В’язниці з баклажанів повністю висихають на нитку, взимку додають в суп для грибного аромату.

«Чому потерти баклажани на тертці?» попросила мати-в-праву. І я сказав: "У нас є баклажани каперол для вечері в ніч". Я впевнений, що ви, мати, як справжній коханець синього кольору, ця делікатес безумовно сподобається!

Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки касарол з ароматним томатним соусом. На кулінарному каналі «Тасти і корисні». При бажанні можна додати фаршу фаршу на овочі!

В’язниці з баклажанів повністю висихають на нитку, взимку додають в суп для грибного аромату.

Капсероли баклажани Інгредієнти для запіканки
  • 1 баклажани
  • 1 солодкий перець
  • 3 зуба. Кошик
  • 1 цибулина
  • 1 яйце
  • 100г кефір
  • 0,5 ч.л. соди
  • 0,5 ч.л. солі
  • 90г кукурудзяний крохмаль
  • чилі

Соус інгредієнти
  • 2 помідори
  • 30г петрушки
  • 2 зуба. Кошик
  • 0,5 ч.л. солі
  • 1 ст.л. оливкової олії
  • чилі

Підготовка
  1. Відріжте корінь баклажанів і очищайте його. Потім натирайте баклажани на великій тертці і перемістіть в комфортну чашу. В’язниці з баклажанів повністю висихають на нитку, взимку додають в суп для грибного аромату.

2. Вимийте червоний перець і наріжте невеликими квадратами. Також очистіть цибулю і наріжте їх на середні кубики. Залийте цибулю і перці в чашу баклажанів. Додаємо до того ж яйця, розчавлений часник і заливаємо кефір. В’язниці з баклажанів повністю висихають на нитку, взимку додають в суп для грибного аромату.

3. Залийте соду, посоліть і трохи мелений перець. Чорний або перець суміш. Також потрібно кукурудзяний крохмаль. Замість крохмалю можна використовувати подрібнені кукурудзяні пластівці. Проведіть все для однорідності. В’язниці з баклажанів повністю висихають на нитку, взимку додають в суп для грибного аромату. р.

4. Змастити прямокутну форму для випікання (22 см по 11 см, висота сторін 6 см) маслом або накрите пергаментним папером. Покласти овочеву суміш уніформу. Випрямляйте його добре і затирайте його ложкою. Випікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 40 хвилин. В’язниці з баклажанів повністю висихають на нитку, взимку додають в суп для грибного аромату.

5. Для соуси очистити від помідорів. Для цього зробіть 4 розрізи ножем і опустіть їх в чашу з окропом протягом 2-3 хвилин. Потім можна очистити від шкіри. Зріжте помідори на невеликі шматочки, зніміть насіння. Це робиться так, щоб соус не поливав. Наріжте помідори на невеликі кубики.

6. Виріжте петрушку і часникові помідори. Продам його і за смаком. Залийте оливковою олією і перемішайте її. В’язниці з баклажанів повністю висихають на нитку, взимку додають в суп для грибного аромату.

7. Наріжте запіканку на порційні шматки. Зверху їх покласти пару столових ложок соусу. Бодибилдерши! В’язниці з баклажанів повністю висихають на нитку, взимку додають в суп для грибного аромату.

Для отримання додаткової інформації про цей рецепт див. відео з кухар-канал "Тасти і корисні." Автор телеканалу Наталя ділиться своїми рецептами і низькокалорійними інтерпретаціями всіх відомих страв. Дуже смачний і смачний!

про:blank

Також я пропоную вам дізнатися, що таке краса повітряна касарола зі сквошу. Це ідеальний варіант для сніданку або вечері!

Таке запіканка баклажанів смачна як у теплій і холодній формі. А соус можна подавати до неї абсолютно будь-яким. Навіть сметана з часником! Я дуже рекомендую цей томат, щоб спробувати.

І хочу поділитися з вами трохи життя рубати від моєї матері-завдання: вона не викидає хвостики баклажанів, але висихає повністю над духовкою на нитку. На зиму вона використовує ці хвости як натуральні. приправай Тільки 1-2 хвости баклажанів - і суп пахне, як гриби!