Поганий син, до якого його мама не дала грошей

Не кожна мама говорить, що вона має поганий хлопчикНавіть якщо є причина для цього. Після того, як категорії добре і погано, як правило, досить суб'єктивні, і їх межі іноді стираються. Але що може реально мотивувати жінку описати дитину таким чином? Ви дізнаєтесь про це в нашій історії.

Коли мій батько помер, мій мама був дуже важко. Вона почала витрачати більше часу на країну, вдарив садівництво. Мій чоловік і я підтримав її і допоміг їй. І тепер вона часто повторює, що вона просто не встигла без нас.

Я одружився рік до Даду зліва. Артем і я мав зберегти багато, тому що ми приймали квартиру на кредит. Ми привели дочку, і витрати тільки збільшилися. Але я ніколи не забули мами, тому що я знав, що нам потрібно.

Але мій молодший брат завжди претендував, що сім'я гранат не турбує його. Він одружився трохи до мене, і його дружина була дівчина з дуже заможні сім'ї. Коля мене постійно злетів, кажучи, як добре він оселився і як поганий все з мене. Щоб приїхати до моєї матері і допомогти на грядках, і ніколи не було питання.

Мама ніколи не сказала, що вона мала поганий син або що-небудь. Вона спробувала не говорити про Kola, бо вона знав, що я був божевільний. Я думаю, що його байдужість додає її дуже багато. Але вона намагається тримати на: після того, як ви не можете переробити дорослого.

Вона часто називає його і пропонує домашні продукти з саду. Він просто хоче, щоб він прийшов і побачити її. Але Коля завжди відмовляється і sly відповідей, «Мама, ми можемо піти в магазин і купити все.» Не потрібно нічого пропустити. Дайте Думай, вона потребує. й

На день ми приїхали до нашого будинку матері, щоб відсвяткувати День народження нашої дочки. Вона виповнила 5 років, і мама запропонувала зробити сімейну вечерю в країні. Ми приготували наші улюблені страви разом, Артем маринований барбекю. Вже наша дочка була залучена: вона допомогла зробити торт!

Атмосфера була максимально приємною і теплою. Наприкінці вечора мами витяжили конверт з під стіл і приручили нам сказати: «Цей літо був тілесний урожай, я продаю багато». І за останні роки я заощаджу гроші від пенсії, щоб дати їй Настя. Я дуже хочу, щоб ви приїхали до моря. Будь ласка, не дайте гроші і робіть своє бажання. й

Моя мама торкнулася мене і чоловіка. Він навіть підірвав, коли він захопив свою матір'ю. Так, ми заощаджуємо на все багато років, наша дочка ніколи не була прийнята до моря. Я спробував зберегти гроші, але я не... Це подарунок! Звісно, я дуже щаслива і вдячна мамі.

У наш вечір прийшов до кінця, і раптом мій брат прийшов в будинок. Він ніколи не прийшов до своєї мами без попередження, тому ми всі дуже дивилися. Коля прийшов з дружиною. Вони сидять на столі, якщо нічого не сталося, запитуючи про мами справи. А потім мій брат почав говорити тут.

Він сказав, що він і його дружина пішли на відпочинок в Туреччині минулого року. Вони були повністю спонсоровані батьками дружини. І в цьому році вони відмовилися давати гроші за подорож, тому мій брат прийшов до моєї матері. Він каже, що вона продає багато фруктів і овочів цього року, і вона, ймовірно, має деякі гроші.

Шоктей! Мій чоловік і я просто втратив нашу щелепу від такої несудимості. Вона йде один раз на рік, не робить нічого для її матері, і тепер вона хоче щось з неї. Невизначена нездужання!

Моя мама не плутала: «Сон, ти не погана дитина, але ненав'язлива точка неможливості». Вам не сором'язливо приїхати до свого старої матері і ставити на гроші? Зробіть гроші! Далі я не піду до дверей. Якщо ви не знаєте, ваш день народження niece був недавно.

Не скажи, що нам не сподобалося. Чи можу я змінити? Pfft, навряд чи. Я відчував трохи рельєфу.

Чому ви думаєте, що такі різні діти можуть рости в одній родині? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!