Як зробити декоративні цегли з яєчних лотків

Я нарешті відвідав другу шахти. Ми працювали в одному офісі протягом 5 років, і зараз, завдяки тому, що Наталя перебуває на батьківщині, ми практично не бачимо один одного.

Я повернувся від гостей, натхненних і щасливих, і перше, що я сказав мені чоловіка від дверцята: «Дар, зателефонуйте рідним і попросіть їх не викинути лотки яєць, дайте їм дати нам». Я думаю, що я знаю, що наш коридор відсутній!

3610Р. 4200Р.

ДепозитФотогалерея

Мені дуже подобається. настінна застібка декоративні цегли. Він виглядає стильно і красиво, але цей оздоблювальний матеріал досить дорогий, і розмістити його на стіні, потрібно майстер.

У власній квартирі стіни атакували кішка Муркі, улюблена окупація якої заточувала кіготів на все, що прийшла до очей – добре, коридор зазнав найбільшого.

Тепер кішка заспокоїлася і сниться ремонтом. І я вирішив змінити інтер'єр передпокою, хоча не було грошей на ремонт. І, звичайно, вирішальним фактором для мене була ідея Наталії, яка вона реалізувала під час виходу на материнство.

Вироби з яєчних лотків знайдені для цегла Вам буде потрібно самі звичайні паперові лотки з яєць, шматочок пластикової плівки, чорний маркер, штукатурка і невеликий відро води. І кілька годин вільного часу, вмілих рук і трохи натхнення. В результаті цієї роботи буде радувати вас сердечником!

ДепозитФотогалерея

Сьогодні видання. "Сайт" Як перетворити паперові лотки з яєць в настінний каміньй Дуже стильно виглядає, а головне – не потрібно багато матеріалів, часу і спеціальних навичок!

Вам потрібно.
  • 3 паперові лотки з яєць
  • пластик
  • 300 мл теплої води
  • 3.5 ст.л. гіпсу
  • маркер
  • труси
  • шемале
  • ліфчик
  • паперова верстка
  • фініш
  • щітка-фарба

Прогрес роботи
  1. Зробіть розмітку на шматку пластикової плівки. За допомогою лінійки і чорного маркеру позначте на поділі плівки для майбутньої цегли. Розмір одного прямокутника 7 х 20 сантиметрів. Як зробити декоративні цегли з яєчних лотків

2. Подрібнити 3 картонні лотки в комфортну ємність (У мене було невеликий пластиковий відро) і залити картон водою. Наполягати за 2 години. Як зробити декоративні цегли з яєчних лотків

3. Коли маса повністю просочена і набрякла, додайте штукатурку до відра і ретельно перемішайте. Як зробити декоративні цегли з яєчних лотків

4. Заблокувати плівку на столі з стрічкою і зробити маркер. Уважно викласти готову масу на кожен з підрозділів для майбутньої підготовки цегли. З шпателем утворюють зовнішній вигляд цегли. Видаліть надлишок води серветкою. Залишити коментар або відгук про 3 години.

5. Перемістити цеглу на балкон ще годину, щоб зробити їх сухим. З 3 лотків настає 7 цегли. Як зробити декоративні цегли з яєчних лотків

6. Розділіть фінішну шпаклівку водою і за допомогою пензля накриваємо поверхню деталей. Нехай цегла сухий. Як зробити декоративні цегли з яєчних лотків

7. Наріжте готову цеглу зверху білою акриловою фарбою. Це, яйце-трай Готовий. Тепер можна сміливо використовувати їх в оформленні вашого інтер'єру!

751284

Щоб дізнатися докладніше весь процес створення яйце-покриттяДивитися відео.

про:blank

У відео ви можете побачити, що таке облицювання стін виглядає як в інтер'єрі передпокою.

про:blank

Картонні коробки для яєць зручні для роботи та безпечного для здоров’я, тому обов’язково підключайте дітей до творчого процесу.

Пропонуємо також познайомитися з, а потім дізнатися, щоб зробити елементарні заготовки з картонних лотків у вигляді чарівних троянд, які можна пізніше використовувати для прикраси ваза, абажурів, фоторамок та інших речей.

Як ви можете побачити, навіть нерозмітні предмети приховують величезний творчий потенціал. Я так згоден про цю дивну ідею!

Як ви хочете використовувати коробки для яєць? Визначте свою думку в коментарях і обов'язково додайте статтю на сторінці.