24
Секрети молоді Cindy Crawford
Важко вірити, що легендарна модель 90-х Cindy Crawford 53 років. Звісно, на обличчі з'явилися кілька зморшок, і замітка сумності в очах, але вона все ще виглядає приголомшливо і не змінила багато в останні 30 років. Цинді не вітає хірургів і наповнювачів, які далі зацікавили інтерес до своєї роботи. красай
Знаменитість продовжує працювати, веде активний спосіб життя. Cindy Crawford точно знає, як досягти досконалості. Вона навіть писав книгу про це. А його легендарні тренування все ще вважають одним з кращих, щоб триматися. Редакція "Сайт" Я вирішив розповісти про це. Молоді Дівчата Cindy Crawford.
Cindy Crawford тепер відмінно нормалізує про швидке проходження часу. Вона вважає, що ви повинні мати гарне життя і витрачати час на користь: мати цілі, життєві інструкції і, звичайно, діти. І протягом багатьох років жінки стають цікавими і красивими. Супермодель говорить, "Я не двадцять п'ять". Ви можете побачити в очах, які я одружився двічі, що я мати двох дітей.
3610Р. 4200Р.
У мене є щось сказати, і якщо мені потрібно фотошоп зробити це на кришку журналу або в рекламі, я все для нього. Я виживаю, якщо у мене немає пари зморшок. Я впевнений, що тільки у віці тридцять років жінка знаходить себе, навчає її значення, перестає турбуватися про нечутливість.
вона приходить, щоб зрозуміти, що вона є. І якщо ви не навчитеся грати на фортепіано або говорити французькою, як я робити, ви не повинні вбити себе для неї. І спробуйте дізнатися всі витрати. й
Cindy Crawford секрети краси
Насправді, немає нічого надприродного про Cindy Crawford's 53-річний зовнішній вигляд. Вона не має особливих секретів, і вона не використовує ніяких секретних інгредієнтів, які допомагають їй підтримувати свою красу.
Для того, щоб добре виглядати, достатньо, щоб привести здоровий спосіб життя, правильно харчуватися, пити воду і отримати достатній сон. І звичайно, один з найважливіших умов для красивого і здорового організму є регулярною вправою і навчанням.
Про красу таємницю Моніка Белучі ми говорили про красу.
Фото за попереднім записом.
Знаменитість продовжує працювати, веде активний спосіб життя. Cindy Crawford точно знає, як досягти досконалості. Вона навіть писав книгу про це. А його легендарні тренування все ще вважають одним з кращих, щоб триматися. Редакція "Сайт" Я вирішив розповісти про це. Молоді Дівчата Cindy Crawford.
Cindy Crawford тепер відмінно нормалізує про швидке проходження часу. Вона вважає, що ви повинні мати гарне життя і витрачати час на користь: мати цілі, життєві інструкції і, звичайно, діти. І протягом багатьох років жінки стають цікавими і красивими. Супермодель говорить, "Я не двадцять п'ять". Ви можете побачити в очах, які я одружився двічі, що я мати двох дітей.
3610Р. 4200Р.
У мене є щось сказати, і якщо мені потрібно фотошоп зробити це на кришку журналу або в рекламі, я все для нього. Я виживаю, якщо у мене немає пари зморшок. Я впевнений, що тільки у віці тридцять років жінка знаходить себе, навчає її значення, перестає турбуватися про нечутливість.
вона приходить, щоб зрозуміти, що вона є. І якщо ви не навчитеся грати на фортепіано або говорити французькою, як я робити, ви не повинні вбити себе для неї. І спробуйте дізнатися всі витрати. й
Cindy Crawford секрети краси
- Догляд за шкірою обличчя
Crawford використовує антиоксидантні креми протягом 20 років. Також використовується антивікові сироватки та засоби догляду за шкірою навколо очей. Уранці вона завжди надає легкий масаж обличчя. 3 рази на тиждень, супермодель промивається молоком і навіть готує освіжаючу воду для шкіри на її основі. Вона просто перемішує воду і молоко в 50:50 співвідношення і обприскує суміш на обличчі протягом дня. Це відмінна альтернатива тепловій воді. Крім того, Цинді радять всім захистити обличчя від сонця і застосовувати захисний крем.
«Я спробував ботокс, але припинив час. Я боїться ці ін'єкції можуть змінити обличчя безпарно. Я не фанат всіх надколагенних губ та інших місць. Особливо дивний погляд на такі губи у жінки, які всі знають перед абсолютно різними.
Мій чоловік і його друзі дуже скептично намагаються змінити себе. Вони сміються на ньому, що там сховатися, каже Cindy.
- Догляд за волоссям
Модель не використовує барвники для волосся з аміаку і перекисом водню, віддаючи перевагу затінених шампунів. Коли це можливо, Cindy Crawford намагається не мити волосся щодня і рідко використовувати фен. Crawford приймає близько 10 хвилин на добу для масажу голови, а також намагається ретельно розчісувати волосся. 687194 - Харчування
"Мій ранок починається з сніданку моделі: домашні смузі з хребтом, мигдальним молоком, пів банана і білком шейком", - каже Cindy Crawford. Корисна дієта складається з риби, індички, морепродуктів, свіжих овочів, фруктів та оливкової олії. Модель намагається їсти 5-6 разів на добу. Cindy Crawford вважає, що ви не повинні навмисно позбавляти себе від будь-яких продуктів. Найголовніше слідувати заміру в їжі, щоб контролювати вагу. Мінуси Crawford любить шоколад і вважає, що важливо не позбавити себе від улюбленої делікатесності, але просто обмежити його споживання до мінімуму. Іноді з'являються картопляні пюре і макарони.
- Спорт
Cindy Crawford не може уявити своє життя без спорту. Згідно з моделлю, вона допомагає їй мати ідеальне тіло. Кінди проводить спорт 2-3 рази на тиждень. Її тренування починається з бігової доріжки (близько 30 хвилин), а потім вона починає працювати всі м'язові групи: біцепси, плечі, ноги, алетакси, абс, груди. Crawford також чергує спорт з йоги, танці і трамвайним стрибком. Супермодель радить всіх ходити більше. Прогулянка допомагає зберегти тоноване тіло, а свіже повітря позитивно впливає на шкіру і здоров'я в цілому.
Насправді, немає нічого надприродного про Cindy Crawford's 53-річний зовнішній вигляд. Вона не має особливих секретів, і вона не використовує ніяких секретних інгредієнтів, які допомагають їй підтримувати свою красу.
Для того, щоб добре виглядати, достатньо, щоб привести здоровий спосіб життя, правильно харчуватися, пити воду і отримати достатній сон. І звичайно, один з найважливіших умов для красивого і здорового організму є регулярною вправою і навчанням.
Про красу таємницю Моніка Белучі ми говорили про красу.
Фото за попереднім записом.