31
В’язниці з баклажанів повністю висихають на нитку, взимку додають в суп для грибного аромату.
«Чому потерти баклажани на тертці?» попросила мати-в-праву. І я сказав: "У нас є баклажани каперол для вечері в ніч". Я впевнений, що ви, мати, як справжній коханець синього кольору, ця делікатес безумовно сподобається!
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки касарол з ароматним томатним соусом. На кулінарному каналі «Тасти і корисні». При бажанні можна додати фаршу фаршу на овочі!
Капсероли баклажани Інгредієнти для запіканки
Соус інгредієнти
Підготовка
Для отримання додаткової інформації про цей рецепт див. відео з кухар-канал "Тасти і корисні." Автор телеканалу Наталя ділиться своїми рецептами і низькокалорійними інтерпретаціями всіх відомих страв. Дуже смачний і смачний!
про:blank
Також я пропоную вам дізнатися, що таке краса повітряна касарола зі сквошу. Це ідеальний варіант для сніданку або вечері!
Таке запіканка баклажанів смачна як у теплій і холодній формі. А соус можна подавати до неї абсолютно будь-яким. Навіть сметана з часником! Я дуже рекомендую цей томат, щоб спробувати.
І хочу поділитися з вами трохи життя рубати від моєї матері-завдання: вона не викидає хвостики баклажанів, але висихає повністю над духовкою на нитку. На зиму вона використовує ці хвости як натуральні. приправай Тільки 1-2 хвости баклажанів - і суп пахне, як гриби!
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки касарол з ароматним томатним соусом. На кулінарному каналі «Тасти і корисні». При бажанні можна додати фаршу фаршу на овочі!
Капсероли баклажани Інгредієнти для запіканки
- 1 баклажани
- 1 солодкий перець
- 3 зуба. Кошик
- 1 цибулина
- 1 яйце
- 100г кефір
- 0,5 ч.л. соди
- 0,5 ч.л. солі
- 90г кукурудзяний крохмаль
- чилі
Соус інгредієнти
- 2 помідори
- 30г петрушки
- 2 зуба. Кошик
- 0,5 ч.л. солі
- 1 ст.л. оливкової олії
- чилі
Підготовка
- Відріжте корінь баклажанів і очищайте його. Потім натирайте баклажани на великій тертці і перемістіть в комфортну чашу.
- Вимийте червоний перець і наріжте невеликими квадратами. Також очистіть цибулю і наріжте їх на середні кубики. Залийте цибулю і перці в чашу баклажанів. Додаємо до того ж яйця, розчавлений часник і заливаємо кефір.
- Залийте соду, посоліть і трохи мелений перець. Чорний або перець суміш. Також потрібно кукурудзяний крохмаль. Замість крохмалю можна використовувати подрібнені кукурудзяні пластівці. Проведіть все для однорідності. р.
- Змастити прямокутну форму для випікання (22 см по 11 см, висота сторін 6 см) маслом або накрите пергаментним папером. Покласти овочеву суміш уніформу. Випрямляйте його добре і затирайте його ложкою. Випікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 40 хвилин.
- Для соуси очистити від помідорів. Для цього зробіть 4 розрізи ножем і опустіть їх в чашу з окропом протягом 2-3 хвилин. Потім можна очистити від шкіри. Зріжте помідори на невеликі шматочки, зніміть насіння. Це робиться так, щоб соус не поливав. Наріжте помідори на невеликі кубики.
- Виріжте петрушку і часникові помідори. Продам його і за смаком. Залийте оливковою олією і перемішайте її.
- Наріжте запіканку на порційні шматки. Зверху їх покласти пару столових ложок соусу. Бодибилдерши!
Для отримання додаткової інформації про цей рецепт див. відео з кухар-канал "Тасти і корисні." Автор телеканалу Наталя ділиться своїми рецептами і низькокалорійними інтерпретаціями всіх відомих страв. Дуже смачний і смачний!
про:blank
Також я пропоную вам дізнатися, що таке краса повітряна касарола зі сквошу. Це ідеальний варіант для сніданку або вечері!
Таке запіканка баклажанів смачна як у теплій і холодній формі. А соус можна подавати до неї абсолютно будь-яким. Навіть сметана з часником! Я дуже рекомендую цей томат, щоб спробувати.
І хочу поділитися з вами трохи життя рубати від моєї матері-завдання: вона не викидає хвостики баклажанів, але висихає повністю над духовкою на нитку. На зиму вона використовує ці хвости як натуральні. приправай Тільки 1-2 хвости баклажанів - і суп пахне, як гриби!