Idris Elba стала найбільш привабливою людиною в світі

Найвідоміший журнал "Людина" свінгери з 1985 року. Цей список включено Mel Gibson, Райан Рейнольдс, Dwayne Johnson, David Beckham, Channing Tatum та інші. Цього року найкращим був 46-річний британський актор Idris Elba. Вибір був настільки несподіваним, що навіть переможець був сюрпризом.

«Най сексуальний чоловік живий» – назва номінації. Ідри Ельба відома картинами «28 тижнів пізніше», «великий», «Thor», «Prometheus», «Hhost Rider – 2», «Pacific Rim», «Гори між нами». Редакція "Сайт" Повідомляємо Вам, чому він був присуджений титулу співачки жіночих сердець.

Спочатку актор дуже здивував вибором людей, але потім він виглядав в дзеркалі і зазначив, що він виглядає дуже добре. Ідрі також показали деякі спокусливі пози на аудиторію, а потім сказали, що його мати буде дуже гордим.

«Я дивився в дзеркалі і оцінив себе. І я думаю, "Я дійсно люблю сексуальні сьогодні." Я був щасливий. Це чудовий сюрприз і хороший спосіб підняти самооцінку, він сказав.

Ельба каже, що він був високий і тонкий, оскільки він не відчуває себе особливо популярним. Але що всі змінилися, коли він отримав свій перший вуса і побудував м'язи. Зараз Idris має вражаючу фільмографію, тисячі шанувальників по всьому світу і звання «Мост привабливого чоловіка – 2018». Він також любить спорт і є частим гостем в різних змаганнях.

Зараз Idris Elba є a handsome 190 сантиметрів високий. Завдяки одному з ролей, він любив кікбоксингу і регулярних поїздів. Ми вранці почали збігом 2-3 миль, після чого я повернувся назад, працювати з боксерською пилкою і сумкою. Я працюю три або чотири раунди три або п'ять хвилин. А потім було багато вправ на м'язи кори, говорить актор.

Серце найбільш привабливого чоловіка на планеті займається. У лютому він запропонував 29-річну американську модель Сомалійського походження Сабріна Даур, яка в 2014 році стала переможцем конкурсу краси «Міс Ванкувер». Разом з нею він був запрошений на весілля князя Гаррі і Меган Маркле, який відбувся в травні цього року.

Перша дружина Idris, з 1999 по 2003, була Ганна Kim Norgard, з якої він має 16-річну дочку, Ісан. Після того, як він був одружений з Соня Нікол Хамлін протягом декількох місяців в 2006 році. Актор також має чотирирічний син, Вінстон, його екс подруга. Він навіть мав стосунки з Мадонною та Наомі Кемпбелл. Жінки від Idris дійсно округли голову, тому не дивно, що він визнаний найбільш привабливою людиною.

Минулого року заголовок квартири отримала за заміська співачка Blake Shelton, яка зумовила багато контроверсій, адже багато хто вважає його не привабливим достатнім. Ідри Ельба був в 7-му місці минулого року і виграв цей.

Про країни, де живуть найкрасивіші люди.

Повідомляємо про те, що ви погоджуєтесь з вибором журналу «Людина», а також про те, чи варто призначити подібні назви чоловікам. Поділіться цією статтю з друзями на соцмережах!