Як згасити щасливу дитину

Після народження дитини життя жінки перетворюється в цілодобовий годинник для догляду за дитиною. Хоча чоловік і родичі впевнені, що декрет схожий на курорт. Сидіння в домашніх умовах, грати з дитиною, змінити підгузки, йти ... У вільний час можна почистити кухню. З такою групою підтримки мама Вона забуває, що вона в першу чергу жінка, не господиня. Сісти поодинці в туалеті є базовим правом людини, так само як сплячі з очей закриті.

р.

ДепозитФотогалерея

Відчувний комфорт мами, який стане легше пізніше. Але коли? З віком дитини ситуація стає гірше: «Як це?» Я дав вам найкращі роки, я дав свою кар’єру! Ви можете подякувати Вам за зростання. Мати дає дитині всю себе, дає останню і найкращу, і страждає. Сафферс на 5, в 10, в 30... І в іншому кварелі з гнівом він каже: "Я не запитав мене, щоб народитися!"

Як каже психолог Михайло Лабков, «Якщо сенс життя в іншій людині, то власне життя не має сенсу». І він правий. Коли дитина стає центром Всесвіту, навколо якого всі родичі переплетені, він росте, щоб бути справжнім егостом. Він не має бажання оточуючих, для кого він майстер.

ДепозитФотогалерея

Що робити? Ми не повинні зупинити життя для себе. Немає, не дайте на дитину, так як багато «правильних» мами можуть подумати. Ми повинні цінувати себе і жити в радість. Це буде здаватися самолюбом до дитини. Але хто хоче ваших жертв? Як показує практика, немає. І самолюбні мами мають найщасливі діти.

Про здорове самопізнання. пріоритет і значенняй Всім дітям є емпатії, які можуть читати емоції. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Головне завдання батьків – показати дитину, яке життя гарне!

ДепозитФотогалерея Немає Perfect Mothers Ви ніколи не обіцяєте образ. У 90% випадків у дитини потрібна спокійна і адекватна мати. Психологи кажуть, що для того, щоб Підняти щасливу дитинуСаморобні мати повинні відповідати наступним вимогам.

Що таке самолюбна мати.
  1. Вибираємо грудне вигодовування
    Виготовляється в першу чергу зручно. Допомагає при дитячих захворюваннях і змах. Немає необхідності встати в середині ночі, стерилізувати пляшки, розвести суміш. Неважливо, що ви думаєте! Але якщо грудне вигодовування не виходить, ніколи не відмивається себе.

ДепозитФотогалерея

2. Подбайте про себе.
    Ми йдемо в першу чергу про основні потреби: час на обід, зайдіть душ і отримайте гарне нічне сон. Манікюр, перукарня, кава з подругою - це також необхідно.
  3. Він може попросити допомогу.
    Особливо мій чоловік. Тато в будинку не є шматочок декору. Він зможе змінити діапер дитини, купити крупи, підібрати старших дітей з школи. Не страшно - це додаткова куртка і шапка, зношена бабусям дитини. Може бути важко для моєї мами, оскільки вона ніколи не просить допомогти.

ДепозитФотогалерея
  4. Іноді він включає в себе режим «лазити матері».
    Не можна робити все. Не потрібно чистити квартиру для блиску, від втоми. Підібрати іграшки кілька разів на день також порожній підбір. Розподілити обов’язки для всіх членів сім’ї, включаючи дітей.
  5. Він в щось.
    Деякі люди люблять в'язати і вишивати, інші знаходять віддалену роботу протягом декількох годин. Неважливо, що ви робите, головне, що вам подобається.

ДепозитФотогалерея

6. Не забудьте чоловіка.
    Чоловік також бажає уваги і турботи від жінки. Ви не повинні варити три страви, щоб порадувати коханої людини. Іноді досить говорити, послухати і бути самотніми.
  7. Не боляче здоров'я.
    Не потрібно виконувати героїчні дії у вигляді обов'язкових тригодинних прогулянок, якщо до цього було безсоння. Нормальне сон є запорукою емоційної стабільності.

ДепозитФотогалерея

8. Чи не станеться "кар'єра мами"
    Дитина не потребує мугів і секцій щодня, а також всіляких «розвиткових кімнат». Вибираючи додаткові класи, завжди зважаєте, як це впливає на якість власного життя. Не гірше модних, але з іншого боку міста.
  9. Не страждає від гіперпротекції і не шукає хвороби дитини
    Хороші наміри плести шлях до пекти. Парадоксально, перекидання для дітей може призвести до відсутності друзів і психічних порушень. У дорослому віці діти не можуть встановити особисте життя, знайти роботу.
  10. Не гасить самостійність у дітей.
    Ніколи не приниження Дітий Подаруйте дитині вибір. У будь-якому віці, давайте йому зробити те, що він любить. Звичайно, за допомогою моєї мами, це буде набагато краще. Але тільки допомогти при запиті. Габаритний зображення

ДепозитФотогалерея

Якщо ви не хочете розповісти друзям: «Мій мурмур вже 15, і він не зробить сендвіч, ліжко не зробить, він не зшиває кнопку ...»

11. Не відчуйте винних.
    Пам'ятайте, провини не змінять нічого. Не існує сенсу, що ви повинні піти на роботу і дати малюку до дитячого садка. А замість того, щоб поспілкуватися з дитиною, а не чати на телефоні. Не хвилюйтеся про вашу дитину в будь-який час під час роботи. Ви не тільки мати, але і колега, друг, дружина.
  12. З одного дня, закон!
    Визначте принаймні один день на місяць до себе. Покладіть все біля, візьміть дітей до своїх онуків і дозвольте собі зробити те, що ви хочете. До речі, кожен з членів сім'ї потребує такого перезавантаження.

ДепозитФотогалерея

Психологи говорять про те, що якщо жінка позбавлена свого часу на дитину, вона дуже шкідлива і навіть небезпечна, перш за все для дитини. Дитина, яка використовується для того, щоб бути поруч з матір'ю (dad, grandparent, будь-який батько), який повністю бере участь у своїх справах, ніколи не буде незалежною. Крім того, він не навчиться гасити, бути уважним для інших і помітить їх потреби.

Дитинообмін та освіта Не обмежується модною школи і кількістю клубів. Це набагато важливіше навчити дитину зробити поінформований вибір, щоб навчити його бути впевненим у собі. Давайте «право» мами подумайте, що ви самолюбите. Краще бути таким, ніж вимагати від дитини все своє життя, повернення боргів, які він не взяв і не запитав його.

ДепозитФотогалерея

Звісно, дитина є основною. Але кожна мама має кордон, який відокремлює свій особистий простір і інтереси дитини. Єдине питання, яке і де це бордовий рух?

Чи є батьки, коли ми приймаємо наші рішення? Я не знаю, але коли ви маму, ви не перестаєте бути людиною. Ваші інтереси, Ваше особисте життя, і ваші мрії важливі як догляд за дитиною. Не забудьте.

Чи подобається вам статтю? Покажіть друзям про соціальні медіа, особливо тих, хто росте.