Інструкція для приготування кокосового десерту без випічки

Напередодні 8 березня я особливо хочу солодощі. Але не забувати про фігуру, адже пляжний сезон не далеко. У мене є великий розчин для цього: рецепт. Кокос Хмарний десертй Цей десерт може бути напалений принаймні щодня без шкоди фігурі!

десерт легкий, ніжний, повітряний, м'який, помірно солодкий і злегка хрусткий. І найкраща частина полягає в тому, що вона готує швидко і без люків!

Цей ласощі не вимагає випічки, тільки 5 хвилин - і успіх вже на вашій пластині. Яким не є причина, щоб порадувати себе і сім'ї з красивим десертом?

Кокосовий десерт сьогодні редакція "Сайт" Він розповість про те, як приготувати швидко і смачно. кокосй Ідеальне рішення від 8 березня!

інгредієнти
  • 500 мл сметани (15% жиру)
  • 70г цукровий порошок
  • 60г кокосових стружок
  • 130 мл води
  • КСНУМКСг желатин
  • 5г ванільний цукор

Р

Підготовка
  1. Спочатку потрібно розчинити желатин. Для цього необхідно залити гарячою водою, а потім, постійно помішуючи, розчиняють в водяній бані. Дуже важливо, щоб желатин не відварився за будь-яких обставин. (Б)

2. У зручному контейнері змішайте сметану з ванільним цукром і цукровою пудрою. Подивляйте його акуратно. 906183

3. Додайте кокосові стружки до сметанної суміші. Потім підготовлений желатин (не повинен бути теплим) в тонкій сковороді введіть сметану, не забуваючи перемішати.

4. Покладіть сметану і кокосову масу в форму випічки (У мене є розмір 20 х 27 см). Зверніть увагу, що форма не повинна бути змащена.

5. Розподіліть суміш рівномірно у формі. Покрийте харчову плівку і відправте її в холодильник на 2 години.

6. Отримайте десерт з холодильника. На відміну від форми, розділіть його на порційні шматки і акуратно перенесіть її на пластину.

7. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Бон придаток!

Краще ніж ніж ніжні кокосові цукерки "Рафаелло" можуть бути тільки тістечка з однаковим смаком і розплавленою текстурою. Як виглядає така делікація набагато витонченіше, а тістечка завжди піднімають настрій.

Пропоную вам дізнатися, як зробити торт без випічки з кокосовою начинкою. Пальці добре!

Ніжний і приголомшливо смачний десерт з кокосовим кокосовим горіхом допоможе вам, але перенести з фаршированої міської джунглі до відтінку пальмових дерев на піщаному березі океану.

Спробуйте зробити кокосову хмару з цим рецептом. Процес приготування не займе багато часу, а самі інгредієнти доступні і ціна не вкусає.

Спробуйте приготувати. Кокос Хмарний десерт без випікання і розповісти про враження в коментарях. Поділіться рецептом з друзями на соцмережах!