Як прикрасити будинок на Хеллоуїн

Неподалік життєрадісних і трохи хрустких осінній відпочинок - Хеллоуїнй Звісно, свято цього дня частіше зустрічається в Європі і Америці, але в країнах пострадянського простору Хелловін набирає популярність щороку.

Багато влаштовують веселі вечірки з зміною в різні карнавалні костюми, з гарбузами у вигляді світильників та інших декорацій, що відповідають ідеї свята. Я не можу сказати, що це несе будь-який особливий сакральний зміст, швидше, це свято, щоб показати свою творчість і весело.

Так чому б не пофарбувати осінь яскравими квітами! На третій рік я прикрасить будинок з осінньою прикрасою: тиждень до 1 листопада і на Хеллоуїн. І хоча мій декор не схожий на американський фільм, він приносить різноманітність життя і позитивні емоції від творчості.

ДепозитФотогалерея

Хеллоуїн ювелірні видання "Сайт" Я приготував 14 оригінальних і стильних ідей для вас. Хеллоуїн і більше. У квартирі є особлива атмосфера свята і комфорту!

1. Як і багато сучасних європейських свят, Хелловін датується передхристиянською еполею і походить від Celts. 31 жовтня був кінець вихідного року, коли необхідно було закінчити урожай, завершити польову роботу на зиму і честь мертвих.

ДепозитФотогалерея

гарбуз є провідним характером Хеллоуїна. Ви можете зробити що-небудь з неї: ліхтарі, свічники, фіксувати виворітні обличчя на гарбузах, пофарбувати гарбуз з квітами або зробити посуд для святкового столу з нього.

ДепозитФотогалерея

Самхаїн (Ім'я кельтського фестивалю збирання), бігунка Хелловіна, має ускладнені відносини з сучасним святом. Вони не батько і син один одному, але досить старших і молодших братів, які діляться під час розлучення батьками. Самхаїн вважається чисто язичним святом, а на Хеллоуїн язичницькі традиції об'єдналися з християнином, зберігаючи основну ідею - підтвердження перемоги над смертю. Тільки язичники дивляться безсмертність як «зовнішня повернення», фузія з материнською природою, а християни як вічне життя душі.

990 Р

Не варто витрачати багато зусиль і грошей на матеріали, тому що головне - уява. Для Створення святкової атмосфери Будинок може добре мати досить яскраві повітряні кулі і чорний маркер, щоб привернути смішні або інтимні обличчя для Хеллоуїна.

А якщо ви побачите, щоб зрізати гарбуз, ви можете зробити традиційний Хеллоуїн ліхтарик з хребтом помаранчевим обличчям. Для цього потрібно спочатку зняти м'якоть, а потім нарізати обличчя ножем або ножичками. Невелика свічка поміщається всередину і ліхтар готовий. 749864

Свічка також може бути виготовлена з скляних окулярів або банок, креслення необхідних малюнків на них фарбами або клейовими силуетами, які вирізати з паперу.

Кілька цікавих ідей!

Незвичайно прикрашені продукти харчування і страви є обов'язковим доповненням до реальної міфічної вечірки. Активно використовують гарбузові страви, але не обмежуйте їх. Хеллоуїн випічка - перетворити знайомі страви на щось особливе за допомогою декору. Наприклад, звичайні шоколадні манжети легко перетворюються в павуки за допомогою соломи, а панкейки можна запікати у вигляді полотна. Не кажучи вже про ковбасу в тісті, як на фото!

р.

ДепозитФотогалерея

Що про смачні пейзажі? Я впевнений, що діти оцінять ці страви!

Чим простіше: озброєний постійним маркером і фарбою гарбуза, як вам подобається. Наприклад, повністю вирізати візерунки або зверху вже змащену поверхню обрізають смуги. І якщо ви ніколи не митець, просто напишіть привітання на апельсиновому фрукті.

ДепозитФотогалерея

Пакети та веб-сайти обов'язкові атрибути Хеллоуїна, обов'язково додайте їх до інтер'єру. Обидва полотна і кажани можна легко зробити з паперу або щільного картону і повісити по всій квартирі: на стелі, двері, вікна.

Кілька ідей, якщо ви вирішили оформити Хеллоуїн.

ДепозитФотогалерея

Актуально. Хеллоуїн - це просто ваша фантазія! Будь ласка, ви можете подумати про це свято!

Хеллоуїн, Самхаїн, кельтський Новий рік, бенкет смерті, Єва всіх Святих... Хелловін ночі (від 31 до листопада 1) - це час, коли всі нелюдські істоти, від ярмарків і полонів до сил підводного світу, допускаються вільно роум на землі. Ніч, коли неможливо, дивний і страшний стати можливою. Від кельтського фестивалю збору до всього дня року, коли смерть стає безглуздим, шлях, який приймається Хеллоуїном в свідомості людини вражає.

до 1 2 3 4 5+

Я також рекомендую вам ознайомитися з 21 ідеями для створення ліхтарів від гарбуза. Для створення такого гарбуза з підсвічуванням потрібно вибрати джерело освітлення. Зазвичай свічники використовуються, але зараз гірлянди і блимає світлодіоди дуже популярні.

При виборі джерела світла звертайте увагу на безпеку і дно гарбуза - якщо він не вирівняний, буде важко поставити свічку всередині так, щоб вона не падає.

ДепозитФотогалерея

Як видно, декорування будинку може бути простіше, ніж здається на перший погляд. І в курсі можуть піти різні непроваджені матеріали - з паперу до новорічних гірлянд, а також сезонні овочі і фрукти.

Чи подобається вам статтю? Надіслати творчо з друзями на соцмережах!