Правильне харчування для здорового способу життя

Чуандо Засмага не є звичайним Сінгапуром. У 51 він тільки виглядає 20. Не єдиний зморшок, не одне волосся, не єдиний клітинка тіла переносить свій реальний вік.

Чоловік працює фотографом, але фотографує не тільки своїх клієнтів, але і себе. Завдяки цьому, у нас є велика колекція фотографій Чуандо, що доведено, що він є дуже реальною людиною з історією сучасного Доріана Сірого.

ДепозитФотогалерея

У 1980-х роках Чуандо Тан працював моделлю та моделлю, у 1990-х роках був поп-співак. Сінг не був його закликом, а після останнього виконання Чуангдо, кожен заготував.

Тоді він вирішив спробувати себе в іншій творчій професії - став фотографом. У своїй роботі було деякий інтерес. А після Чуандо почав регулярно розміщувати свої фотографії в Інтернеті, потім до нього.

р.

Я підписала для Instagram на консультацію друга, адже фотограф повинен бути соціально активним. Щоб розвести роботу трохи, я завантажив деякі фотографії з мене, щоб розповісти мої думки в коментарях, говорить Чуандо Тан.

Користувачі помітили, що чоловік не змінив протягом багатьох років і не дивиться на свій вік. Для задоволення цікавості і вилучення вражень людей, Тан повинен детально розповісти про те, як живе він.

Чуандо дотримується принципу «Ви те, що ви їсти» і вважає, що держава тіла і зовнішній вигляд становить 70% залежно від їжі і 30% на фізичній вправі. Його сніданок - 6 твердих яєчних білків і двох жовтків, авокадо, ягід і скла молока. З цього набору він отримує енергію, щоб почати день.

Протягом дня, Засмага містить в своєму раціоні рибний суп з зеленню, рисом, овочами гриль, м'ясом курки. Для вечері він має салат свіжої зелені і знову трохи білка.

Р

Виставки: чай, кава, спирт. Ви можете пити воду і свіжі напої. Морозиво. "Яй крем мій слабкий, тому іноді я його їсть, але тільки вранці, - говорить Чуандо.

Щодня проводить не менше години і півтренування. 3 або 4 рази на тиждень Chuangdo Засмага йде в зал. Займає 30 хвилин на міцність і однакову кількість на кардіо. Увечері в басейні.

Секрет свого гарного настрою він вважає можливість зробити те, що він любить. Це також секрет молоді. Але з іншого боку, скільки людей слідують за своїм викликом? Що ми живемо, обов'язково впливає на стан психіки, і тому весь організм.

«Я спробував багато різних робочих місць і оселився на те, що я дійсно люблю. Я люблю людей, люблю спілкуватися, призначати зйомки і знімати фотографії. Якщо ви робите щось, що ви не любите, ви відчуваєте себе погано, і це безумовно не поліпшить здоров'я, говорить Тан.

Він має власний режим дня. Засмага перестає їсти 4 години до сну, не приймає ванну пізно так, щоб не турбувати нервову систему, і не йде до місця пізніше 23:00.

«Для мене, ранній сон варто. Якщо ви працюєте в ніч, говорить Чуандо Тан.

Куди скеля? Він блискучий, оскільки це часто: харчуванняУлюблена робота, яка допомагає реалізувати себе і генерувати дохід, сплячий І регулярні види спорту. Не всі слідують такому способу життя. Щоб розповісти вам правду, вони є підрозділами.

Так чому здивовані? Чуандо Тан - це хороша мотивація для всіх, хто хоче змінити свою якість життя.