Різдва Пресвятої Богородиці

Християн по всьому світу 21 вересня Вони святкують одне з найбільших і найшаніших свят у православному календарі. Різдво Пресвятої Богородицій Цей бенкет став символом дива Господнього, бо він був матір'ю Бога, яка б'є і народила Сина Божого.





Це дуже особливий день і редакційна колегія "Сайт" Ось чому

Різдво Пресвятої Богородиці - 2019 Ми знаємо тільки від традиції про батьків Пресвятої Богородиці. Вони говорять, що Джоахім і Анна жив у місті Назарет, пара дуже захотів дитину, але не могла його зачати. Для євреїв це був знак покарання Божого. Вони тримали просити Бога для дитини, пропонуючи молитви, хоча в старій вікі мало сподіватися на це.

Правдивий Йоахім вирушив в дихаю до швидкого і променя. Вчимося про це, праведна Анна, з огляду на себе винність безпліддя, почала молитися ще більш заробляти до Господа. У молитві ангел з'явився до неї і сказав, що їхні молитви почули, що Анна подарувала дитину. Так сталося, Йоахим повернувся до Назарету і в призначеному часі праведна Анна подарувала дочку - Марія.





Через ці події свято вважається особливим для жінок. Багато жінок чекають на нього, щоб просити Незаймана за найвибагливіших. В цей день Діва Марія прогулялася по всьому світу, слухає молитви і виконує запити. На сьогоднішній день існує три важливі речі.

Перше, що робити - це церква для святкового сервісу. У цей день вона неймовірно красива, і всі молитви зверталися до Богородиці з чудотворною силою. Молитва повинна вийти з серця і бути щирою. Просимо мати Божої Матері, що ви найбільше бажаєте. Є багато випадків, коли бажання була надана в той же день.

_ Новини

ДепозитФотогалерея

Він захищає і захищає всіх жінок. Якщо ви незадоволені шлюбом, не можете мати дитину або ви не зустрінетеся з вами, то запитайте Діва про це. Це друга річ, щоб зробити. Проживати в молитві. Якщо Ваш запит хороший, то він буде вірним.

І третій, допомогти комусь, що день. По-справжньому гарно олені: дарувати алмс, подарувати подарунок кому-небудь за потреби. Не відмовлятися від допомоги будь-яким, тому що після того, як Ваш запит не прийде. Все гарне виснаження повернеться до вас.

Увечері збирають своїх близьких на одному столі і ласощіть їх на смачну страву. Зайдіть цей вечір з близькими, в розмовах і весело, адже це дійсно дуже яскраво і красиво свято. Наші предки вважали, що краще харчування, чим багатий урожай буде на наступний рік. Але в той же час їжа повинна бути худим: не можна варити не м'ясо, ні молочні страви. Спирт також заборонений.





ДепозитФотогалерея - це хороший день для відвідування родичів. Якщо це можливо, відвідайте своїх грандіознихпарентів. Молоді люди повинні лікувати і слухати старших людей в цей день. Ви знаєте, що не нехтуйте мудрістю старших людей, вони завжди мають чимось вчитися.

За легендою, сновидіння такого дня повинна бути зустрінеться річкою, це дуже хороший знак. Для незаміжньої, є ознакою нав’язливої зустрічі закоханих. Але заміжні жінки повинні піти на річку і мити водою, щоб відкласти старий вік і зберегти красу.

Наші предки в цей день також продемонстрували, що осінь буде схожа. Вважають, що погода в цей день, і буде всю осінь. Якщо небо прозорий і прозорий вранці, то незабаром буде сухий, але прохолодна погода. Довгий ранок тушкована лобзика швидше дощу. Якщо день сонячний, то взимку буде часті щелепи.



ДепозитФотогалерея

Ви бачите, Незаймана нічого не вимагає від вас в поверненні для виконання Ваших запитів, крім щирої молитви. Відкрийте своє серце і відпустіть своє найвишукане прохання. Поведінка, і Віргіна почне вас. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Це свято, крім обов'язкових випадків, призначає спеціальні заборони. Про що не можна робити на Різдво Пресвятої Богородиці.

Молитва на цей день особливо важлива. Неймовірна мрія Пресвятої Богородиці.

Як ви відсвяткувати цей яскравий відпочинок у вашій родині? Наприклад, мій бабуся відзначає його дуже багато і завжди дотримується всіх заборон. Розкажіть, як все відбувається в вашому будинку.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное