Інструкція з приготування сиру танець з сосновою

Ми живемо в Варшаві, але він часто приходить до свого будинку батьків, щоб відвідати свою матір. Останні вихідні, він зібрав всіх своїх сімей на одному столі. Ми поговорили довго, сміхалися і насолоджувалися вишуканими стравами, так як Jacob працює в одній з польських ресторанів столиці.

Рецепт десерту я дізнався, що ніч дійсно варто його вага в золоті. Не в будь-якій кулінарній книзі! Схожі сирний танець (кекс) Ви можете спробувати в польському ресторані, де працює Якова, або зараз на кухні.

Пиріг з сосновими консервами сьогодні видання "Сайт" Я хотів би поділитися з вами, шановним читачем, чудовим польським рецептом. Торт з ананасом (dance)й З цим десертом ви можете створити свято на будь-який день!

Тест інгредієнти
  • 160г борошна
  • 150г вершкове масло
  • 3 жовтки
  • 2 ст. цукру
  • 1 ч.л. розпушувача

Інгредієнти для сирої маси
  • 400г сир
  • 80г вершкове масло
  • 3 жовтки
  • 2 ст. цукру
  • 1 ч.л. крохмаль
  • 1 ч.л. манкі
  • 5г ванільний цукор
  • 1 канат консервованих соснових соснових соснових соснових печей

Інгредієнти для білкової маси
  • 150г цукру
  • 3 білки

Підготовка
  1. Щоб приготувати тісто в зручному контейнері, перемішайте всі сухі інгредієнти, потім додайте до них жовтки з цукром. Подивляйтеся акуратно.

2. Змішайте тісто. Розділіть його на дві частини: на одну половину загортаємо невеликим шматочком харчової плівки і надягаємо в морозильну камеру, другий розподіляється на дно форми для випічки, попередньо змащуючи її невеликим шматочком вершкового масла.

3. Для приготування їжі. кремовий Подрібніть сир з блендером.

4. Додайте до сирих жовтків, цукру та ванільного цукру. У окремому контейнері змішайте крохмаль з крупою смоліна, додайте їх до гнутої маси. Дуже ретельно перемішати вінок або міксером. Додайте вершкове масло і перемішайте знову.

5. Наріжте сосновки на невеликі шматочки.

6. У глибокій мисці збийте цукор білками до глибоких вершин.

7. На тісто у вигляді кладуть запечена маса, ретельно розподіляючи її по всій поверхні. Покладіть шматочки сосни на сирну масу (вразі один до одного), накрийте все білковою масою.

8. Візьміть другий шматочок тесту з холодильника і натріть його зверху торт.

9. Випікайте торт в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 40 хвилин до золотистого. Перевірте готовність з дерев'яною паличкою. 525837 Р

10. Це, готове торта. Бон привіт!

Редакційна консультація Також я пропоную вам ознайомитися з смачним рецептом торта з сосновою та карамельною. По-справжньому божественний смак!

Неймовірно ніжний вершковий крем в поєднанні з бісквітним тісто і шматочками ананасових амазів зі смаком! Обов'язково спробуйте зробити це. десертиАле вважайте, що це дуже швидко закінчується. У мене є в будинку більше 2 годин ця випічка не варто - мій чоловік і діти ковтати її в блимку очей!

Якщо вам подобається цей рецепт, поділитися своїми друзями на соцмережах.