитися цікавим способом шоколадно-декорація з друзями на соцмережах!