24
Інструкція з приготування польського м'яса пирога
Я з Кракова, вона проїдла багато, тому що вона заміжала мій великий Вона була зайнята, все на господині або іншому русі, але іноді, в суботах, вона запечена однаково. полірування Вона розповіла про своє життя в різних містах і країнах.
Він був від неї, що мій бабуся і мати підібрав цю традицію, і тепер це мій поворот.
По дорозі польський торт виготовлений в сім'ї успадковується, і хоча рецепт змінив трохи більше часу, сутність залишається однаковою - він неймовірно смачний!
ДепозитФотогалерея
Готуємо цей аромат Польський торт дуже простий і, головне, легко. І завдяки квасолею і знаменитій ковбасі Краків, він дуже задоволенийй
Сьогодні видання. "Сайт" Покажіть, як кухарй Мінімальне тісто, максимальна начинка, виглядає дуже ефектно в розділі!
ДепозитФотогалерея
Польський торт Інгредієнти для тесту
Наповнення інгредієнтів
ДепозитФотогалерея
Підготовка
Я хотів би запросити вас, щоб дізнатися інший великий рецепт з Польщі. Кустарий торт "Карпатський" відмінно підійде для мережива солодкого зуба.
Найважчіше про цей рецепт – «подарити йому холодильнику протягом години». Тісто, без цукру!
Коли ви не хочете стояти на кухні, але потрібно приготувати щось швидко - спробуйте запекти цей польський м'ясний пиріг. Рецепт хороший тим, що час витрачається на його приготування, і результат буде задоволений всім.
Це чудовий варіант для пікніки, для закуски на роботі, або вечеря!
Не пропустіть можливість поділитися цим чудовим рецептом з друзями, вони обов'язково будуть вдячні Вам за це.
Він був від неї, що мій бабуся і мати підібрав цю традицію, і тепер це мій поворот.
По дорозі польський торт виготовлений в сім'ї успадковується, і хоча рецепт змінив трохи більше часу, сутність залишається однаковою - він неймовірно смачний!
ДепозитФотогалерея
Готуємо цей аромат Польський торт дуже простий і, головне, легко. І завдяки квасолею і знаменитій ковбасі Краків, він дуже задоволенийй
Сьогодні видання. "Сайт" Покажіть, як кухарй Мінімальне тісто, максимальна начинка, виглядає дуже ефектно в розділі!
ДепозитФотогалерея
Польський торт Інгредієнти для тесту
- 100г майонез
- 100г кефір
- 2 яйця
- 0,5 ч.л. соди
- 180г борошна
Наповнення інгредієнтів
- 250г Краків ковбаса
- 150 г білої консервованої квасолі
- 100г сир
- 100г маслини
- 3-5 гілочок зелені
- сіль, перець за смаком
ДепозитФотогалерея
Підготовка
- Спочатку необхідно підготувати начинку. Вирізати сир і ковбасу невеликими кубиками.
- Зелена і оливкова оливка дрібно нарубати і залити в зручну ємність.
- Змішайте всі компоненти начинки, і не забудьте посолити і поперчити за смаком.
- Тепер переходимо до підготовки тесту. Яйця, майонез і кефір ретельно збивають вінком.
- Наріжте борошно через сито і поступово додайте до тесту, потім додайте соду. Стирайте все разом.
- Додайте квасолю в тісто, а потім начинку. Стирайте все на однорідну масу.
- Покладіть тісто в змащену форму і запікайте в духовці на 180 градусів за 50 хвилин.
- Це, готове торта. Бодибилдерши!
Я хотів би запросити вас, щоб дізнатися інший великий рецепт з Польщі. Кустарий торт "Карпатський" відмінно підійде для мережива солодкого зуба.
Найважчіше про цей рецепт – «подарити йому холодильнику протягом години». Тісто, без цукру!
Коли ви не хочете стояти на кухні, але потрібно приготувати щось швидко - спробуйте запекти цей польський м'ясний пиріг. Рецепт хороший тим, що час витрачається на його приготування, і результат буде задоволений всім.
Це чудовий варіант для пікніки, для закуски на роботі, або вечеря!
Не пропустіть можливість поділитися цим чудовим рецептом з друзями, вони обов'язково будуть вдячні Вам за це.