15
Я кажу на берегах, борщах в зиму варила щодня.
Станція борщу в банкі – це godsend для будь-якої господині! Чи варто говорити про те, як це зручно? Не втирайте моркву і буряк, не торкайтеся від цибулі, не промийте зайву каструлю, але просто додайте наповнювач в горщик.
Сьогодні видання. "Сайт" розповість вам, як газ для борщу з квасолею "Велвет". Я закриваю рекордну кількість банок!
Просто один день, проведений на заготовці, а потім всю зиму Я смачний борщ! Я кажу прямо: від цього обсягу інгредієнтів, я отримую близько 4 літрів заправки.
інгредієнти
Підготовка
Також я пропоную ознайомитися з інструкціями приготування борщу в хлібі з Євгена Клопотенко. Під настрій додайте вишневий борщ або чорнослив!
Підготовка борщу з такою банею дуже просто! Необхідно відварити, додати нарізати картоплю, капусту. Додати станцію після 10 хвилин. Я додаю одну півлітрову банку на 3-літрову борщу. Ось лавровий лист, перець, часник, петрушка, все, як ви зазвичай робимо.
Станція метро. борщ Завжди виходить без зайвих ударів. Зима заливаємо станцію в банки, варила борщ через день. Консервація як медитація!
Сьогодні видання. "Сайт" розповість вам, як газ для борщу з квасолею "Велвет". Я закриваю рекордну кількість банок!
Просто один день, проведений на заготовці, а потім всю зиму Я смачний борщ! Я кажу прямо: від цього обсягу інгредієнтів, я отримую близько 4 літрів заправки.
інгредієнти
- 1 кг цибулі
- 1,5-2 ст. кв.
- 1кг морква
- 3кг буряка
- 1,5-2 ст. кв.
- 300г томатна паста
- 2 ст. цукру
- 3 ст.л. солі
- 3 ст. оцту 9%
- рослинно-масляний
Підготовка
- Пілінг і миття цибулі, моркви і буряків. Цибулю дрібно нарізати, моркву і натрієві буряки на середній тертці. Або використовувати харчовий процесор, якщо у вас є один.
- Розмаїття цибулі в рослинній олії. Потім також окремо обсмажити моркву і буряк.
- Варити квасолю заздалегідь.
- Викласти все, але квасоля в каструлі. Додати томатну пасту, сіль, цукор і 1-2 склянки води. Поставте на повільний вогонь протягом 60 хвилин. 7-10 хвилин до готовності додати варену квасолю. Під час висихання розмішайте постійно, щоб вона не спала. 5 хвилин до готовності додайте оцет.
й ¶
- Поставте на стерилізовані банки і розкачати її стерилізованими кришками. Поверніть банки над і поставте їх в ковдру, поки він не охолоне.
й ¶
р. - Тримайте готову станцію в темному прохолодному місці. Я зазвичай тримати його в моїй шафі. При необхідності відкрити його. газ-банк і варити борщ. Бон привіт!
Також я пропоную ознайомитися з інструкціями приготування борщу в хлібі з Євгена Клопотенко. Під настрій додайте вишневий борщ або чорнослив!
Підготовка борщу з такою банею дуже просто! Необхідно відварити, додати нарізати картоплю, капусту. Додати станцію після 10 хвилин. Я додаю одну півлітрову банку на 3-літрову борщу. Ось лавровий лист, перець, часник, петрушка, все, як ви зазвичай робимо.
Станція метро. борщ Завжди виходить без зайвих ударів. Зима заливаємо станцію в банки, варила борщ через день. Консервація як медитація!
Курячі солі на швидкий рецепт Ілля Латерсон
Принципи інтуїтивно зрозумілого харчування або як почати слухати ваше тіло і розтопити зайві сантиметри без тривоги