Як перестати боятися віку

Всі, особливо жінки, бояться віку. 50 років, здається, перед тим, що нічого хорошого може приїхати. Але це не так, і ми не втомилися від його долоні. Після 50 років життя не гірше, вона стає різною, згідно з Володимиром Яковлевим - творець проекту « Age of Happiness» і просто красива людина, яка щодня доводить, що життя гарне в будь-якому віці.

Як перестати боятися віку , Україна

У своїй останню книгу Володимир Яковлев досліджує, що краще після 50 років. І є багато речей, таких як! Редакція "Сайт" Він каже, Чому не після 50? Життя тільки стає насиченим і яскравим.

Більшість людей боїться старого віку, вона рубає їх. Вони вірять, що це час повільного зниження. Це нормальний страх, але ви повинні дивитися речі з іншого кута.

Володимир каже: Коли я перетворив 50, звичайно, я почав турбуватися про це. Але тоді я шукав на мою матір'ю, яка перебувала в її 70-ті роки, і знайшов, що вона живе набагато більш активною, ніж я міг уявити. Тоді я вирішив дізнатися, що відрізняє людей, які з віком зберігають здатність насолоджуватися життям. й

Зараз Владимир проїжджає по всьому світу і збирає історії людей, які змінили своє життя після того, як непристойний вершник. Хтось отримав нову освіту і отримав роботу своїх снів, хтось перемагає спортивні змагання на 80, а хтось пішов на подорож по всьому світу.

Всі ці люди розуміли одну важливу правду: 50 років не є вироком, це тільки початок нового етапу в житті. У цьому віці все можливе: велике здоров'я, цікава робота, нова любов і підкорення нової висоти. Ви просто повинні зупинити життя, як ви 30 або 40 і не думаю, життя більше.

Так, після 50 речей, але це не означає, що вони погіршуються. Навпаки є багато речей, які тільки отримують краще.

Що краще після 50?
  1. Стиль життя і звички
    Людина стає більш досвідченою і рудентною, починаючи від того, щоб зрозуміти, що потрібно подбати про здоров'я. Сьогодні п'ятдесят років може відчувати себе більш здоровим, ніж коли вони були молодими. Дослідження показують, що погані звички, їсти здоровим і отримувати достатньо сну мають вирішальний вплив на життя після 50. Якщо ви трохи коригуєте спосіб життя, ви можете відчувати себе ще краще, ніж в 20 років. І тепер у вас є досвід і змусить його зробити.

2. Можливість навчання
    Те, що навчити щось нове, стає більш складним з віком. Сучасні дослідження доведено, що з віком клітини мозку активно взаємодіють один з одним. Таким чином, чим старша людина, тим простіше опанувати нові знання. Крім того, з віком стає легше концентрувати, і це грає ключову роль в процесі навчання. Щоб дізнатися нову мову, ніж вона для молодих людей, просто використовувати трохи різні техніки. Так це чудовий час, щоб почати щось нове.

3. Баланс роботи та особистого життя
    У цьому віці ми знайдемо бажаний баланс. Молоді люди витрачають більше часу на роботу, намагаючись досягти успіху і жертвувати час, що вони могли витратити з близькими. Після 50 років люди змінюють свої пріоритети до сімейства. Як побудувати баланс. У зв'язку з цим рівень стресу знижується, знижується тривожність, а людина стає набагато щасливіше. Ви починаєте дивитися багато речей по-різному, речей, які ви не розуміли перед відкриттям, і життя стає вимірюваним і щасливим.

4. Інтимація.
    Дані з багатьох опитувань і досліджень доведено, що якість інтимного життя тільки покращується з віком. Огляди, проведені в Сполучених Штатах, показують, що чоловіки віком від 50 до 69 відчувають себе найбільш впевненими в ліжко. Важливим фактором є впевненість і прийняття вашого тіла. Це допомагає відкрити новий спосіб і зробити інтимність набагато яскравіше і приємніше. Немає комплексів заважають на задоволення більше. Інтимність стає не тільки кращим, але і емоційно насиченим.

До речі, не тільки якість, але і збільшення кількості. У Великобританії показало, що жінки після 50 роблять любов, як часто, як ті, у своїх

5. Творчість
    Міф про те, що творчість і інтелект погіршуються з віком на основі преюдії, не факту. Що думають вчені. Ми звикли думати, що з віком ми стаємо меншою, але навпаки це правда. Як ми старіємо, наша ємність для емпатії підвищується, і ми розуміємо інші краще. У юному віці людина створює щось на основі своїх уподобань. Зрілий мозок краще підключає свої ідеї з потребами інших. Цей приклад Барбара Бескид, який в 90-х роках створює красиві винаходи.

Старші люди набагато ефективніше приносити свої інноваційні ідеї до життя. У той факт, що вони менш схильні до бажаного мислення і можуть зробити звукову оцінку ситуації.

Коли ви більше 50, ви можете зробити все. Важливо не зупинити мислення і генерувати ідеї. У вас є досвід і час, щоб вибрати ціль і перейти до нього. Успіх досягається лише тими, хто не перестає встановлювати ці цілі, постійно перейде вперед і дізнається щось нове.

Як перестати боятися віку р.

Подумайте про переваги буття 50+. Насправді це багато дивовижних можливостей, які потрібно використовувати для повноцінного використання. Витримуєте, що Ваше щастя залежить в першу чергу від вас, не зовнішніх факторів. У будь-який момент ви можете взяти життя в руки і реалізувати те, що ви хочете.

Не хвилюйтеся про ваш вік, це просто номер. Не означає багато. Немає нічого, що впливає на ваше життя, крім себе. Забудьте про свій вік і будьте щасливими!

Володимир Яковлєв – дивовижна людина. Ми нещодавно поділилися думками про старіння.

Що ви думаєте про це? Поділитися з нами в коментарях.