23
Рецепт приготування закусок
Обмотка під шубою довга складалася складовою святкового бенкету. Цікавим є можливість здивувати гостей, змінивши цю улюблену страву за межами визнання.
ДепозитФотогалерея
Порти свінгери Полуниця, на нашу думку, є більш красивим, цікавим і зручним, ніж традиційний салат. "Сайт" Я хочу поділитися цим рецептом з моїми читачами.
р.
ДепозитФотогалерея
Смачний салат з оселедцем інгредієнти
Підготовка
Ви будете любити цю закуску ще більше, ніж її під шубою. Редакція "Сайт" Він пропонує вам рецепт оселедця з картоплею, який буде родзинкою святкового столу.
Затишна оселедець під шубою - непаралельна версія святкової закуски. Традиційний салат не впаде в пропорції! У Вашій увазі є більш благородний смак і зовнішній вигляд. На мій погляд, легше варити його, ніж звичайна «варка».
ДепозитФотогалерея
Порти свінгери Полуниця, на нашу думку, є більш красивим, цікавим і зручним, ніж традиційний салат. "Сайт" Я хочу поділитися цим рецептом з моїми читачами.
р.
ДепозитФотогалерея
Смачний салат з оселедцем інгредієнти
- 3 буряки
- 1 морква
- 2 картопля
- 3 яйця
- 1 філе оселедця
- беладонна
- 2 ст. кунжуту
- 2 ст. майонезу
- петрушка
- сіль і перець
Підготовка
- Яйця з варенням, морквою, картоплею та цільними яйцями.
ДепозитФотогалерея - П'яти і натирати всі овочі на дрібній тертці. Поставте їх в одну страву, посоліть і добре перемішайте, щоб маса стала монохромною.
5356433
ДепозитФотогалерея - Вирізати ялинку і цибулю якомога простіше.
- Після цього з'єднайте їх, додайте натерті яйця, майонез і ретельно перемішайте.
- Покладіть плоский хліб з рослинної маси на долоню своєї руки, покладіть трохи травної маси посередині.
- Формуйте торт у вигляді полуниці.
- Для повної схожості прикріпіть кожну ягоду «хвостом» листя петрушки і посипте їх кунжутом насінням.
- Полуниця під шубою готовий. Бон привіт!
Ви будете любити цю закуску ще більше, ніж її під шубою. Редакція "Сайт" Він пропонує вам рецепт оселедця з картоплею, який буде родзинкою святкового столу.
Затишна оселедець під шубою - непаралельна версія святкової закуски. Традиційний салат не впаде в пропорції! У Вашій увазі є більш благородний смак і зовнішній вигляд. На мій погляд, легше варити його, ніж звичайна «варка».