Рецепт варення з лимонів без приготування

Для мене особисто, в осінньому холодному сезоні немає кращого препарату, ніж лимони. Це просто магазин вітаміну С! Тому важливо, щоб дивний інструмент завжди під рукою. Для цього з кожним роком я зроблю «успішну баночку», яку я зателефоную домашній аскорбін в банку. Це не просто перший засіб для холоду, але і смачної і вітамінної делікатеси.

р.

ДепозитФотогалерея

Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як зробити лимони на зиму. Вам не потрібно нічого варити!

Лимонний варення без приготування Інгредієнти
  • 1кг лимона
  • 500г цукру

Підготовка
  1. Рецепт більш простий. Отже, промийте лимони і наріжте їх на шматочки. Зніміть кістки, але залиште шкірку, це все добре. р.

ДепозитФотогалерея

2. Тепер пропустіть лимони через болгарку, додайте цукор. Дивитися його добре.

3. Тепер кладемо готову суміш в сухому банку і закрийте кришкою. Ось ваш аскорбін, готовий! р.

ДепозитФотогалерея

Можна покласти баночки в холодильник, вони відмінно зберігають там. Цей метод приготування дуже хороший, тому що у вас завжди є смачна і вітамінна делікація на руці. Можна їсти пару ложок варення в день тільки для зміцнення імунітету. Не буде занадто багато. Чи знаєте ви, які переваги лимонів є іншими, ніж запобігти застуді?

Можна зробити лимони різними способами. Одним з найпопулярніших способів є заморожування. Якщо ви замерзли лимони, вони стануть ще більш корисними. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Чи подобається вам статтю? Поділитися з друзями