23
Скільки яєць потрібно для ідеального омлету, «корочення сніданку»?
Яйця можна варити в сотні різних способів, але ім'я «полювання сніданку» заслужено зношена омлетом. Ми використовуємо для ідеї змішування яєць з молоком та додаванням сиру. Француженка вірить, що популярний сніданок не повинен містити нічого, крім яєць і вибраного вершкового масла. Творчо поєднуючи ці дві кулінарні традиції, автор книг про харчовий і кулінарний експерт Євген Клопотенко пропонує приготувати французьку омлет без молока в сковороді, додаючи пару зрізів сиру до класичного рецепту.
Омелет без молока в каструлі Інгредієнти
Підготовка
Яйця можуть бути виготовлені з різних і дуже смачних страв. Довести його, "Сайт" Я збираю для вас 30 рецептів страв з яєць, які обов'язково варто спробувати.
Омелет без молока в каструлі Інгредієнти
- 3 яйця
- щіпка
- 1-2 пластини сиру
- 25-30г вершкове масло
- мелений чорний перець
- Смоктати
Підготовка
- Переверніть три яйця в чашу. Посипати і перцем.
- Збийте яйця з вінком до однорідності.
- Вирізати сир тонкими пластинами.
- Нагріваємо вершкове масло в сковороді. Подаруйте, що з вами достатньо, будь-яке блюдо буде несподівано смачним. Після того, як вершкове масло працює в якості натурального аромату, поглинаючи і розмножуючи аромати інгредієнтів. Отже, «міст вершкового масла гідного розміру» і займає центральне місце в багатьох рецептах французької кухні.
- Залийте збиті яйця над гарячою олією. Переконайтеся, що вони не горять.
- Коли нижній шар виходить білим, починайте з легкими рухами лопатки, щоб повернути омлет в одному напрямку.
- Потім покладіть сир на його поверхню і повністю загорніть його в яєчну масу. Вам потрібен сир, щоб бути всередині і розтопити трохи.
- Готову страву подають з листям салату або хребтом, приправляють сіллю і свіжом меленим перцем.
- Омлет має делікатну структуру і порадує вас ідеальним смаком. І докладно про процес її приготування представлений в відео за посиланням.
- Зробіть сніданок і ваш день буде добре. Смачні та нові кулінарні відкриття!
Яйця можуть бути виготовлені з різних і дуже смачних страв. Довести його, "Сайт" Я збираю для вас 30 рецептів страв з яєць, які обов'язково варто спробувати.