Рецепти Французького салату

"Франція!" Франція! Фантастична, дивовижна країна! Mireille Mathieu, Жан Габін, Лувр, тонкі панчохи, Alain Delon, Жан Маре, крем-брюлет, письменник Камус, "Camus" - коньяк, Dumas-father, Dumas-son, Edith Piaf, "Chanel No 5", Couturier, Gascone, Champagne. Я люблю це! – це як героїня улюбленого роману Іоанна Хмелевська розповіла про цей прекрасний регіон.

І круасани, вино, цибуля суп, равлики і, звичайно, салати. Так, так, салати! Хто не знає, у Франції вони просто чудові і вишукані, а краще, щоб рецепти були досить доступні і не вимагають особливих кулінарних талантів або великих грошових інвестицій в інгредієнти. Важливо знати деякі. начинкай

ДепозитФотогалерея

Красиві і смачні салати сьогодні видання "Сайт" Я готовий 4 для вас. смачний салат рецепт від серця Парижа майстра французької кухні. Ви пишете рецепти в мій ноутбук!

ДепозитФотогалерея

Салат «Люнес» Я завжди мріяв відвідати Ліон, тому хочу почати з салату, який отримує свою назву з цього красивого міста. Прості і салат lyonese Виготовлений як легкий обід або святковий снек.

.

ДепозитФотогалерея

інгредієнти
  • 200 г салату (фриз)
  • 50г беконом
  • 2 яйця
  • 1 цибулина
  • 2 ст. л. винного оцту
  • 1 ст.л. оцту (буда)
  • 0,5 ч.л. гірчиця (джион)
  • чорний перець, сіль за смаком

Підготовка
  1. Кубик бекону. Зігріваємо каструлю і обсмажуємо бекону на золотисту скоринку. Покладіть шматочки бекону на паперову серветку, щоб видалити зайвий жир.
  2. У тій же сковороді обсмажити нарізану цибулю. Додайте бекон, винний оцет, гірчицю і перемішайте його.
  3. Поставте в зручну ємність з зеленню, додайте вміст каструлі і перемішайте.
  4. Тепер переходимо на варіння фаршированих яєць. Для цього прогрійте воду в невеликому відрі, додайте столову ложку оцту і доведіть її до кипіння. Переверніть один яйце в чашу. Швидко перемішати воду з ложкою, створюючи воронку. Залийте яйце і варіть близько 2 хвилин. Повторіть ту ж процедуру другим яйцем.

ДепозитФотогалерея

5. Поставте салат на дві пластини і покладіть яйце зверху. Бодибилдерши!

ДепозитФотогалерея

Підготовка цього салату займе не більше 20 хвилин, а мінімальна обробка інгредієнтів дозволить максимізувати свій смак і корисні властивості.

інгредієнти
  • 4 яблука
  • 2 яйця
  • 2 морква
  • 1 цибулина
  • 150г сир
  • 150г майонез
  • 0,5 ч.л. лимонного соку

Підготовка
  1. Для приготування заправки змішайте майонез з лимонним соком.
  2. Перший шар кладуть на блюдо подрібнені плямистої цибулі, розрізати її заправкою.
  3. Другим рівнем є сильно тертий яблуко, його також потрібно покрити станцією.
  4. Четвертий шар дрібно нагрітої моркви, змащують майонезом з лимонним соком.
  5. Посипаємо всі шари дрібно натертим сиром. Повторюємо шари в однаковій послідовності, починаючи з яблука і закінчуючи сиром. р.

ДепозитФотогалерея

Це, мабуть, один з найдорожчих салатів на цьому списку, але це явно варто! Головна Салат Нісуаз Це богемний сонячний Ніцца.

Листя салату, помідори, маслини, анчоуси або соковиті шматочки туни, приправлені оливковою олією і доповнюється рубаними чвертами варених яєць, що може бути простіше? Однак секрет тут в правильному поєднанні цих інгредієнтів!

р.

ДепозитФото інгредієнти
  • 150г консервований тунець
  • 8 помідори вишні
  • 100 г листя салату
  • 25г червона цибуля
  • 2 ст.л. консервованої кукурудзи
  • 10 маслин
  • 2 варені яйця
  • 2 ст.л. оливкової олії
  • сіль, перець за смаком

Підготовка
  1. Наріжте помідори на 4 штуки. Також ріжемо на 4 частини попередньо зварені цільнозернові яйця. Зріжте цибулю кільцями.
  2. Залишити салат своїми руками і покласти його на тарілку. Додати кукурудзу, помідори вишні, маслини. Викласти квартали яєць, тунця та цибулю.
  3. Продаємо і за смаком її, заливаємо оливковою олією. Поставте на тарілки і насолоджуйтеся приємним смаком!

ДепозитФотогалерея

Легкий вітамінний овочевий салат «Повенція» сподобається багатьом. З екзотичних і незвичайних інгредієнтів тут використовуються артишоки і каперси. І каперси можна сміливо замінити звичайним гірчицем.

Приготування цього виду салатів дає відмінну можливість використовувати незвичайні види олії: гарбуз, горіхове масло, мигдаль, гірчиця.

ДепозитФото інгредієнти
  • 1 зуб. подрібнений часник
  • 0,5 салат півень
  • 4 ст. білого винного оцту
  • 100г консервованих артишок
  • 6 ст. оливкової олії
  • 20 маслин.
  • 4 помідори
  • 4 цільні яйця
  • 2 ст.л. каперс
  • сіль

Підготовка
  1. Зробіть соус першим. Відокремити жовтки 2 яйця. часникова шкірка і шліфування. Змішайте жовтки, часник, оцет і оливкова олія. Добре посолити і за смаком його.
  2. Листя салату промивають, висушують і насипають руками. Вимийте помідори і потім зрізайте їх. Комбінувати томати, артишоки, маслини і листя салату в чаші.
  3. Важко перемішати всі інгредієнти, заповнювати їх соусом і розкласти на тарілки. Вирізати залишилися яйця і прикрасити їх салатом. р.

ДепозитФотогалерея

Я також запропоную вам ознайомитися з іншим французьким рецептом для салату «Мадам». Смак дивовижний, і найголовніше – він не відновлюється!

Як видно, навіть з найпростіших продуктів. Французький Вони можуть створювати справжні шедеври. Ці красиві салати без часу і варити незалежно від смаків і вподобань!

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Довірте мене, ви не пошкодуєте! І не забудьте поділитися цими рецептами з друзями, вони будуть вдячні Вам за них.