19
Як красиво покласти Олів'є на столі
У XIX столітті шеф-кухарем і власником московського ресторану Hermitage Lucien Olivier змінив поза визнанням, але це не втратило популярності.
Неприємні домогосподарки, які хочуть здивувати і порадувати гостей, постійно приваблюють щось нове до класичного рецепту. У презентації салату «Різдвяна колода» творчо поєднують два речі: середньовічна традиція горіння перед різдвяними обрядовими колодами і улюблена нами з дитинства Олив'є.
Оригінальні компоненти Olivier
Підготовка
Приготування оливкового салату дуже простий, звичайно, якщо ви не робите дратівливих помилок. Сьогодні ми розповімо, як приготувати ніжний, елегантний і серйозний оливковий. Ми сподіваємося, що ви знайдете наші поради
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Але час йде і я хочу додати щось нове в класичний рецепт. "Сайт" Для того, щоб розкачати рулон “кушку”, який не тільки заощадить місце в холодильнику, але і приємно здивує своїх гостей напередодні Нового року.
Неприємні домогосподарки, які хочуть здивувати і порадувати гостей, постійно приваблюють щось нове до класичного рецепту. У презентації салату «Різдвяна колода» творчо поєднують два речі: середньовічна традиція горіння перед різдвяними обрядовими колодами і улюблена нами з дитинства Олив'є.
Оригінальні компоненти Olivier
- 300 г вареної картоплі
- 250г вареної моркви
- 150 г солі
- 250 г вареної ковбаси (м'ясо можна замінити)
- 150-200г майонез
- 40г цибулю
- 4 варені яйця
- 150г консервований горох
- сіль і перець
- зелений
Підготовка
- Картопля і морква, а потім яйця.
ДепозитФотогалерея - Куба ковбаси і огірки. Зріжте баночка дрібно.
ДепозитФотогалерея - Змішайте в окремій страві натерти картоплю, моркву, яйця і майонез. Посип і перець.
- Посадити харчову плівку і покласти салат на плівку в шарах: картопля, ковбаса, морква, огірки і цибулю, яйця, горох.
121212 - З'єднайте протилежні краї плівки, загорніть салат в трубку.
р. - Вирізати з кожного кінця рулетки 10 см.
- Трансфер центральної частини рулону в блюдо і акуратно зняти плівку. Прикріпіть ріжучі деталі з боків рулону, імітуючи колоди, складені хрестом.
- Змастити салат з майонезом. Використовуйте виделку для імітації кори.
- Основа салату прикрашена рубаною зеленню.
- Салат "Різдвяний журнал" готовий. Бон привіт!
Приготування оливкового салату дуже простий, звичайно, якщо ви не робите дратівливих помилок. Сьогодні ми розповімо, як приготувати ніжний, елегантний і серйозний оливковий. Ми сподіваємося, що ви знайдете наші поради
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Але час йде і я хочу додати щось нове в класичний рецепт. "Сайт" Для того, щоб розкачати рулон “кушку”, який не тільки заощадить місце в холодильнику, але і приємно здивує своїх гостей напередодні Нового року.