13
Как сварить какао
У холодну зиму особливо хочеться чогось солодкого, спекотного і затишного, щоб тіло прогрівало і душа щаслива. Для таких цілей какао дійсно ідеальний варіант!
Навіть древні Азтекс називають гарним какао «відчуття». І з причини! Цей напій відмінно піднімає настрій і приводить до депресії. І все через високий вміст магнію, що розслабляє м'язи і поліпшення снуй
ДепозитФотогалерея
Здавалося б, що какао не можна зіпсувати. Але мій сестра нещодавно зробив такий гіркий напій.
Сьогодні видання. "Сайт" Я вирішив відкрити секрети приготування напою, знайомого з дитинства і підготували для вас, шановний читач, 7 без рукавів какао рецептиЩо можна легко втілювати в домашніх умовах. З перцем, зефіром, класикою і навіть коньяком!
ДепозитФото Кокоса з циннем інгредієнти
ДепозитФотогалерея
Підготовка
Кокоса з кремовими інгредієнтами
ДепозитФотогалерея
Підготовка
Marshmallow какао Інгредієнти
ДепозитФотогалерея
Підготовка
Кокоса з гарячим перцем Інгредієнти
ДепозитФотогалерея
Підготовка
Кока з шоколадом та конденсованими молочними інгредієнтами
ДепозитФотогалерея
Підготовка
Кокоса з коньяком і помаранчевими інгредієнтами
ДепозитФотогалерея
Підготовка
Кокоа з банановими інгредієнтами
Підготовка депозитних фото
Який рецепт какао ви віддаєте перевагу, важливо не виходити неправильно з вибором какао-порошку: адже тільки якісний продукт принесе користь організму.
Так що я рекомендую вам дізнатися, як відрізняти природний порошок какао від сурогату. Я завжди користуюсь цим трюком!
Правильно приготований какао є запорукою його гарного смаку, а також заряду вакантності і неприпустимого аромату, який в самому собі несе позитивний і бажання перетворити гори!
Надіслати ідеальний рецепт З друзями на соцмережах вони будуть вдячні Вам. Скажіть нам в коментарях, які какао вам подобається заварити?
Навіть древні Азтекс називають гарним какао «відчуття». І з причини! Цей напій відмінно піднімає настрій і приводить до депресії. І все через високий вміст магнію, що розслабляє м'язи і поліпшення снуй
ДепозитФотогалерея
Здавалося б, що какао не можна зіпсувати. Але мій сестра нещодавно зробив такий гіркий напій.
Сьогодні видання. "Сайт" Я вирішив відкрити секрети приготування напою, знайомого з дитинства і підготували для вас, шановний читач, 7 без рукавів какао рецептиЩо можна легко втілювати в домашніх умовах. З перцем, зефіром, класикою і навіть коньяком!
ДепозитФото Кокоса з циннем інгредієнти
- 400 мл молока
- 20г какао порошок
- 20г цукру
- 5г корицю і горіх
- ванілі
ДепозитФотогалерея
Підготовка
- Покладіть молоко на вогонь. У цей час змішати цукор, какао-порошок і спеції в зручному контейнері. Додайте 2 ст.л. теплого молока. Подивитися акуратно, щоб не було грудочок.
- Залийте суміш в горщик молока. Доведіть суміш до кипіння, періодично помішуючи.
- Залийте напій в чашки і насолоджуйтеся приємним смаком какао!
Кокоса з кремовими інгредієнтами
- 4 ч.л. какао порошок
- 2 ч.л. цукру
- 2 ч.л. ванільного цукру
- 500 мл молока
- кремовий
ДепозитФотогалерея
Підготовка
- У зручному контейнері змішайте какао з цукром і ванільним цукром.
- Покладіть молоко на вогонь і доведіть до кипіння. Додати варене молоко до какао.
- Залийте какао в мусах, покладіть збиті вершки зверху.
Marshmallow какао Інгредієнти
- 500 мл молока
- 30г какао порошок
- 50–100 г цукру
- 30г маршмелл
ДепозитФотогалерея
Підготовка
- У зручному контейнері змішайте цукор і порошок какао. Додайте спекотне молоко і перемішайте його.
- Доведіть молоко до кипіння, а потім додайте какао з цукром. Подивитися знову і довести до кипіння. Вимкніть вогонь.
- Гарячий какао заливають в муги, а зверху акуратно викласти зефір.
Кокоса з гарячим перцем Інгредієнти
- 400 мл молока
- 3-5г перець чилі (земний)
- 50–100 г цукру
- 0,5 ч.л. ванільного цукру
- 0,5 ч.л. корицею
- 3 ст. какао порошок
ДепозитФотогалерея
Підготовка
- Залийте молоко в каструлі, додайте спеції. Доведіть молоко до кипіння. Паралельно тертим какао з цукром, додаючи столову ложку теплої води.
- Залийте какао в молоко і варіть його ще 3 хвилини на повільному вогні.
- Перед подачею какао.
Кока з шоколадом та конденсованими молочними інгредієнтами
- 500 мл молока
- 2 ст. какао порошок
- 20г чорний шоколад
- 2 ст.л. згущеного молока
- шоколад
ДепозитФотогалерея
Підготовка
- Покладіть звичайне молоко на вогонь, додайте какао, корицю і шоколад до нагрітого молока.
- Дивитися вінок так немає грудочок. Потім додайте згущене молоко і перемішайте знову.
- Коли він готовий, видаліть з вогню, залийте в муги і прикрасить корицею або тертим шоколадом.
Кокоса з коньяком і помаранчевими інгредієнтами
- 400 мл молока
- 20г какао порошок
- 20г цукру
- пілінг
- 30 мл коньяку
- 5г корицю і горіх
- ванілі
ДепозитФотогалерея
Підготовка
- Покладіть молоко на вогонь. У зручному контейнері змішайте цукор, очистку половини апельсина, какао-порошку і спеції. Додайте 2 столові ложки теплого молока. Подивитися акуратно, щоб не було грудочок.
- Залийте суміш в горщик молока. Принесіть до кипіння, періодично помішуючи. Залийте коньяком какао.
- Залийте какао в муги.
Кокоа з банановими інгредієнтами
- 1 банан
- 2 ч.л. какао порошок
- 1 ч.л. цукру
- 200 мл молока
- 50г морозива
Підготовка депозитних фото
- Покладіть 100 мілілітрів молока на вогонь. Додати какао і цукор. Зварити до кипіння, потім зняти з вогню.
- Збийте залишилися 100 мілілітрів молока і перемішайте його бананом. Залийте муги.
- Додайте трохи морозива до мусок і залийте трохи гарячого какао.
Який рецепт какао ви віддаєте перевагу, важливо не виходити неправильно з вибором какао-порошку: адже тільки якісний продукт принесе користь організму.
Так що я рекомендую вам дізнатися, як відрізняти природний порошок какао від сурогату. Я завжди користуюсь цим трюком!
Правильно приготований какао є запорукою його гарного смаку, а також заряду вакантності і неприпустимого аромату, який в самому собі несе позитивний і бажання перетворити гори!
Надіслати ідеальний рецепт З друзями на соцмережах вони будуть вдячні Вам. Скажіть нам в коментарях, які какао вам подобається заварити?