Є особливий рецепт вихованця в сім'ї. За перший раз я спробував цю страву в домашніх умовах з чоловіком, який приготував її для мене. Я хотів бути дружиною цього талановитого і красива людина.
Моя людина готування цієї плової була навчена дідом, який працював коксом на кораблі. Основна особливість пілфа полягає в тому, що це
кухарНе в склепі. Це не узбекський піл, що вам доведеться псувати з тривалий час.
Весь процес приготування займає мінімум часу. Рецепт дуже простий, потрібно лише дотримуватися деяких правил. Навіть нова кухар може це зробити!
Як варити пляшку в каструлі Сьогодні видання
"Сайт" Розкажіть,
Як варити крихкість пляшечки з куркою в каструлі. Картини: Я тільки кухар, як це!
Pilaf інгредієнти
- 250-300г курка
- 300г довгозерновий рис
- 1 цибулина
- 2 морква
- 1 голова часнику
- 30 мл рослинної олії для смаження
- сіль
- пілфа
Підготовка
- Промийте філе і наріжте її на дрібні шматочки. р.
- Приготувати рис. В холодній воді необхідно промити 7-10 разів на прозорість води. Вода вниз.
- Вимити і очистити цибулю і моркву. Зріжте цибулю дрібно, зріжте моркву соломкою. 3610Р. 4200Р.
- Поставте соняшникову олію на вогонь. У нагрітій сковороді обсмажити курку на золотисту скориночку.
- Додайте цибулю, моркву і спеції і обсмажте ще 15 хвилин.
- Додайте рис до м'яса і овочів і залийте його на 2 склянки води. Покласти весь часник посередині. Мінімізувати вогнетривкі і поліефірні тушки за 20 хвилин.
- До готового рису заварити трохи так, щоб він став більш крихким. Бодибилдерши!
Є багато рецептів приготування pilaf. Я пропоную вам дізнатися деякі секрети приготування Узбекського пілфа. Приготований таким чином вже знайомий з нами блюдо буде неймовірно ароматним і смачним!
Непристойний піл Це смак ще краще. Не кожен може тримати на мангалі після приготування протягом 20 хвилин. Ви не повинні тримати себе назад. Все пілфа все ще не вийде, так як це дуже ситне блюдо. Але якщо ви можете почекати, спробуйте пілфа якомога швидше, як це робиться.
Ймовірно це один з найпростіших способів приготування pilaf. Так ви повинні точно розповісти друзям про це в соцмережах, вони обов'язково будуть вдячні Вам за це!