Як зробити гарбузовий суп

Осінь - чудова тільки тому, що дозволяє проводити різні експерименти на кухні з відповідними інгредієнтами для цього часу року.

І сьогодні редакційна колегія. "Сайт" Покажіть, як приготувати. гарбуз-супй Дуже смачна страва і навіть подвійна користь організму!

Р

ДепозитФотогалерея

Маленька секрет цієї першої страви полягає в тому, що гарбузовий суп На наступний день стає ще більш смачним і ароматним. Крім того, завдяки інгредієнтам, ця страва ідеально підходить для планів з низькою калорійністю.

Як зробити гарбузовий суп

ДепозитФотогалерея

інгредієнти
  • 750г гарбуз
  • 150г картоплі
  • 40г оливкова олія
  • 1 лек
  • 150г кремовий
  • 1л овочевий бульйон
  • 100г насіння гарбуза
  • сіль, перець за смаком

р.

ДепозитФотогалерея

Підготовка
  1. Спочатку необхідно підготувати вироби. гарбуз, картопля і цибулю миють і лушпиння. гарбуз знімають насіння і потім зрізають його кубиками. Картопля також ріжуться невеликими кубиками, цибулю розрізають на півкільця.

ДепозитФотогалерея

Покладіть гарбуз, картоплю і цибулю в сковороді з оливковою олією і обсмажте протягом трьох хвилин.

Залийте вміст каструлі в каструлю. Випийте бульйон і не забудьте посолити майбутній суп (солити за смаком). Варіть суп на 15 хвилин на середньому вогні.

Випийте бульйон і збийте овочі в блендері до однорідного пюре. Поставте овочі в горщик. Додайте вершки до супу і, доводячи до кипіння, варіть суп ще 5-10 хвилин.

Посмажити насіння гарбуза, вони підуть додатково до супу.

ДепозитФотогалерея

Це все, французький гарбузовий суп готовий. Коли подається, посипаємо її зверху меленим перцем і гарбузй Бон привіт!

ДепозитФотогалерея

Також ми пропонуємо вашій увазі 5 простих і досить бюджетних гарбузових страв, які необхідно підготувати до закінчення сезону!

ДепозитФотогалерея

Я не знаю, якщо є все більш смачним, ніж дощ, туман, холодний день спекотного, розслаблення, ніжний і ароматний гарбузовий суп.

Осінь, безумовно, один з улюблених рецептів. І найцікавіше, що до того, як я не можу навіть стояти гарбуз!

Спробуйте і варіть за цим рецептом, цей суп обов'язково порадує вас відмінним смаком. І не забудьте розповісти про це. кулінарний пошук до моїх друзів у соцмережах.