17
Рецепт байкових риб в мультиварці
Не так довго тому ми отримали мультикокер, і я зрозумів, як вона універсальна. Покиньте всі інгредієнти, вибрав правильний режим - і безкоштовно. У святкові дні, коли є багато варіння, це родзинка. На попередні дні, я пров'язую багатокошера, щоб приготувати найбільш неприємну страву. наповнювачй
ДепозитФотогалерея
І вночі. "Сайт" Розкажіть, як це зробити і поділитися рецептом. мультикокерй
Рибні холодні інгредієнти
Підготовка
Пивоварня є дуже поживним і здоровим блюдом. Я не буду говорити для всіх, але для мене це бухта був єдиним способом годувати дитячу рибу. Вони не люблять це дуже багато, але байдарки минув тільки так!
Сайра - це дуже смачна і корисна риба. Повідомляємо про те, як зробити здоровий і поживний суп саурі.
Вам подобається випічка? Потім обов'язково перевірте наш рецепт незвичайної двотонної бухти з шинкою і огірками.
Чи подобається вам рецепт? Не забудьте поділитися з друзями.
ДепозитФотогалерея
І вночі. "Сайт" Розкажіть, як це зробити і поділитися рецептом. мультикокерй
Рибні холодні інгредієнти
- 500г саури
- 70г морква
- 50г корінь селери
- 1 цибулина
- 2 зубчики часнику
- 2-3 гілки свіжої петрушки
- 15г желатин
- 1.5 л води
- сіль і перець
Підготовка
- Варто відзначити, що для бухти можна використовувати не тільки саурі, але і будь-які інші риби, які вам подобається. Я варю з саурою, тому що я люблю свій смак, крім того, заливка з неї виходить дуже ситним і ароматним.
ДепозитФотогалерея
Ну і починайте препарати. Спочатку добре промийте рибу під проточною водою. Зніміть його кісточок і вводів, а потім порізати на великі шматки.
- Потім порізати моркву і селери в невеликих кубиках або колах, нарізати цибулину в два.
ДепозитФотогалерея - Нарізані овочі і часник покласти в чашу мультиварок, додати сіль, перець і спеції за смаком. Залийте воду і варіть протягом 20 хвилин в режимі «Подушка». Додайте рибу в овочевий бульйон і варіть ще 30 хвилин. р.
ДепозитФотогалерея - Тим часом залити желатин водою (100 мл на 15 грам желатину), перенести і залишити на 15 хвилин. Р
ДепозитФотогалерея - Процідіть рибний бульйон і в'яжіть желатин в нього, перемістіть його до однорідності.
ДепозитФотогалерея - Чистий варений саурей з решти насіння, покласти його на пластини для застуди, додати варену моркву і свіжої петрушки. Залийте все це з готовим відваром і встановіть його для охолодження протягом 5-7 годин. Ось бухта і готовий!
Пивоварня є дуже поживним і здоровим блюдом. Я не буду говорити для всіх, але для мене це бухта був єдиним способом годувати дитячу рибу. Вони не люблять це дуже багато, але байдарки минув тільки так!
Сайра - це дуже смачна і корисна риба. Повідомляємо про те, як зробити здоровий і поживний суп саурі.
Вам подобається випічка? Потім обов'язково перевірте наш рецепт незвичайної двотонної бухти з шинкою і огірками.
Чи подобається вам рецепт? Не забудьте поділитися з друзями.