25
Як приготувати святкову закуску з яєць
Людина на кухні - рідкість. Ви ніколи не знаєте, що буде знову і які наслідки. Але як чудово це коли чоловік принаймні тимчасово звільняє від своєї коханої жінки від стоячої на плиті!
Довга традиція в сім'ї. До 8 березня чоловік і батько-в-одному готуються з самого вечора. Вхід на кухню категорично заборонено! Моя мама і я маю подарунки і Кошик щоденно.
Р
Якщо у чоловіків немає проблем з м'ясними стравами, то снеки складніші. Нарізка, начинка, порція... Це дуже важко для сильної статі. Особливо якщо вони рідко з'являються як варити на кухні.
Так сьогодні, "Сайт" Я покажу вам рецепт чоловіка. Закуска Святкування. Букет білих троянд, казково красивих, виглядає ідеально! Але є один нюанс: крім смачних страв, не забудьте про живі квіти, жінки пам'ятають про в'яні троянди занадто довго.
Snack "Білі тюльпани" Складові
р.
Підготовка
Ніжний "Весняний букет" Склад
р.
Підготовка
Як ви можете побачити, перетворюючи просту страву в роботу кулінарного мистецтва дуже просто. Маленька уява, смачна начинка, і фаршировані яйця стануть оригінальною прикрасою святкового столу. Не боятися експериментувати.
Ви можете приготувати яйця декількома способами: всі види яєць, запіканки, омлети, цільні яйця ... І кожна страва має власні кулінарні хитрощі. У "Сайт" Є велика стаття про найпоширеніші помилки в процесі приготування яєць. Познайомитися так, щоб не зіпсувати смак страви.
Як ви любите їстівні тюльпани як оригінальні і Закуска? Заощаджуйте рецепт і поділіть його з друзями на Facebook.
Довга традиція в сім'ї. До 8 березня чоловік і батько-в-одному готуються з самого вечора. Вхід на кухню категорично заборонено! Моя мама і я маю подарунки і Кошик щоденно.
Р
Якщо у чоловіків немає проблем з м'ясними стравами, то снеки складніші. Нарізка, начинка, порція... Це дуже важко для сильної статі. Особливо якщо вони рідко з'являються як варити на кухні.
Так сьогодні, "Сайт" Я покажу вам рецепт чоловіка. Закуска Святкування. Букет білих троянд, казково красивих, виглядає ідеально! Але є один нюанс: крім смачних страв, не забудьте про живі квіти, жінки пам'ятають про в'яні троянди занадто довго.
Snack "Білі тюльпани" Складові
- 5 яєць
- 100г вершковий сир або плавлений сир
- 2 зубчики часнику
- 2 ст. майонезу або сметани
- зелена цибуля, петрушка для прикраси
- сіль
р.
Підготовка
- Яйця кип'ятити в солоній воді не довше 7 хвилин, інакше жовтки перетворяться синіми і начинкою будуть потворні.
- Прохолодити яйця в ісці води і акуратно очистити оболонки так, щоб не пошкодити білок.
- Зробіть зріз яйцем і отримайте жовток.
- На дрібній тертці сир і жовток. Змішайте його з майонезом, засоліть його на свій смак. Якщо жовтки дуже бліді, додайте трохи паприки або турмеріку до начинки.
- Перенесення начинки в кулінарну шприц, сумку або звичайну харчову сумку з обрізаним кутом.
- Покладіть фаршировані яйця на гарну пластину і в кожну паличку перо зеленої цибулі. Прикрасьте зеленню петрушки, щоб блюдо виглядало як букет.
- Подавати відразу після варіння. Такий перекус не зберігають в холодильнику тривалий час. Бодибилдерши!
Ніжний "Весняний букет" Склад
- 9 яйця
- 150г сиру Філадельфія
- 150г лосось низькосольовий
- 9 маслин
- 1 маленький буряк
- 1 сумка чорного чаю
- спеції, сіль за смаком
- зелений
р.
Підготовка
- Відваріть тверді яйця в солоній воді і остудіть їх в лід. Очистити оболонки.
- Зварити буряк, подрібнити їх і вичавити сік. Занурення деяких яєць з жовтком в соку протягом декількох хвилин.
- Решта необрізані яйця заливають гарячою водою разом з чайним мішком і кип'ятять протягом декількох хвилин до жовтуваті. Можна пофарбувати яйця гарячим відваром турмерної або паприки. р.
- Зріжте яйця навпіл або зробіть поперечно-подібні лавки, щоб вийняти жовток.
- Подрібнити в сирі блендера, жовтка і лосось. Замість Філадельфія можна використовувати м'який, некислий сир. Додати спеції і сіль за смаком.
- Ферма яйця з оливковою і рибною начинкою. Підключіть половинки і поставте їх на красиву страву. Прикрасьте її свіжою зеленню. Бон привіт!
Як ви можете побачити, перетворюючи просту страву в роботу кулінарного мистецтва дуже просто. Маленька уява, смачна начинка, і фаршировані яйця стануть оригінальною прикрасою святкового столу. Не боятися експериментувати.
Ви можете приготувати яйця декількома способами: всі види яєць, запіканки, омлети, цільні яйця ... І кожна страва має власні кулінарні хитрощі. У "Сайт" Є велика стаття про найпоширеніші помилки в процесі приготування яєць. Познайомитися так, щоб не зіпсувати смак страви.
Як ви любите їстівні тюльпани як оригінальні і Закуска? Заощаджуйте рецепт і поділіть його з друзями на Facebook.