21
Як дізнатися рано
Як ви відчуваєте цей ранок? Особливо якщо вам потрібно рано, і попереду зайнятого робочого дня і хмарної погоди поза вікном?
Я часто чую від друзів і колег, які відчували себе вранці, не тільки починаючи з дня! Що? свіжість Чи може бути мова?
Ви коли-небудь був пізно до того, як ви навіть залишив будинок? Ви не хочете, щоб почати свій день різними способами, щоб ви могли це зробити?
Як дізнатися сьогодні "Сайт" Я приготував для вас, шановний читач, 7 порад. Як дізнатися рано Зупиніть капелюхи світу, коли ви прокинете. Стоп відштовхує себе!
Радою редакційної колегії є циклічний процес, який складається з швидкої фази і повільного. Цей цикл триває близько 1,5 годин. Щоб повністю відпочити, людина потребує 5 циклів.
Для того, щоб прокидати, відчути життєрадісний і енергійний, потрібно розрахувати час пробудження, щоб сигналізація дзвонила в момент, коли ви будете в швидкому фазі сну. Це в цій точці, що легко повернутися до реальності.
Я пропоную вам ознайомитися з столиком, за допомогою якого ви можете легко розрахувати час, коли вам необхідно перейти до ліжка.
Похід на рано вранці, повний ентузіазм і енергією є завданням, що кожен може зробити. Опанувавши цю чудову майстерність в повній мірі, ви відкриєте безліч можливостей, які зроблять ваше життя краще!
Після тижня раннього регулярного підйому ви звикнете до цієї корисної звички і подивитеся, як вона буде впливати на здоров'я. спосіб життя! Ви встигнете зробити набагато корисніше речі в день, зупинитися і пізнати.
Поділіться цими корисними порадами з друзями в соціальних мережах.
Я часто чую від друзів і колег, які відчували себе вранці, не тільки починаючи з дня! Що? свіжість Чи може бути мова?
Ви коли-небудь був пізно до того, як ви навіть залишив будинок? Ви не хочете, щоб почати свій день різними способами, щоб ви могли це зробити?
Як дізнатися сьогодні "Сайт" Я приготував для вас, шановний читач, 7 порад. Як дізнатися рано Зупиніть капелюхи світу, коли ви прокинете. Стоп відштовхує себе!
- Шоколад, кава та вино перед сном
Щоб отримати достатній сон, цикл сну повинен бути безперервним. Чи знаєте ви, що 4 години сну може бути достатньо, якщо у вас є глибокий сон? Але тут важливо не переривати сон! Одна з найпоширеніших причин нічної безсоння є бідним харчуванням. Деякі продукти діють на травну систему, щоб ви буквально не могли добре спати! Кава, червоне вино і шоколад є одним з найбільш яскравих прикладів таких продуктів.
Р - Хороша причина є запорукою успіху
Вам необхідно мотивувати. Якщо ви не маєте важливої причини, щоб отримати рано, ви ніколи не навчитеся це зробити. І ця причина не повинна бути з категорії, вам потрібно, щоб отримати бонус, який з'явиться після того, як ви отримаєте, і вона повинна принести вам задоволення. Незалежно від того, яка причина, яку ви виявите, вона не завадить вам від того, щоб відірвати вашу тривогу. Наприклад, для того, щоб не закохатися, я відразу піду, щоб зробити каву і почати свій ранок з його смачним ароматом. Це мій найкращий спосіб отримати рано!
- Дизайн спальні
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Важливо враховувати як колір стін приміщення, так і візерунок постільної білизни. Важливим фактором є подушка, на якій ви спати: вона повинна бути комфортною і не дуже високою. Ви також можете розмістити ліжко таким чином, що ранкове сонце буде сяйво прямо на очі, тому ви точно не будете спати довго.
- Зупинити натискання.
Пам'ятайте, що наслідки вашого «просто 5 хвилин!» Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Я, що сталося! Кожна хвилина, яку ви проведете в ліжко, може зробити вас знову засмагою.
- Графік роботи
Багато людей думають, що ранній підйом починається вранці, але це далеко від правди. Перш за все, потрібно налаштувати себе на успіх з вечора. Поспішайте сидіти менше на комп'ютер або телефон перед сном. Надмірне світло з помітною пропорцією синього спектра перед сном негативно впливає на якість сну. Так, одна або дві години перед сном, відключіть всі ваші гаджети і фокусуйте на собі.
Вирішіть з вечора, що ви будете носити вранці, що ви будете їсти сніданок і який бізнес ви вирішили завтра. Подумайте про день вперед і уявіть свій ідеальний ранок.
778341 - Це хороший час для вправ.
Ваша вправа починається з ранку, що посідає. У той же час не повинно бути гострим, інакше ви ризикуєте витягнути ногу або назад або отримати затиск у подарунок. Розтяжки ретельно і солодко! Коли ви вийшли з ліжка і мити, не забудьте вправо, це допоможе поліпшити настрій і допомогти вам зібрати і концентрувати протягом дня. Навіть найпростіші вправи, такі як біг, призводять до того, що мозок сигналізує про випуск ендорфінів в кров, які знімають симптоми стресу, втоми і іноді навіть болю.
- Скло швидкої теплої води
За допомогою декількох досліджень, як ми підтримуємо питний режим, коли ми прокидаємо вранці, має критичний вплив на наше здоров'я і свідомість. Просте скло теплої води в ранок прискорює обмін речовин, допомагаючи вам прокидати швидше і відразу відчути швидкість енергії!
Радою редакційної колегії є циклічний процес, який складається з швидкої фази і повільного. Цей цикл триває близько 1,5 годин. Щоб повністю відпочити, людина потребує 5 циклів.
Для того, щоб прокидати, відчути життєрадісний і енергійний, потрібно розрахувати час пробудження, щоб сигналізація дзвонила в момент, коли ви будете в швидкому фазі сну. Це в цій точці, що легко повернутися до реальності.
Я пропоную вам ознайомитися з столиком, за допомогою якого ви можете легко розрахувати час, коли вам необхідно перейти до ліжка.
Похід на рано вранці, повний ентузіазм і енергією є завданням, що кожен може зробити. Опанувавши цю чудову майстерність в повній мірі, ви відкриєте безліч можливостей, які зроблять ваше життя краще!
Після тижня раннього регулярного підйому ви звикнете до цієї корисної звички і подивитеся, як вона буде впливати на здоров'я. спосіб життя! Ви встигнете зробити набагато корисніше речі в день, зупинитися і пізнати.
Поділіться цими корисними порадами з друзями в соціальних мережах.