Я використовую для заморожування супів, тепер я скачаю в банки, борючись з чоловіком протягом шести місяців перед варенням.

Суп від банку може допомогти в самих незвичайних ситуаціях. Коли немає часу варити, але все ще потрібно їсти. Крім того, горщики Ви можете упакувати чоловіка на відрядження або довгому рейсі, студентську дитину в гуртожитку або літніх батьків в дачу. Все буде корисно, тому що вам просто потрібно відкрити банку і в кілька хвилин прогріти їжу в мікрохвильовці.

Я використовую для заморожування супів, тепер я скачаю в банки, борючись з чоловіком протягом шести місяців перед варенням.

Можливо, ви ніколи не чули про те, що суп може бути закритий в регулярній банці. Це не дивно, тому що не кожен використовує таке цікаве життя зламати. Але в Інтернеті багато діляться секретами продовження терміну зберігання такої заготовки. Після всього звичайного супу не вариться або засолює.

В цілому суп в банки можна закрити двома варіантами чохлів. Першим є регулярний прокатний чохол, який вимагає спеціального ключа. Ну, другий має спеціальну нитку на внутрішній стороні і може використовуватися багато разів. Але розглянемо важливу точку. Іноді така кришка може не поєднуватися навіть до сильної людини, і навіть літньої людини або підлітка взагалі не може. безплатной Обов'язково використовуйте для відкриття таких банків за допомогою простих пристроїв.

Наприклад, можна скористатися ножем, виделкою, ложкою або що завгодно, якщо його можна помістити в отвір між канатом і кришкою. Вам необхідно приклеїти той же ніж з декількох сторін банку, щоб пропустити його. мало повітряй Потім ви почуєте характерний звук - невеликий клік. Це сигнал, що банк заданий. Ви можете акуратно перевернути його на тарілку і витягти їжу.

Якщо суп з банки з'їсти швидко, то для додаткових дій немає особливої потреби. Наприклад, чоловік пішов на риболовлю вранці, а на обід він відкрив банку. ароматй Але якщо в холодильнику протягом деякого часу можна залишатися в холодильнику, краще стерилізувати його до закривання посуду.

Для цього необхідно спочатку промити банку добре в воді з соди, а потім кип'ятити протягом декількох хвилин. Такі банки необхідно ретельно розмістити на сухому і чистому рушнику, щоб всі скляні води на власній. Не поспішайте і закрийте їжу в вологих каналах, оскільки вода може сприяти появі поганих бактерій.

Якщо все було зроблено правильно, то під час відкриття може з багаторазовою кришкою, характерний натиск буде звук. Так раніше в блюдо не вийшло зайвого повітря, яке може спровокувати швидке поширення бактерій. Але обов'язково приділіть увагу і кепікіІ запах їжі. Якщо ви не любите ні з цього, краще відмовитися від використання такого супу.

Багато господині впевнені, що спрощує завдання приготування їжі Автоклав допоможе. Продукт в автоклаві готують під високим тиском, що дозволяє знищити абсолютно всі бактерії. Крім того, в автоклаві можна приготувати не тільки суп в баночках, але і, наприклад, крупи з м'ясом, консервовану рибу, рагу. Смак цих страв порадує навіть найсвіжіших гостей і членів домогосподарств.

Не кожен погоджується з практичністю методу. джакузій Вважають, що банк може легко розірвати. Звичайно, якщо цей варіант не до смаку, то суп можна заморожувати. Але є також питання про наявність цього способу, тому що не завжди така їжа може бути перевезена зазвичай або швидко нагрівається. В цілому, як кажуть, смак і колір.

Яка ідея. горщики? Зручний і комфортний? Або це відходи часу? Ви коли-небудь намагалися закрити свій суп таким чином? Поділіться своїм досвідом у коментарях. Наші абоненти зацікавлять читання корисними порадами та мудрими відбиттями.