Важко вірити, що легендарна модель 90-х Cindy Crawford 53 років. Звісно, на обличчі з'явилися кілька зморшок, і замітка сумності в очах, але вона все ще виглядає приголомшливо і не змінила багато в останні 30 років. Цинді не вітає хірургів і наповнювачів, які далі зацікавили інтерес до своєї роботи.
красай
Знаменитість продовжує працювати, веде активний спосіб життя. Cindy Crawford точно знає, як досягти досконалості. Вона навіть писав книгу про це. А його легендарні тренування все ще вважають одним з кращих, щоб триматися. Редакція
"Сайт" Я вирішив розповісти про це.
Молоді Дівчата Cindy Crawford.
Cindy Crawford тепер відмінно нормалізує про швидке проходження часу. Вона вважає, що ви повинні мати гарне життя і витрачати час на користь: мати цілі, життєві інструкції і, звичайно, діти. І протягом багатьох років жінки стають цікавими і красивими. Супермодель говорить, "Я не двадцять п'ять". Ви можете побачити в очах, які я одружився двічі, що я мати двох дітей.
3610Р. 4200Р.
У мене є щось сказати, і якщо мені потрібно фотошоп зробити це на кришку журналу або в рекламі, я все для нього. Я виживаю, якщо у мене немає пари зморшок. Я впевнений, що тільки у віці тридцять років жінка знаходить себе, навчає її значення, перестає турбуватися про нечутливість.
вона приходить, щоб зрозуміти, що вона є. І якщо ви не навчитеся грати на фортепіано або говорити французькою, як я робити, ви не повинні вбити себе для неї. І спробуйте дізнатися всі витрати. й
Cindy Crawford секрети краси
- Догляд за шкірою обличчя
Crawford використовує антиоксидантні креми протягом 20 років. Також використовується антивікові сироватки та засоби догляду за шкірою навколо очей. Уранці вона завжди надає легкий масаж обличчя. 3 рази на тиждень, супермодель промивається молоком і навіть готує освіжаючу воду для шкіри на її основі. Вона просто перемішує воду і молоко в 50:50 співвідношення і обприскує суміш на обличчі протягом дня. Це відмінна альтернатива тепловій воді. Крім того, Цинді радять всім захистити обличчя від сонця і застосовувати захисний крем.
«Я спробував ботокс, але припинив час. Я боїться ці ін'єкції можуть змінити обличчя безпарно. Я не фанат всіх надколагенних губ та інших місць. Особливо дивний погляд на такі губи у жінки, які всі знають перед абсолютно різними.
Мій чоловік і його друзі дуже скептично намагаються змінити себе. Вони сміються на ньому, що там сховатися, каже Cindy.
- Догляд за волоссям
Модель не використовує барвники для волосся з аміаку і перекисом водню, віддаючи перевагу затінених шампунів. Коли це можливо, Cindy Crawford намагається не мити волосся щодня і рідко використовувати фен. Crawford приймає близько 10 хвилин на добу для масажу голови, а також намагається ретельно розчісувати волосся. 687194
- Харчування
"Мій ранок починається з сніданку моделі: домашні смузі з хребтом, мигдальним молоком, пів банана і білком шейком", - каже Cindy Crawford. Корисна дієта складається з риби, індички, морепродуктів, свіжих овочів, фруктів та оливкової олії. Модель намагається їсти 5-6 разів на добу. Cindy Crawford вважає, що ви не повинні навмисно позбавляти себе від будь-яких продуктів. Найголовніше слідувати заміру в їжі, щоб контролювати вагу. Мінуси Crawford любить шоколад і вважає, що важливо не позбавити себе від улюбленої делікатесності, але просто обмежити його споживання до мінімуму. Іноді з'являються картопляні пюре і макарони.
- Спорт
Cindy Crawford не може уявити своє життя без спорту. Згідно з моделлю, вона допомагає їй мати ідеальне тіло. Кінди проводить спорт 2-3 рази на тиждень. Її тренування починається з бігової доріжки (близько 30 хвилин), а потім вона починає працювати всі м'язові групи: біцепси, плечі, ноги, алетакси, абс, груди. Crawford також чергує спорт з йоги, танці і трамвайним стрибком. Супермодель радить всіх ходити більше. Прогулянка допомагає зберегти тоноване тіло, а свіже повітря позитивно впливає на шкіру і здоров'я в цілому.
Насправді, немає нічого надприродного про Cindy Crawford's 53-річний зовнішній вигляд. Вона не має особливих секретів, і вона не використовує ніяких секретних інгредієнтів, які допомагають їй підтримувати свою красу.
Для того, щоб добре виглядати, достатньо, щоб привести здоровий спосіб життя, правильно харчуватися, пити воду і отримати достатній сон. І звичайно, один з найважливіших умов для красивого і здорового організму є регулярною вправою і навчанням.
Про красу таємницю Моніка Белучі ми говорили про красу.
Фото за попереднім записом.