10
Інструкція по підготовці Француженки
Я люблю все про Францію. І варіння не виняток! Я приніс смачний рецепт з поїздки в Париж. Корицяй
Навіть найсірий ранок буде чарівним, якщо ви подаємо їх на сніданок на чай або каву. Неважливо, скільки булочок, які вони випікають, ніколи не було шансу, щоб вони не працювали. В результаті завжди добре!
Ukrainian Buns Сьогодні редакція "Сайт" Хочу поділитися з вами, шановним читачем, великим рецептом. смачні французькі бучкий Крунчи, з приємним ароматом кориці!
інгредієнти
Підготовка
Також я пропоную вам рецепт для справжніх англійських коронів, згідно з нашими яблунями, без яких британський просто не представляє ранкову чайну вечірку. У Сполученому царстві п'яний чай з коронами є тією ж традицією, що їсти ранковим крісантом у Франції.
Навіть мій мама-в-право, який працював шеф-кухарем кондитерських виробів протягом багатьох років, оцінив аромат і смак цієї їжі. Французьке тістечка! Ці булочки будуть чудовим доповненням до ранкового сніданку.
Інколи Приготуйте їх на склад і зберігайте їх в сумці в холодильнику (можна заморозити їх). Чоловік любить їх холодним з вершковим маслом і сливовим джемом, а син Андрюшка кладе їх в мікрохвильовці за хвилину і отримує абсолютно свіжі бункери.
Навіть найсірий ранок буде чарівним, якщо ви подаємо їх на сніданок на чай або каву. Неважливо, скільки булочок, які вони випікають, ніколи не було шансу, щоб вони не працювали. В результаті завжди добре!
Ukrainian Buns Сьогодні редакція "Сайт" Хочу поділитися з вами, шановним читачем, великим рецептом. смачні французькі бучкий Крунчи, з приємним ароматом кориці!
інгредієнти
- 500г борошна
- 200 мл молока
- 200 г цукру
- 200 г вершкового масла (можна замінити маргарином)
- 2 яйця
- 1 ст.л. сухих дріжджів
- 1,5 ст.л. крохмаль
- щіпка
- фургон
- мелена кориця
Підготовка
- По-перше, встановіть в сторону 50 грам вершкового масла і 4 столових ложки цукру. Вони будуть корисні для тесту. Для приготування начинки в зручному контейнері змішайте 150 грам олії (можна замінити маргарином), крохмаль і цукор. Подивляйте його акуратно.
- Щоб приготувати тісто в глибокій мисці, залийте теплим молоком і додайте дріжджі, щіпку солі, цукор (який встановлюємо на початку). Процідіть все добре, поки всі інгредієнти повністю розчинені.
- У рідкій суміші додайте щіпку ваніліну, 2 яйця, 50 грам розтопленого масла або маргарину. Поступово додайте борошно. р.
- Змішайте тісто ретельно. Він повинен бути м'яким і еластичним.
- Робоча поверхня посипається борошном трохи, розкачати тісто пальцем товщиною. Посипаємо тісто корицею зверху. Вершки зручніше застосувати виделкою. Перед початком роботи краще розділити тісто на 2 рівні частини і стільки частин крему.
- Розгорніть тісто в рулон (не дуже щільно, щоб булочки були кудись йти вгору). Зріжте рулон на шматки.
- Перемістити бункери до скибочки каструлі на короткій відстані один від одного. Покрийте бункери з серветкою і дочекайтеся, поки вони підвищують обсяг. Не займе більше години, але можна довше триматися.
- Покладіть бункери в попередньо розігрітій 180 градусів духовки. Вони готують не більше 15 хвилин.
- Саме тому готові французи корицею. Бодибилдерши!
Також я пропоную вам рецепт для справжніх англійських коронів, згідно з нашими яблунями, без яких британський просто не представляє ранкову чайну вечірку. У Сполученому царстві п'яний чай з коронами є тією ж традицією, що їсти ранковим крісантом у Франції.
Навіть мій мама-в-право, який працював шеф-кухарем кондитерських виробів протягом багатьох років, оцінив аромат і смак цієї їжі. Французьке тістечка! Ці булочки будуть чудовим доповненням до ранкового сніданку.
Інколи Приготуйте їх на склад і зберігайте їх в сумці в холодильнику (можна заморозити їх). Чоловік любить їх холодним з вершковим маслом і сливовим джемом, а син Андрюшка кладе їх в мікрохвильовці за хвилину і отримує абсолютно свіжі бункери.