Eggshell ремесла

Весна приїжджає дуже скоро, і з ним один з улюблених свят Великодня. До речі, в 2019 році вона падає 28 квітня.

З кожним роком тиждень до кінця лютого я почав готувати будинок для підходу теплого сезону, щоб подарувати себе і коханим весняним настрійм.

Дуже сподобалося. композування з гілочками верби, різнокольоровими стрічками, гірляндами та ремесла з яєць, адже яєчні оболонки є найбільш цінним матеріалом, з якого можна створити справжні шедеври!

1174854

Ремесла з яєчних оболонок Сьогодні редакція "Сайт" Я приготував 12 ідей для вас. яєчні шкаралупи в весняному декорій Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

р.

Весняний декор
  1. Це буде цікавим рішенням. східнийй Така композиція може бути створена з звичайних сухих гілок в поєднанні з педанами з фарбованих яєчних оболонок.

2. Для того щоб такий великодній декор яєць підвісити, наприклад, на гілці верби необхідно прикріпити нитку до шматка зубочистки (по краще закріпити її клеєм) і покласти таку деталь в одну з отворів яєчної оболонки. Коли зубочистка всередині розгортається, вона сидить щільно в ній і закріплюється. Далі нитку можна вставити в голку і пришити до атласного лука з вузької стрічки.

3. В оболонках з яєць можна залити землю для кімнатних рослин і рослинної трави.

4. Такий незвичайний міні-гарден порадує око і наповнить ваш будинок свіжим весняним настрійм. р.

5. А якщо вам пощастило, щоб знайти оболонку острію яйце, то можна створити такий чудовий склад, який принесе не тільки естетику до вашого будинку, але і переваги у вигляді молодих зелених пагонів до столу.

6. І ось як перетворилася яєчна шкаралупа в креативну вазу для засмаги. 577768 р.

7. З штук яєчних шкарпеток можна зробити ефектний дизайн пляшки в африканському стилі.

8. Пасхальні свічки і свічники часто виготовляються у вигляді яєць і прикрашених квітами. Щоб зробити таку великодню свічку дуже просто: залити воском в оболонку, розташувати гніт і дати свічку прохолодно. р.

9. Смішні обличчя з бутонами трави замість волосся подарують Великодню прикрасу будинку або подарунка. Це один з небагатьох варіантів, що дозволяє навіть молодим дітям брати участь у його виробництві. 123456наступний

10. Чудове рішення, це не так?

11. Ще один яскравий приклад використання оболонок як ваза для весняних квітів.

12. Я не можу зробити очей з цих чудових композицій! 3610Р. 4200Р.

Редакційна колегія Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Є різні форми образотворчого мистецтва, способи їх виконання.

Я пропоную вам ознайомитися з 11 прикладами вишивки на яєчних шкарпетках і відповідь на питання, як це можна зробити? Це просто дивовижна краса!

Такі вироби допоможуть заповнити будинок легким і почуттям свята. І не забудьте залучити дітей до такої творчості, вони обов'язково будуть насолоджуватися таким бесідом!

Яка ідея? Поділіться своїми друзями в соцмережах, адже натхнення є переконливим.