22
Рецепт лимонних бісквітів на кефірі
Жінки, які намагаються схуднути, довго прийдуть до умов з тим, що випікання з раціону доведеться виключити. Але виходить, що є дієта, в якій можна і навіть потрібно їсти печиво.
р.
ДепозитФотогалерея
Американський дієтолог Sanddorf Seagal розробила метод занурення, засноване на низькокалорійних вівсяних печива. Рецепт Сегала для печива зберігають секрет, що, однак, не заважає нам експериментувати з нашими рецептами.
"Сайт" Пропозиція для приготування ароматичних і низькокалорійних лимонний cookie на кефірі. Кріплення зернового борошна, меленого вівсяного, низькожирного кефіру і стейвії замість цукру - всі інгредієнти цього рецепта вибирають так, щоб не завдати шкоди фігурі.
Печиво на кефірі Інгредієнти
Підготовка
Продовжуємо тему дієтичних десертів, ми пропонуємо рецепт з повітряних і об'ємних сирних тістечок. Я думаю, що краще, ніж Наполеон. Під час строгої дієти можна приготувати: за 100 г - тільки 114 калорій. Дуже задоволений!
Дієтний торт без цукру і борошна, соковитість і солодкість, що дає моркву. Якщо ви на дієті і ще хочете солодкувати, то цей рецепт для смачного торта моркви для вас.
р.
ДепозитФотогалерея
Американський дієтолог Sanddorf Seagal розробила метод занурення, засноване на низькокалорійних вівсяних печива. Рецепт Сегала для печива зберігають секрет, що, однак, не заважає нам експериментувати з нашими рецептами.
"Сайт" Пропозиція для приготування ароматичних і низькокалорійних лимонний cookie на кефірі. Кріплення зернового борошна, меленого вівсяного, низькожирного кефіру і стейвії замість цукру - всі інгредієнти цього рецепта вибирають так, щоб не завдати шкоди фігурі.
Печиво на кефірі Інгредієнти
- 1 лимон
- 100г цільного зерна борошна
- 100г мелена вівсяна
- 2 яйця
- 200мл низькожирний кефір
- 5g розпушувач
- стеві
- Порошок цукру для прикраси (за бажанням)
Підготовка
- Змішайте вівсяну і борошно, додайте розпушувач і стевію.
- Залийте в отриману суміш склянкою кефіру і яєць. Змішайте тісто.
- Подрібнити в блендері лимон разом з шкірою і додати в тісто.
ДепозитФотогалерея - Формуйте кулі з тесту.
5 999 р. - Кожен м'яч злегка посипається цукровою пудрою і надягаємо на сковороду, підкладену пергаментом.
- Випікати печиво в духовці нагріти до 200 градусів за 15 хвилин.
- Низькокальорій і кефір Готовий. Бон привіт!
Продовжуємо тему дієтичних десертів, ми пропонуємо рецепт з повітряних і об'ємних сирних тістечок. Я думаю, що краще, ніж Наполеон. Під час строгої дієти можна приготувати: за 100 г - тільки 114 калорій. Дуже задоволений!
Дієтний торт без цукру і борошна, соковитість і солодкість, що дає моркву. Якщо ви на дієті і ще хочете солодкувати, то цей рецепт для смачного торта моркви для вас.