Рецепт байкових риб в мультиварці

Не так довго тому ми отримали мультикокер, і я зрозумів, як вона універсальна. Покиньте всі інгредієнти, вибрав правильний режим - і безкоштовно. У святкові дні, коли є багато варіння, це родзинка. На попередні дні, я пров'язую багатокошера, щоб приготувати найбільш неприємну страву. наповнювачй

ДепозитФотогалерея

І вночі. "Сайт" Розкажіть, як це зробити і поділитися рецептом. мультикокерй

Рибні холодні інгредієнти
  • 500г саури
  • 70г морква
  • 50г корінь селери
  • 1 цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 2-3 гілки свіжої петрушки
  • 15г желатин
  • 1.5 л води
  • сіль і перець

Підготовка
  1. Варто відзначити, що для бухти можна використовувати не тільки саурі, але і будь-які інші риби, які вам подобається. Я варю з саурою, тому що я люблю свій смак, крім того, заливка з неї виходить дуже ситним і ароматним.

ДепозитФотогалерея

Ну і починайте препарати. Спочатку добре промийте рибу під проточною водою. Зніміть його кісточок і вводів, а потім порізати на великі шматки.

2. Потім порізати моркву і селери в невеликих кубиках або колах, нарізати цибулину в два.

ДепозитФотогалерея

3. Нарізані овочі і часник покласти в чашу мультиварок, додати сіль, перець і спеції за смаком. Залийте воду і варіть протягом 20 хвилин в режимі «Подушка». Додайте рибу в овочевий бульйон і варіть ще 30 хвилин. р.

ДепозитФотогалерея
  4. Тим часом залити желатин водою (100 мл на 15 грам желатину), перенести і залишити на 15 хвилин. Р

ДепозитФотогалерея

5. Процідіть рибний бульйон і в'яжіть желатин в нього, перемістіть його до однорідності.

ДепозитФотогалерея

6. Чистий варений саурей з решти насіння, покласти його на пластини для застуди, додати варену моркву і свіжої петрушки. Залийте все це з готовим відваром і встановіть його для охолодження протягом 5-7 годин. Ось бухта і готовий!

Пивоварня є дуже поживним і здоровим блюдом. Я не буду говорити для всіх, але для мене це бухта був єдиним способом годувати дитячу рибу. Вони не люблять це дуже багато, але байдарки минув тільки так!

Сайра - це дуже смачна і корисна риба. Повідомляємо про те, як зробити здоровий і поживний суп саурі.

Вам подобається випічка? Потім обов'язково перевірте наш рецепт незвичайної двотонної бухти з шинкою і огірками.

Чи подобається вам рецепт? Не забудьте поділитися з друзями.