Чи варто малювати над сірим волоссям?

Ми намагаємося перенести її прибуття або приховати, що вона вже тут. І нічого не дивно в цьому, просто реакція людини на драматичні зміни. З старим віком сіре волосся приходить до нас, і жінки, звичайно, найбільш стурбовані цими. І це не дивно, адже жінка, яка фарбує сіре волосся, може розповісти, що вона молода за її роки, і той, хто не думає носити макіяж, буде звинуватитися, незважаючи на те, що вона припинила перегляд себе.

ДепозитФотогалерея

І в цьому випадку, як вирішити жінку? Редакція "Сайт" Я вирішив подивитися на це чуйне питання і дізнатися, У якому віці жінки потрібно фарбувати сіре волосся? І чи ні.

До того, як у мене є точка зору, я хотів би розповісти два абсолютно різні історії про те ж саме. Перша історія про мій тітка, хто все її життя мав розкішне мідне волосся. Без перебільшення, чудовий червоний стек волосся. Вона завжди була її родзинкою, і коли її голова сріблястий на 40, її тітка була жахливо upset.

Вона не мала сумнівів: фарба, а не інші варіанти. Як пофарбувати їх на 10 років. Сіре волосся стало більше і більше, очевидно, уражених труднощів, які вона переживала роками. До 60, її волосся було повністю сірим. На одній точці вона вирішила, що вона більше не фарбувала їх. Вона сказала, що вона не була природною, що вона була вся віспа.

Вона дав приклади відомих жінок, які перетворили сіре волосся в гідність. В цілому вона зловила вогонь з цією ідеєю і почала рости її волосся без фарбування. Триває близько шести місяців, потім волосся виросли так багато, щоб вона повністю вирізати фарбовані кінчики. Важко сказати, що вона виглядає ефектно, сіре волосся помітно витримане її. І вона сама стала трохи сумним і внизу.

Після того, як ми говорили серце до серця, і виявилося, що вона більше не вважає цю ідею так успішним. Так, це природний, але не схожий на те, що він виглядає. Вона сказала, що вона відчувала. І чоловік, якось реагував на все і тільки повторює: «І я любив волосся...»

Через місяць, мій тітка на ньому все, пішов в перукарню і повернув її колір. Для всіх питань вона відповіла, «Що потрібно?» Я ще занадто молодий для сірого волосся. Може бути, коли я 80 ...

р.

ДепозитФотогалерея

І ось друга історія. Про мій бабуся, який повністю виявився сірим на 50 і ніколи не фарбував її волосся. Тексти пісень, а це означає: І не тому, що громадська думка або що-небудь, ні, вона просто дійсно дивно, чому. Вона постійно відреагувала її молодша сестра, яка також повернула сірий рано, але фарбувала її волосся.

"Чому ці фарби, я не розумію, ти стара жінка, ви вже можете піти сірим." Вона сказала, що сіре волосся не є ознакою старого віку, але просто зміною кольору волосся.

І ви знаєте, що ці два оповідання ви думаєте, що немає універсальних порад для жінок. Я не можу сказати, якщо ви не фарбуєте волосся, або якщо ви не захочете носити сіре волосся, просто пофарбуйте його відразу. Ми стурбовані тим, що це особиста справа для всіх. Найголовніше, що це рішення не впливає на деякий зовнішній погляд.

Якщо для вас сиве волосся є ознакою старіння і з'єднання, то сміливо йде в перукарню і фарбувати волосся. І якщо ви думаєте, що це не соромно бути сірим, і вам подобається колір, адже це благородно, то залишити все, як це і не слухайте нікого. Це секрет щастя і відповіді.

ДепозитФотогалерея

Головне, щоб зрозуміти, не соромтесь вибору. Не дозволяйте сумніватися в голові, особливо якщо мова йде про сторонніх людей. Я хочу сказати про це.

Якщо ви ще сумніваєтеся, обов'язково прочитайте нашу статтю про те, що відомий психолог і соціолог Аштон Яблуко-білий думає про сіре волосся. Ще одна цікава думка.

Пофарбуйте сіре волосся? Скажіть, що ви думаєте про це!