Найшвидший спосіб приготування Великодніх тортів

Є величезна кількість різних рецептів приготування Великодніх тортів, і кожен з них має свої переваги. Я хочу поділитися з вами, шановним читачем, перевіреним рецептом, який допоможе вам, коли немає часу, але я хочу, щоб порадувати сім'ю. Кошикй

Це, мабуть, найшвидший і простий. кухар: без замісу все перемішувалося - і в формах, три години в духовку. Дуже швидко. Тексти пісень, а це означає: І не важливо, скільки ви запікаєте, завжди мало. Цей рецепт дуже простий, навіть дитина може впоратися!

Смачні Великодні торти Сьогодні редакція "Сайт" Він розповість, як підготувати Великодню. спливаючій Працює перший раз!

інгредієнти
  • 0,5 ст.л. молока
  • 0,5 ст. цукру
  • 50г вершкове масло
  • 2 яйця
  • 2.5 ст. борошна
  • 50г родзинки
  • 1 ч.л. др.
  • 50г цукровий порошок
  • 2 ст.л. апельсинового соку

Підготовка
  1. У теплому молоці розчиніть дріжджі, додавши пару чайних ложки цукру і трохи борошна. Залиште 15-20 хвилин тепло.

2. Щоб приготувати тісто в зручному контейнері, перемішайте масло і цукор. Перемішайте все добре, а потім вводите яйця і перемішайте знову до однорідної маси, не забудьте посолити. Р

3. Тепер можна додати дріжджі і половину борошна. ретельно перемішати.

4. Коли тісто стає важко заважати, додайте родзинки і залишки борошна. Поставте отриману масу в форми. Враховуйте, що тісто збільшиться в об'ємі по 2-3 рази, щоб нанести на третину потрібної висоти тістечок. Так що при розгортанні тіста не прилипає до рук, замочити їх водою або рослинним маслом.

5. Залиште заготовки в теплому місці, щоб піднятися, покриваючи всі прес-форми з майбутніми вадами з рушником. Залиште їх при кімнатній температурі 2-3 години.

6. Печиво в духовці на 180 градусів за 35-40 хвилин.

7. Для глазурування перемішують цукровий пісок з соком. Покласти суміш на торт і прикрасити. Коли глазур висихає, можна подавати. 1594.86

8. Це, торти готові. Бодибилдерши!

Редакційна колегія Великодній Кулич - Випічка спеціальна. Це хліб радості, потребує особливої уваги і уваги. Зробіть його підійти і красиво, адже це символ найбільшого свята.

Я раджу дізнатися 25 вишуканих ідей, як прикрасити кулич. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Цей рецепт може бути приготований не більше 4-5 годин, на відміну від традиційних рецептів, де приготування займає більше дня. На мій погляд, цей метод приготування є реальним wand-goal для всіх завжди зайнятих людей, до категорії яких я включаю себе.

Для всієї простоти цього експрес-методу торти досить смачні, пухкі, світло і плавлення в роті. Якщо вам подобається цей рецепт, поділитися своїми друзями в соцмережах!